Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bu araplar dunyanin cilesi resmen. sunlar kadar iki yuzlu millet gormedim, duymadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 pekaziz said: Flameoffear said: Görüntüleri izledim de bu arapları neden sevmediğimi bi kere daha anlamış oldum. İnsanlığımdan tiksindim o kamyonetin arkasındaki görüntüleri izleyince. buna üzülen vurulduktan sonra taşınıp sokakta ölüsü direğe asılan mussolini'ye de üzüldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 KapIKulu said: cetintas said: Ne Kaddafi,ne Saddam...örnek alınacak liderler değildi. ama bulundukları ülkeler daha iyilerini hak etmiyorlardı. Ne sapık bir bakış açısıdır bu ya. Sen kimsin, Libya'nın neyisin? Genelleme yapmak ne kadar kolay. 300 sene önce dedelerini falan filan geçiniz efendim. Beni ilgilendirmiyor. Senin yaptığın hırsızlıktan sonra çocuğunu hapise atmaları ne kadar doğruysa buda o kadar doğru. Ayrıca öldürülme biçimi derken Tayyip elinize bu şekilde düşse siz farklısını yaparsınız sanki. Kaddafini o ülke için yaptıklarından haberin varmı? Ülkenin petrol gelirini haklına dağıtan bir liderdi. Kaddafi sonuna kadar ülkesini savunacağını söyledi. Bizim her fırsatta ülkeyi ona buna peşkeş çekiyor Tayyip kaddafini kılı olamaz. Anca köpeği olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Ne kadar çirkin bir statement yapmış Cameron ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Saddam olmadan ülkenin halini gördük. Kaç milyoncuk insan öldü acaba ? Okadar insanı bir arada tutamıyorsun işte. Tutan adamıda öldürdüler. Bölünsün ırak o zaman. Ama olmaz büyük bölümü şii ülkenin bölünürse iran'la bir olurlar oda amerikanın işine gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bu bahsedilen ülkeler bugüne kadar dikatatörlük dışında bir yönetim görmediler yakın tarihte o yüzden dikta yönetimi olmadan nasıl olurlar diye yorum yapmak bilemeyeceğimiz bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Gazete manşetleri; The Sun The Daily Telegraph i The Times New York Post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://media1.ntvmsnbc.com/i/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/111021-kaddafi-grafik-big.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Masquerade said: Gazete manşetleri; The Sun The Daily Telegraph i The Times New York Post tetiği başkası çekince barbarlığı övmek ne kadar güzel lan. İnsan hakları böyle birşey işte. Ne güzel Amerikalıların, İngilizlerin, Fransızların elleri kirlenmedi. artık bi 50 sene sonra Libya düşük bir ihtimal dahi olsa belini doğrultursa aynı batı "PİS BARBARLAR 2011 YILINDA LİNÇ ETTİNİZ KADDAFİ'Yİ ÖZÜR DİLEYİN YOKSA SİZE YAĞMURLU HAVADA SU YOK" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 çirkin şekilde öldürülmüş ya.. bakıyorum da, insanlık değil. kendisi insanca ölmeyi hakediyor muydu ayrı konu ama neyse ya neye yazıyorum. gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Belli fikir yapısına sahip insanların bir araya gelmesinin sonucu. Mahalledeki amelelerin bir araya gerelerek kabadayı kesilmelerinden, madımağın yakılmasına büyük bir yelpaze var bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sam said: pekaziz said: Flameoffear said: Görüntüleri izledim de bu arapları neden sevmediğimi bi kere daha anlamış oldum. İnsanlığımdan tiksindim o kamyonetin arkasındaki görüntüleri izleyince. buna üzülen vurulduktan sonra taşınıp sokakta ölüsü direğe asılan mussolini'ye de üzüldü. ayni adma kim reisin hakki yeniyor diyede uzuluyor np adsfasdf mussolini cok iyiydi ama, halk cesedine tukurmek icin siraya girmiyor filan kaddafiyide pazarda sergiliyorlarmis gerci, millet gelip resim cektiriyormus lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Accolade said: inşallah 1000 katı biri geçer başa ve herkesin ağzına daha güzel daha içten sıçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Çok benzer bi görüntüyü el fetih - hamas savaşı sırasında (aka filistin iç savaşı) yaşadık. Hamas yanlıları el fetih liderlerinden birinin cesedini bi kamyonetin arkasına bağlamış gezdiriyorlardı. O dönemde bende olmayan kameralı cep telefonlarıyla cesedin resmini çeken onlarca insan vardı etrafta. O savaştan ve o görüntülerden beri filistin sorunuyla ilgili bakış açım değişti. Mağdur her zaman o kadar da mağdur değilmiş bunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 lan biri de bu vidyolar ne arıyo burda, linç koymuşsunuz çoluk çocuk görmüyo mu bunları dememiş arkadar. meme resmi yasak bu serbest mi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 gomnis afgan hükumetinin başını ruslar çekildikten sonra nasıl dothraki usulü hallettiler hatırlayan yok galiba heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 axedice said: Çok benzer bi görüntüyü el fetih - hamas savaşı sırasında (aka filistin iç savaşı) yaşadık. Hamas yanlıları el fetih liderlerinden birinin cesedini bi kamyonetin arkasına bağlamış gezdiriyorlardı. O dönemde bende olmayan kameralı cep telefonlarıyla cesedin resmini çeken onlarca insan vardı etrafta. O savaştan ve o görüntülerden beri filistin sorunuyla ilgili bakış açım değişti. Mağdur her zaman o kadar da mağdur değilmiş bunu öğrendim. Hamas son gazze yi bastiginda arafatin ofisine girip nobel baris odulunu calmislardi, sokakta top gibi birbirlerine atip egeleniyor sakalasiyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Bu arap milletinden bir cacık olmaz. Bu adamları yüzyıllarca eğitsende adamların DNA larında var vahşet. Önce katil Amerika, empeyalist sömürü derler, sonra Arap baharı ile kendi iplerini çeken gerizekalı milletler topluluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ALLAHU AKBAAAAAAAAAAAAR ALAAHU AKBAAAAAAAAAAAR diye bağırırken linç yapan adamlar özgürlük kazanıcak he kendi kendine. temiz ikibin yıl var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bu kafayla değil arap baharı arap baharatı bile çıkmaz ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bazı muhalifler ulusal geçiş konseyinin kararlarına uymayacaklarını açıklamış. İhbin ihbin yanıyor, yanıyor bu gönlüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 yıl 2011 zombiler saldırmış bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Masquerade said: Gazete manşetleri; The Sun The Daily Telegraph i The Times New York Post ABD den de bu beklenirdi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 uzaklara bakmaya gerek yok padişahımızında geçen sene kaddafi hakkında yaptığı övgü dolu açıklamalar ve bu seneki arasındaki farka bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 cetintas said: Diktatördü. Ama kendisini ve kutsal toprakları savunmak için düşmanlarla savaşan Osmanlı'yı arkadan vuran,katleden,askerleri parçalayan,gözlerini oyan 300 sene öncesinin kafasını yaşayan bir halka ondan daha iyisi zaten fazlaydı. Bence hala da böyledir. Böyle adamlardan ne beklersin dün izgilizlerin gazı ile osmanlıya bugün kaddafiye yarın mubareke Görüntüleri izlerken sanki sırtlanların bir avı yemesi belgeseli izledim sanki. umarım 1000 katı daha beteri gelir böyle satıcılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar