Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve kapanıp günlerce oynadığınız oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanırım 2005'ten bu yana hiç bi oyunu çook uzun saatlerce oynamadım. Modern Warfare 1-2yi ve Bad Company 2'ye bitirdim bir iki oturuşta ama o kadar uzun değillerdi.

İhtiyaçlar hariç ara vermeden aylarca SWG oynadığımı hatırlarım 2004-2005 döneminde. Okul zamanı da devamsızlığım 19.5 + 20 gün rapor olurdu sırf SWG yüzünden, hergün müdür çağırıp fırçalardı sınıfta bırakıcam seni diye, peh.
Mesaj tarihi:
en fecisini planescape torment oynarken yaşamıştım, baya baya saatlerce kalkmadan başından bitti oyun
son zamanlarda da dragon age 1 öyle oldu, bir de ac 2 ve brotherhood'da da uzun süre kalkamamıştım pc başından
Mesaj tarihi:
tycoon serileri, simcity ve caesar 3 tarzı oyunlar var bir de. Çoğunda bölümü geçmek yerine mükemmeliyete ulaşmaya çalışırdım 2 hafta falan aynı şehirle aralıksız uğraştığım oldu. pizza tycoonda oturup sabahlara kadar yeni pizzalar yapardım.
Mesaj tarihi:
hmm dur bakalım..

'günlerce' kapanıp oynadığım çok oyun var, 'haftalarca' olanlardan yazayım bari heh.

sim city 2000
transport tycoon
unreal tournament (evet single botlarla filan)
diablo 2: lod
rome & medieval 2 total war
fallout 2
fallout tactics: brotherhood of steel
es3: morrowind (bunda çok çarpıcı bir deneyimdi, birgün durup "ya dur bugün oynamayayım" dedim ve baktım ki bir ay geçmiş lol)
hoi, eu, ck, vicky gibi paradox serileri
mount & blade

kesin unuttuklarım vardır daha. eminim çünkü daha tactics ogre'yi iki hafta oynadım başka bişi yapmadan lol. daha hatırlarsam yazarım.
Mesaj tarihi:
Diablo 1
Fallout 1 2
Baldur's gate 1 2 exp vs.... kaç cd almıştım şu oyunu peh
Icewind Dale story bunuda baya kurcaladım.
Might and Magic serisi eklemeyi unutmuşum oda ayrı bela idi :P

Bunlar bildiğin eve kapamıştı gençliğimde.
  • Yeni Oluştur...