Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bitlis'in Güroymak ilçesinde meydana gelen patlamada 5 polis şehit oldu, 2 vatandaş hayatını kaybetti. said: Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, ilçe girişinde menfeze döşenen kablolu bir patlayıcının, uzaktan kumandayla patlatıldığını belirterek, ''Patlamada 5 polis memuru şehit oldu, 2 vatandaş da hayatını kaybetti'' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Geride kalanlara Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ergenekondur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Acaba ne zaman tepki baslayacak sokaklarda çok merak ediyorum.Yada devletin nufüs kontrol için yeni degişik çüzümü filan mı bu kimse ses etmiyor.Ses çıkarmaya çalısanıda hmn fasistlikle suçluyorlar anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ses cıkaranlar silivride,1 tane daha acarlar silivri yer kalmazsa,sıkıntı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 türkiye'de demokrasi olmadığı için halkta ses çıkarma olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 sokaklarda yürüyünce kan dursun diye ırkçı diyolar, kürtler çok acı çekti diyolar haklılar diyolar vs o yüzden NOPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ekşisözlükte (kaynağı fıratnews gerçi) özel harekatçı polisler olarak geçiyorlardı. Fıratnews ne kadar güvenilir tartışmalı ama özel harekatçılar daha gitmedi değil mi oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bone said: türkiye'de demokrasi olmadığı için halkta ses çıkarma olayı yok demokrasi olmasa sen böyle konuşamazsın genç padawan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ahahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 napolyon konuşamıyoruz işte,mesela parasız eğitim diye pankart acan ogrenciler aylarca hapiste kalıyor,bu konu hakkındaki görüşün ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 napolyon göremiyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 parasız eğitim diye değil kck ile ilgili bişeyden içeri girdi onlar diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Napolyonn'un üzerine çok gitmeyin, adam toparlayamayacağını anlayınca 2 gün falan ölü taklidi yapıyor mesaj atmıyor ondan sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 işine geleni hatırlayıp işine geleni unutmak şakirtlerde default özellik herhalde dur hatırlatayım link hele bunu "ühühüüh ergenekon üghühühühü 80 darbesi" diyenler yapıyorsa,senin gibi savunanlar kaba etlerime gülme yetisi kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 sözlükteki pkklılardan biri şöyle yazmış. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=25795522 bundan büyük onun bunun çocukluğu var mı? eylemi yapan daha insaflıdır herhalde bu tiplerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 okumustum,kelebek etkisi muabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Napolyonn said: demokrasi olmasa sen böyle konuşamazsın genç padawan. konuşamıyorum zaten, demokratik haklarını kullanıp protesto etmek isteyen öğrenciler direk ağızları kapanarak tutuklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 rahatsiz said: sözlükteki pkklılardan biri şöyle yazmış. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=25795522 bundan büyük onun bunun çocukluğu var mı? eylemi yapan daha insaflıdır herhalde bu tiplerden. bunu diyen bunu da dedi. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=25795522 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 said: Erdoğan: Terör örgütü panik ve çaresizlik içinde http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19021083.asp dalga geçiyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Samaroglanı oldu ulke bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Daha çok masum ölür bu zihniyetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Napolyonn said: parasız eğitim diye değil kck ile ilgili bişeyden içeri girdi onlar diye hatırlıyorum. işte yanlış ithamda bulunuyorsun.Bir kere o pankartı açanlar ne pkk sempatizanı ne de bdp.Hayatında biraz gözlem yapsan bunu şıp diye anlardın ülkü ocağından kahvehaneye mekik dokuyan ülkücü gençlik bile bunu ayırt edebilir ama sende ki crit kafası değil şakirt kafası olduğu için bunun ayırdına varman pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Yan gelip yatma yeri değil , yapıcak birşey yok , arada gidicekler. Sivillere yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 tamam reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar