benjani Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 "Van depremi saat 13:41'de oldu ! - 13.sure 41.ayet ! Ra'd Suresi ! "Görmüyorlar mi ki biz yeri onların etrafından eksiltiyoruz ! Allah öyle hükmeder ki onun hükmünü engelleyecek kimse yoktur ! O (ALLAH) çok hızlı hesap görür" ALLAH BİZİ KORUSUN ! İBRET ALANLARDAN EYLESİN" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 o değilde 50 trilyon para toplandı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 '89'da babasını, 2000'de abisini Van'da şehit veren bir vatandaş Van'a 1000 lira bağışladı az önce. Şaka olmalı bu. Başka bi açıklaması yok. Hakkaten çok enteresan hikayeler var. Valla bu paranın kuruş kuruş harcandığı yerleri görmek istiyorum aga ben. Bu kadar insanın ağlaya ağlaya verdiği para ziyan olmamalı. Samanyolu artı bu son kampanya totalde 120 milyona yakın para topladı yani. yanlış bilgiyi düzelteyim ssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 1 aylık maaş 6 milyon avroymuş. da o 1000 liralık bağış hepsinden değerli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 250 tırlık konvoy kente jandarma esliginde girmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 o 120 milyon tl'nin yanında bi sürüde ev, okul, hastane sözü var. umarım gerektiği gibi yapılır bunların hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Van'da 93 yılında kocasını kaybeden çok yakın bir tanıdığımız 10bin tl bağışladı. Kadının kocası kuyumculuk yapıyordu van'a gidip altın alıyordu falan. Otobüsün önü kesilmiş bütün yolcuları öldürmüştü pkk. Şimdi kadın 10bin tl bağışladı. Çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 abi o paralar dogru duzgun harcanirsa van en kral sehirlerden biri olarak insaa edilir. 120+ milyon ve onlarca okul, yurt ve bir suru hastane sozu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 o değil de bu koordinasyonsuzlukla istanbul ankara gibi bir şehirde deprem olursa ülkece batarız sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 80 tane okul sözü varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 iş bankası 300 kişilik öğrenci yurdu yapcağını açıklamıştı.bu adamlar sözünde durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 fazla o kadar okul vana 80 yapcaklarına bölsünler o okulları hakkariye oraya buraya. boş okulları napsın insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 abinin biri 10 milyno dolar bagışladı lan galiba bill gates geldi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ohaaa 10 milyon dolar bağış geldi ama program kapandı. ana haber bültenlerinden alırız haberi :D ali ağaoğlu falan heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bu bağışlar ihale olarak geri gelir herhalde onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Ağaoğlu bağış yaptı ya. Ben de TV'yi kapatmıştım hay aksi. Kim olduğunu açıklamadılar mı?, Bu arada yazdım mı bilmiyorum, Çorlu'dan Özdemir İnşaat diye bi şirketten Şenol Özdemir adlı biri 3 milyon dolar bağışladı. Adam çok utangaçtı ya da ismini pek vermek istemedi bilmiyorum ama bana kolpa gibi geliyor sdlkfjsdf. Yarın aricam bütün Özdemir inşaatları. Valla doğrulatıcam. İçime dert oldu. Bana öyle geliyo ki Özdemir inşaat projelerinde çalışan işçinin biri bi güzellik yaptı kendince sdklfhsdf. Du bakalım mesai başlasın ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Asıl yavşaklar şu toprak ağaları. Ne çekiyorsa kürt halkı bunlardan çekiyor işte. Uyuşturucudan dünyanın parasını vuruyorlar. Orada 3 tane ağa çıkıp bütün o van'ı kalkındırır ama yapmıyor işte şerefsizler. Kürtlerde hala bu adamlara tapsınlar. Umarım artık gerçekleri görürler. Ali ağaoğlu bağış yaptı mı çok merak ediyorum. Televizyonun dahisi acur kardeşimiz okul bağışladı saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 bu kondu mu ? topici acılmış tamam.izleyen güvende değil diyor dedim biz yandık bari bunlarda yansın swat yataklarından alsın.ama konmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Toplanan 62 milyon başbakanlık fonuna yatırılacakmış. Paralara gg diyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ahmedinejad said: o değil de bu koordinasyonsuzlukla istanbul ankara gibi bir şehirde deprem olursa ülkece batarız sanırım. Istanbul depremi icin simdi cadir uretmeye baslasak 20 yilda ancak ulasiriz yeterli sayiya sdf Istanbulun durumu vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 qlrblrq said: Toplanan 62 milyon başbakanlık fonuna yatırılacakmış. Paralara gg diyebilirsiniz. Hangisi bu, kızılay bağışları değil heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Şu dün tv'de ortak yayınla topladıkları işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Yollanan paraların hesabı sorulmadıkça çatır çatır içedilir o para. Daha yağmalanmadan acilen o deprem paraları için düzgün bir komisyon kurulmalı muhalefeti de kapsayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Raze said: yıkılan binaları yapanları, kontrol edip onaylayanları falan çıkarıp ibretlik cezalar vermek gerekir. misal bu. milliyet bunu linç edin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Raze said: Raze said: yıkılan binaları yapanları, kontrol edip onaylayanları falan çıkarıp ibretlik cezalar vermek gerekir. misal bu. milliyet bunu linç edin diyor adam açıklamış eski deprem yönetmelikleriyle yapılanlar yıkılmış.. diğer binaları yıkılmamış. ben yine suçu bu adamda bulmuyorum açıkcası ama o çadırların ne işi var diye adam soruyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar