aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 said: StarCraft da outdate sayılır http://i.imgur.com/ZGBoC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Sanırım 2005'ten bu yana hiç bi oyunu çook uzun saatlerce oynamadım. Modern Warfare 1-2yi ve Bad Company 2'ye bitirdim bir iki oturuşta ama o kadar uzun değillerdi. İhtiyaçlar hariç ara vermeden aylarca SWG oynadığımı hatırlarım 2004-2005 döneminde. Okul zamanı da devamsızlığım 19.5 + 20 gün rapor olurdu sırf SWG yüzünden, hergün müdür çağırıp fırçalardı sınıfta bırakıcam seni diye, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 pop cup games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paradox Interactive ... http://www.paradoxplaza.com/games sec begen al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ben eve kapanıp günlerce oynadıgım bi oyun vardı kız arkadşımla.... ama pc oyuınu olarak hl 1 2 ep1 ep2 fulll max payne1 ve 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 single player ile mmo olmadan 3-4 senelik sadece PC icin yaziyim bende new vegas diragin eyc starcraft 2 mount and blade warband single borderlands civilization 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 en fecisini planescape torment oynarken yaşamıştım, baya baya saatlerce kalkmadan başından bitti oyun son zamanlarda da dragon age 1 öyle oldu, bir de ac 2 ve brotherhood'da da uzun süre kalkamamıştım pc başından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Red Alert GTA Commandos Clive Baker's Undying Thief Eskisi gibi oyun yapmıyorlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 tycoon serileri, simcity ve caesar 3 tarzı oyunlar var bir de. Çoğunda bölümü geçmek yerine mükemmeliyete ulaşmaya çalışırdım 2 hafta falan aynı şehirle aralıksız uğraştığım oldu. pizza tycoonda oturup sabahlara kadar yeni pizzalar yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 medieval total war hatta birazdan tekrar başlıycam ruslarla kashdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 fm takıntım başladığında 3 gün falan kalkmam başından yakın zamanda dragon age 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 hmm dur bakalım.. 'günlerce' kapanıp oynadığım çok oyun var, 'haftalarca' olanlardan yazayım bari heh. sim city 2000 transport tycoon unreal tournament (evet single botlarla filan) diablo 2: lod rome & medieval 2 total war fallout 2 fallout tactics: brotherhood of steel es3: morrowind (bunda çok çarpıcı bir deneyimdi, birgün durup "ya dur bugün oynamayayım" dedim ve baktım ki bir ay geçmiş lol) hoi, eu, ck, vicky gibi paradox serileri mount & blade kesin unuttuklarım vardır daha. eminim çünkü daha tactics ogre'yi iki hafta oynadım başka bişi yapmadan lol. daha hatırlarsam yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 escape said: ben eve kapanıp günlerce oynadıgım bi oyun vardı kız arkadşımla.... ama pc oyuınu olarak hl 1 2 ep1 ep2 fulll max payne1 ve 2 http://i.imgur.com/IFoKt.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 eve kapanıp günlerce oynadıgım tek oyun zamanında wow du :) ahh günlerde olsam keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 online oyunlar sayılmamalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 UFO: Enemy Unknown Knights of the Old Republic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 homm3, XL harita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 - WoW - VtM: Bloodlines - HoMAM III - Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 fallout fallout 2 fallout tactics seven kingdoms seven kingdoms 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Ultima Online Minecraft BF3* *yakında (gerçi iş güç kapanamayız artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bible Black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 cidden walkthrough olmadan true end kasmak günler alabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kotor 2'yi sadece uyku molası vererek bitirmiştim. 2 gün falan sürmüştü işte. bittiğinde ufak çaplı bir depresyona girdim jedi olmadığım için. geçti sonra neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Diablo 1 Fallout 1 2 Baldur's gate 1 2 exp vs.... kaç cd almıştım şu oyunu peh Icewind Dale story bunuda baya kurcaladım. Might and Magic serisi eklemeyi unutmuşum oda ayrı bela idi :P Bunlar bildiğin eve kapamıştı gençliğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 O kadar cok ki. Ilk 3 desen UFO: Enemy Unknown Thief Civilization derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar