Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaddafi öldü. ggnormk

kermit

Öne çıkan mesajlar

pekaziz said:

Flameoffear said:

Görüntüleri izledim de bu arapları neden sevmediğimi bi kere daha anlamış oldum.

İnsanlığımdan tiksindim o kamyonetin arkasındaki görüntüleri izleyince.

buna üzülen vurulduktan sonra taşınıp sokakta ölüsü direğe asılan mussolini'ye de üzüldü.
Sosyal ağlarda paylaş

KapIKulu said:

cetintas said:

Ne Kaddafi,ne Saddam...örnek alınacak liderler değildi.
ama bulundukları ülkeler daha iyilerini hak etmiyorlardı.

Ne sapık bir bakış açısıdır bu ya. Sen kimsin, Libya'nın neyisin? Genelleme yapmak ne kadar kolay. 300 sene önce dedelerini falan filan geçiniz efendim. Beni ilgilendirmiyor. Senin yaptığın hırsızlıktan sonra çocuğunu hapise atmaları ne kadar doğruysa buda o kadar doğru.

Ayrıca öldürülme biçimi derken Tayyip elinize bu şekilde düşse siz farklısını yaparsınız sanki.

Kaddafini o ülke için yaptıklarından haberin varmı? Ülkenin petrol gelirini haklına dağıtan bir liderdi.

Kaddafi sonuna kadar ülkesini savunacağını söyledi. Bizim her fırsatta ülkeyi ona buna peşkeş çekiyor

Tayyip kaddafini kılı olamaz. Anca köpeği olur
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

tetiği başkası çekince barbarlığı övmek ne kadar güzel lan. İnsan hakları böyle birşey işte. Ne güzel Amerikalıların, İngilizlerin, Fransızların elleri kirlenmedi. artık bi 50 sene sonra Libya düşük bir ihtimal dahi olsa belini doğrultursa aynı batı "PİS BARBARLAR 2011 YILINDA LİNÇ ETTİNİZ KADDAFİ'Yİ ÖZÜR DİLEYİN YOKSA SİZE YAĞMURLU HAVADA SU YOK" derler.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

pekaziz said:

Flameoffear said:

Görüntüleri izledim de bu arapları neden sevmediğimi bi kere daha anlamış oldum.

İnsanlığımdan tiksindim o kamyonetin arkasındaki görüntüleri izleyince.

buna üzülen vurulduktan sonra taşınıp sokakta ölüsü direğe asılan mussolini'ye de üzüldü.

ayni adma kim reisin hakki yeniyor diyede uzuluyor np adsfasdf

mussolini cok iyiydi ama, halk cesedine tukurmek icin siraya girmiyor filan

kaddafiyide pazarda sergiliyorlarmis gerci, millet gelip resim cektiriyormus lol
Sosyal ağlarda paylaş

Çok benzer bi görüntüyü el fetih - hamas savaşı sırasında (aka filistin iç savaşı) yaşadık. Hamas yanlıları el fetih liderlerinden birinin cesedini bi kamyonetin arkasına bağlamış gezdiriyorlardı. O dönemde bende olmayan kameralı cep telefonlarıyla cesedin resmini çeken onlarca insan vardı etrafta. O savaştan ve o görüntülerden beri filistin sorunuyla ilgili bakış açım değişti. Mağdur her zaman o kadar da mağdur değilmiş bunu öğrendim.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Çok benzer bi görüntüyü el fetih - hamas savaşı sırasında (aka filistin iç savaşı) yaşadık. Hamas yanlıları el fetih liderlerinden birinin cesedini bi kamyonetin arkasına bağlamış gezdiriyorlardı. O dönemde bende olmayan kameralı cep telefonlarıyla cesedin resmini çeken onlarca insan vardı etrafta. O savaştan ve o görüntülerden beri filistin sorunuyla ilgili bakış açım değişti. Mağdur her zaman o kadar da mağdur değilmiş bunu öğrendim.

Hamas son gazze yi bastiginda arafatin ofisine girip nobel baris odulunu calmislardi, sokakta top gibi birbirlerine atip egeleniyor sakalasiyorlardi
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Diktatördü. Ama kendisini ve kutsal toprakları savunmak için düşmanlarla savaşan Osmanlı'yı arkadan vuran,katleden,askerleri parçalayan,gözlerini oyan 300 sene öncesinin kafasını yaşayan bir halka ondan daha iyisi zaten fazlaydı. Bence hala da böyledir.

Böyle adamlardan ne beklersin dün izgilizlerin gazı ile osmanlıya bugün kaddafiye yarın mubareke

Görüntüleri izlerken sanki sırtlanların bir avı yemesi belgeseli izledim sanki.

umarım 1000 katı daha beteri gelir böyle satıcılara
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...