Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 tamam geezus matrix v2.0 da senin istediğin gibi dizayn edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 teroristi düşünen insanlık neden faşisti düşünmüyor insanlık insanlık değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yoo hayır, benim yaptığım adalet. şu forumda 4-5'lik deprem yiyince üç buçuk atıp 1500 sayfa mesaj yazan insanların böyle türkiye topraklarında, etnik kökeni farklı diye (ha sanki bütün van vilayetinde herkes kürt, sayım yaptık da, o da başka bir kafa) gene masum türk vatandaşlarının taş toprak altında kalmasından keyiflenince niye acıyayım? kendi insanımız diye kabul etmiyorsak bırakalım gitsinler madem. hakikaten şu tartışmayı ciddi ciddi yaptığımıza inanamıyorum, ne hale düştü forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nBjWmiHYvHo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Red said: teroristi düşünen insanlık neden faşisti düşünmüyor insanlık insanlık değil mi kalitesiz espri yapmaktan başka mantıklı şeyler de yazabiliyo bu herif bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 NTV de yaklask 1000 olu dendi daha demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Van santiyemizle konustum ve cidden felaket haldeymis Van. Santiyemizden 12 km ilerisi merkez ussu depremin. Allaha sukur can kaybimiz yok santiye olarak. Durum TVdekindan baya daha kotuymus. Gidebilirsem yarin veya sali Vandan daha detayli bilgi veririm sizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hyr mantıga bak ama vanda deprem oluyor.vanda illa terorist ve destekçileri belki öldü yaralandı.ama doğlak olarak masumlarda. şimdi adam çıktı teroristleri baz olarak iyi olmuş dedi.kurunun yanında yaşıda yaktı.2 günlük taze teror nefretiyle siz bunu diyen adama insanlık dışı faşist dediniz.insanlık ölmüş dediniz insanlık ölmüş diyenler, bu faşitler için ölsünler değersizler dedi dediğim gibi faşist daha samimi kalıyor yanınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 şimdi sizin üzülüp sevinmeniz değil de o 7.4 yetmedi mi yazanın kürt versiyonu ne düşünür onu düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hayır red, biz insanlar kökeni, dili, rengi, cinsi vs vs ile değil, yaptıklarıyla yargılanmalı diyoruz. masumların ölmesine sevinen insan =/= masum insan. aman neyse, cidden saçmasapan bir tartışma. modlar temizler zaten gereksizleri sonra, niye uğraştıysam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Insanliginizi kaybetmeden yazin sonra birbirimizi kirmayalim arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Red said: hyr mantıga bak ama vanda deprem oluyor.vanda illa terorist ve destekçileri belki öldü yaralandı.ama doğlak olarak masumlarda. şimdi adam çıktı teroristleri baz olarak iyi olmuş dedi.kurunun yanında yaşıda yaktı.2 günlük taze teror nefretiyle siz bunu diyen adama insanlık dışı faşist dediniz.insanlık ölmüş dediniz insanlık ölmüş diyenler, bu faşitler için ölsünler değersizler dedi dediğim gibi faşist daha samimi kalıyor yanınızda abi şeytan kalkıp gelecek cehennemden yeter yapma avukatlığımı diyecek az kaldı. tamam sinirle öfkeyle söylersin bir an geçer. şu benim koyduğum resimde millet gülmüş eğlenmiş alay etmiş yahu? gören de kandil dağında deprem olur zanneder. o insanları anlarız evet de yaptıklarını haklı çıkartmaya çalışmasan bi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sam said: endless_night said: sivil halk ve masum insanları düşünerek söylenmedi onlara geçmiş olsun.ama pkk yanında olup onların yandaşlarına çok güzel oldu dahada kötü hale gelsinler. istanbul'da da, ankara'da da var pkk'lı, oralar da sizin başınıza yıkılınca gelir aynen yazarız. hakatten benim bildigim de van da pkk lı az var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yalnız ben öyle diyenler kesin haklıdır demiyorum.şeytanın avukatlıgıyla alakası yok.sadece şu taze teror olayından böyle düşünenler olabilir normaldir diyorum ben sadece samin insanlık anlayışına takıldım o kadar. suan vanda deprem olmuş falan çok umrumda değil açıkcası hayatımda yeterince sıkıntı var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 sam'in insanlık anlayışı dünyada kötülerin başına gelenlere üzülmemek. başına gelenlere üzülmeyi hakeden yeterince masum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 haberi duyunca düzüldüm ama foruma bakınca double tap oldu Sam said: yoo hayır, benim yaptığım adalet. şu forumda 4-5'lik deprem yiyince üç buçuk atıp 1500 sayfa mesaj yazan insanların böyle türkiye topraklarında, etnik kökeni farklı diye (ha sanki bütün van vilayetinde herkes kürt, sayım yaptık da, o da başka bir kafa) gene masum türk vatandaşlarının taş toprak altında kalmasından keyiflenince niye acıyayım? kendi insanımız diye kabul etmiyorsak bırakalım gitsinler madem. hakikaten şu tartışmayı ciddi ciddi yaptığımıza inanamıyorum, ne hale düştü forum. forumu okudktan sonra bunu dicektim denmiş zaten geezus said: faşistlerin yaşamasına gerek yok aslında. başkasının hayatına kast eden / sevinen insanlar ölebilir. uzun zmandır bu kadar fasişt bir yorumda görmemiştim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 benim insanlık konusunda iddiam yok o konuda birşey söyleyemem ztn fakat hani siz insanlıktan bahsedip sonra yine başka insnalara beddua edince tereddüte düştüm insanlık diyince aklıma böyle insan ayırmayan bir model gelmişti gözümün önüne iyi kötü masum çirkin güzel zengin fakr ayrıca avukatlık yaptıgımda yok.kendim bizzat kürdüm.fakat böyle tepkileri şu zamanda normal buluyorum olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 faşistlerin tansiyonu biraz düşmüştür heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 sadece ve sadece yaptıklarına göre ayrılır insanlar. hukuğun temeli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Abi bugün sizde ne var allah aşkına ya? Topikler birbirine geçiyor, bi sakin olun. Deprem konuşun ne bileyim burda. Diğer konuda Kaddafi'den bahsedin. Etnik köken için başka bi konu da bulunur. Abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 türkiyede terör, futbol ve işsizlik biterse paticikin hit oranı %80 azalacak malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Bitse de azalsın sdf. Sanki kötü bir şey xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Redeagle said: Bitse de azalsın sdf. Sanki kötü bir şey xD şakirtler onlardan beslendiği için malesef demiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yok senin gibi asalakların milleti kategorize etmesinin önü kapanmış olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hakaret etmeye başladığına göre dokunmuş olmalı. ha birde keşke tanımadığı insanlara sıfat yakıştıranların önüne geçilebilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar