Mithat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mQnsKbXzzBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Ardeth said: Napolyonn said: elin gavurunun tavuğunu yiyceğinize kıymalı karaköy böreği yiyin. yiyin gayrii. banvitten falan alınıyo o tavuklar :p banvit hükümeti eleştiren tam sayfa ilan vermişti gazetelere o yüzden gavur sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 bir de FESFUT HAYATTA YEMEM YERSEM DE TAVUKLUBURGER ALIR EKMEKLERİNİ ATAR ETLERİNİ YERİM diyen badici mesajı gelmemiş henüz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 rew vallahi izmirde esnaf lokantasının öğrenci versiyonları var 4.5tl 2 ana yemek 1 çorba ve yanında 1 kola ya da tatlı veriyor. sağlık konusunda da hamburgenden hededen hödöden sağlıksız değil bence. ondan şeyetmiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Öyle bir yer varsa ne güzel, iyiymiş. Ben kendi gittiğim yerlerde pek bulamadım o tarz yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 goldbären said: bir de FESFUT HAYATTA YEMEM YERSEM DE TAVUKLUBURGER ALIR EKMEKLERİNİ ATAR ETLERİNİ YERİM diyen badici mesajı gelmemiş henüz sdfsd ahaha aynı ben,pizzanında kenarlarını atarsam hiç kalori almamış hissediyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Chemical said: "xtreme menü fiyatı çok bozdu, daha fazla bozamaz dedik, ama bozdu, 2008 yılında menü 10 liraydı, enflasyon ile hesaplayınca 12.5 lira olması gerekiyordu, 15 çok." siz de şikayet edin 15 ne abi. tüfeye göre artacak diye kuran da mı yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 goldbären said: bir de FESFUT HAYATTA YEMEM YERSEM DE TAVUKLUBURGER ALIR EKMEKLERİNİ ATAR ETLERİNİ YERİM diyen badici mesajı gelmemiş henüz sdfsd ekmek yemese enerji olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Diete başladığımdan beri fastfood yememenin iki yararını gördüm. Birincisi doğal olarak kilo vermek, ikincisi de kredi kartının aylık borcunda belirgin bir azalma. Ne yemek istiyorsanız alın evinizde kendiniz yapın. Hem ucuza malolur, hem de sağlıklı. İnternetten de ulaşabileceğiniz pek çok tarifle yakın veya daha iyi tatlar tutturmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Vücudunuza, gençliğinize geçen zamanlara yazık. Sonra üzülürsünüz, üzüldüğünüze üzülmeden ölürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 gozyasima dalip dalip, seni hatirlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 lan 15 liraya git orta karar bi yerde adam gibi yemek ye daha iyi. hatta gayet kaliteli yemek de yiyebilirsin bulundugun şehre göre. 15 ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 40 dakika bekleyiş + doymamanın verdiği mutsuzluk + 15 tl = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ÇÜŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 zenciden bigmac alması hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Türkiye'de fastfood sağlık kontrolleri şaşılacak şekilde Avrupa standartlarının üstünde, ABD standartlarını ise ezip geçmiş durumda. Yine normal yemek kadar sağlıklı olmasa ve çok kalori verse de, sağlık açısından bakıldığında dünya ortalamasının çok çok üzerinde hepsi, o açıdan biraz rahat edebilirsiniz. Gerek düşük kalite ve bol yağ içeren domuz yerine sığır eti kullanılması, gerek denetim şartlarının daha fazla olması, gerekse Pınar, Banvit vb gibi üst kalite et zincirleriyle anlaşılmış olması zaten bu konuda yeterli özenin gösterildiğini gösteriyor. Patatesten uzak durmaya çalışın. Arbys patatesi olmadıkça çok da sorun olmaz zaten heralde. En sağlıksız kısmı patates ve yine yağda kızaran nugget tarzı yan ürünler. Ama burger tarzı ürünler iyi. Ha, temizlik açısından (personelin titizliği, elini yıkaması falan filan) ne durumdadır orasını bilmiyorum tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Abi elinizin altında Pehlivan falan varsa gidin ev yemeği yiyin ulan. 10 numara yapıyorlar her türlü yemeği. Her yerde de şubeleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 fakirmisiniz abi ne fast foodu hamburger yiyecekseniz gidin mickey's te timbo'da fln yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ohyeah said: Abi elinizin altında Pehlivan falan varsa gidin ev yemeği yiyin ulan. 10 numara yapıyorlar her türlü yemeği. Her yerde de şubeleri var Pehlivana gelene kadar Kırkpınar sofrası var, içecekle beraber 17-18e geliyor, ama son derece doyurucu ve bol malzemeli oluyorlar. Yalnız çok sık yerseniz bayağı kilo yapar. sağlıksız olduğundan değil porsiyonların çok büyük olmasından dolayı. Bi de hemen hemen her yemeğe bi patlıcan ya da bamya katmasalar daha iyi olacak tabii. Kullandıkları her malzeme de doğal, tadı iyi. Tatlıları da güzel ama çok pahalı ve ağır diye çok bulaşmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 bizde fast food mc donalds burger king zengin yiyecegi oldugu icin normaldir, ona gore fiyat koyarlar. yasadigim yerden pahali yani :) burada iki seyi soylemeye utaniyorum ayiplaniyor cunku, birincisi sigara ictigim, ikincisi fast food yemek. edit: lan fast food u gectim cola icince ayipliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Tabi canım. Normalde 15 liraya gerçekten çok iyi yemek yenilebilir aslında. Haa mevzu hamburger yemek ise o zaman parasını verip çok çok daha lezzetlisini yemekte mümkün. Ben fast food'un mümkün olduğunca bırakmayı planlıyorum. Gazoz, kola, çay, kahve vs.'yi senelerdir çok çok az içiyorum zaten. Güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 senko said: fakirmisiniz abi ne fast foodu hamburger yiyecekseniz gidin mickey's te timbo'da fln yiyin. eve soyleyemiyorsun tabi anca lokantaya git heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 dürüm/ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Fastfoodu ben ara ara yiyorum yine, canım çekiyor. Eskisi gibi değil ama. Mevzu para değil, daha çok zevk. Dediğim gibi Türkiye'de de eti falan çok daha iyi durumda, patatesi yan ürünü sıkıntılı. Yoksa et olarak bakarsak çoğu dürümcüden çok daha iyidir sağlık açısından tahminen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Turkiye'de fast food iyi tabii bu parayi alinca iyi olsun artik zaten. burada aliyosun 2 gunluk yag sanki icinde, kokuyo. kelime anlami ile soyluyorum "fucked up" olarak bakiyolar ozellikle mc donalds vs yiyince. is yerinde ac kalsam olsem acliktan mc donalds posetiyle gelip yemem yani, oyle gozden dusersin, abartmiyorum. en azindan benim calistigim yerlerde. lan cola getiriyorum, nedanko senden beklemezdik diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar