Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Red said: ayrıca ben şu hep nefsi mudafa olayını çok merak ediyorum. hani seni öldürmeye calısanı istemeden öldürmek gibi.illa hapis geliyor mu sanada hani çok detaylı bilmiyorum nasıl işliyor burda kanun.hep merak ettim başımıza gelirse bok yoluna hapislere mi gireriz diye Nefsi müdafa Bu geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 benim de o geliyor aklıma hepsi müdafa sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Tepsi daha samimi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 o anda kafada ceza hesabı yaparken ölen insan var mıdır acaba lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ya hesap yapmadan öl direk, daha temiz. Hırsız eve giriyor sen uyuyorken, yatak odası dışında fln vurursan suçlusun galiba. Yatak odasında bişey olmuyormuş sanırım sadece. Naapıcan adamı yatak odasına mı çekeceksin. Vursan hırsızı adam yerine koyup sana ceza veriyorlar. Lan güvenlik görevlisi hırsızı vurdu diye ceza almıştı bu ülkede kaç sene önce sfgsadgdsa Ölünce en azından cenaze malzemeni belediye karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hırsız seni vursa bulamazlar falan he bi de burda hehehe böyle bi dünya işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sadece tecavüzde olmalı. O da suçlunun suçu muallak durum olmadan, tamamen kesinleşmiş ise. Diyelim kamera görüntüsü var, kesin tecavüz etmiş, direk ya adamın malafatını keseceksin ya da adama 3 gün boyunca tecavüz edeceksin. Diğer suçlar için düzenlemeye elbet gidilmeli ama kısas olmamalı bunun şekli. Hatta bir parti veya adam bunu yapıcam derse direk oyumu bile veririm ona. Gerekli bir şey bu, özellikle bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 SeaGle said: Ya hesap yapmadan öl direk, daha temiz. Hırsız eve giriyor sen uyuyorken, yatak odası dışında fln vurursan suçlusun galiba. Yatak odasında bişey olmuyormuş sanırım sadece. Naapıcan adamı yatak odasına mı çekeceksin. Vursan hırsızı adam yerine koyup sana ceza veriyorlar. Lan güvenlik görevlisi hırsızı vurdu diye ceza almıştı bu ülkede kaç sene önce sfgsadgdsa Ölünce en azından cenaze malzemeni belediye karşılıyor. yatak odasina kitelican hirsizi, orda kesicen illa ama aggro sorunu yasaniyor, resetlenebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ya da hırsızı vurucan karyolayı hırsızın oldugu yere tasican yatak odasi olcak orasi. http://www.youtube.com/watch?v=T3n0vBcW5fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ceseti yatak odasına taşısak yemezler mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Red said: ceseti yatak odasına taşısak yemezler mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Hırsızın duyabileceği kadar yüksek sesle "aaa eve hırsız girmiş neyse ki cüzdanımı bütün nakit paramı laptopumu ve ayfonumu yatak odasında tutuyodum" diye bağırıp taunt atsak yerler mi? O değil de ben bubi tuzağı işinin yasallığını merak ediyorum. Mesela pencere pervazına dokunulduğunda elektrik veren bi düzenek yapsak pencereden girmeye kalkışan hırsız ölse yine de ceza alıyomuyuz? (Bunu ciddi ciddi yapmak istiyorum çünkü, elektrik olması da şart değil, herhangi bi tuzak işte) (Eğer suçsa sadece yatak odası için yapılırsa o da öyle mi? Veya kapı kilidinin zorlanma durumunda işleyecek bi şekilde yapılırsa filan?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 İyi hal indirimi kaldırılsın. Cinayet işlemiş, mahkemeye takım elbiseli kravatlı, boynu bükük gelince 5 sene düşmesinler cezasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hakime küfür falan etmediğin sürece o iyi hal indirimi otomatik veriliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 evine giren hırsızı vurmayı bırak polis gelip vursa o polise akla karayı sectirirler kanunlarımız boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 katil birini öldürürse toplumda 1 kişinin ölümünün acısı olur. karşılığında katil de öldürülürse 2 kişinin ölümünün acısı olur. commonwealthe göre kısasa kısas kötü. ama darwinist açıdan bakarsak commonwealth için gerekli bişey. bi nevi 4 ucu boklu bijon anahtarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 asmayıp da besleyecen mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Masquerade said: ya da hırsızı vurucan karyolayı hırsızın oldugu yere tasican yatak odasi olcak orasi. http://www.youtube.com/watch?v=T3n0vBcW5fc aahahah sonra da daha yeni değiştirmiştim diyeceksin tersini kanıtlayabilirlerse kanıtlasınlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hamsilipilav said: Evet, kesinlikle olmalı. Hayır, asla olmamalı. only a sith deals in absolutes Topic burda bitmeliymiş. Güzel^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 @Ardeth güldürdün saol :) marksman said: evine giren hırsızı vurmayı bırak polis gelip vursa o polise akla karayı sectirirler kanunlarımız boyle E normal değil mi hırsızlığın cezası idam mı olmalı? @Tuzakçı Arkadaş: Bu tarz durumlarda öldürmeyip bayıltıcak kadar voltajla ayarlayabilirsin tuzağını,adam kalp krizinden ölürse falan sorumluluğu sende kalabilir ama iyi bi avukata ihtiyacın olur... @Nefsi Müdafacı Arkadaş: Eğer hayatın tehlikedeyse ve kendini savunmak için öldürdüysen elini kolunu sallayarak devam ediyorsun hayatına, siciline suç kaydı olarak bile geçmiyor... Normal yorum yapıcak olursak cezaların daha caydırıcı olması gerektiği kanısındayım ben gerçekten, ama planlı ve kasten cinayet dışında hepsini bi şekilde ıslah edip bi süre sonra topluma salınması daha doğru olur bence... Genel olarak hapishane konseptine de biraz karşıyım daha ekonomiye katkı sağlıyacak hale getirilmeli hapishaneler,içerde ağa dayı takılmasın 3-5 tane kabadayı, amele gibi çalıştırmak lazım, insan haklarının elverdiği ölçüde çalıştırılabilseler hem dışarı çıktıklarında meslek sahibi olup topluma karışma ihtimalleri artar hem içerdeyken boşluktan birbirine saran tiplerin kavga etmesini engellemiş de olurlar :D Ha bide bu hırsız muhabbetinde falan yaralamak tamamen serbest, özellikle iyi nişancıysanız diz kapaklarına nişan alın hayatı boyunca ızdırap çeker hem de öldürmemiş olursunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 usuyoruz hammurabi reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sylian said: Uyusturucu kacakcisina nasil kisasa kisas yapacaksin? başlığı hiç okumadım valla ama çok güldüm buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 İdama gerek yok, af çıkmasın zırt pırt yeter. Bi de buna çok güldüm hamsilipilav said: Evet, kesinlikle olmalı. Hayır, asla olmamalı. only a sith deals in absolutes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 mesela iranda kadinin birisinin yüzüne asit atmişti yavsagin teki,kadin kör olmuştu. bakiyorsun cezasi ayni bu hareketin. şimdi buna kim nasil itiraz edebilir ki? tek sorun sucun işlendiğine %100 emin olmak. ölüm cezasina karşiyim ama, onun cezasi müebbet oldu mu gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 napolyonun amacı ankette kısasa kısas çıkmasını bekleyip "gördünüz mü şeriat hepimizin içinde! esas olan bu!" demekti herhalde. şıklar niye çok kesin ki hem? cinayetin cezası idam diyelim, yaralamanın cezası ne? hırsızın cezası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar