ben ağlıyorum şuanda.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Biz böyle dostuz...
abi adam "movies" oyunundan film yapmış...
son sahnede öpüşücekler zannettim.
ve gay olurlar..
serin hikaye
okadar yaşlı adamın miras bırakması için notere gittiginde o kuyruklar hastane raporları, bürokratik işlemler öldükten sonra vesayet olayları of uzun iş bunları neden anlatmamış lan çat çut sanki peri masarlı sdjfkl
beş dakikamı geri sitiyorum ya
izliyolar kolpa kolpa dizileri. böyle süper plot twistleri olan hayatları olsun, büyük acıları olsun istiyolar. hatta dizilerdeki gibi devede kulak paraları olsun ama eften püften şeyleri dert etsinler istiyolar.
hayır dostum, sen celeron bilgisayarında OZAKI speaker ve laccess mikrofon eşliğinde sesini kaydedip dandini animasyonlar yapacaksın. büyük ihtimalle bunu ilk koyduğun yere de animasyonu komple kendin yapmış gibi pazarlayacaksın. ama onlar alıp başka başka sitelere koyacak, beş saat uğraştığın şey de boşa gidecek. hayır kuaför yamağı kız bu videoları görüp ne kadar içli olduğunu anlayıp sana varmayacak, çünkü
(hayat kadiniydi)
izliyolar kolpa kolpa dizileri. böyle süper plot twistleri olan hayatları olsun, büyük acıları olsun istiyolar. hatta dizilerdeki gibi devede kulak paraları olsun ama eften püften şeyleri dert etsinler istiyolar.
hayır dostum, sen celeron bilgisayarında OZAKI speaker ve laccess mikrofon eşliğinde sesini kaydedip dandini animasyonlar yapacaksın. büyük ihtimalle bunu ilk koyduğun yere de animasyonu komple kendin yapmış gibi pazarlayacaksın. ama onlar alıp başka başka sitelere koyacak, beş saat uğraştığın şey de boşa gidecek. hayır kuaför yamağı kız bu videoları görüp ne kadar içli olduğunu anlayıp sana varmayacak, çünkü
(hayat kadiniydi)
insan dostum dedigi adamin anasini babasini bacisini tanimaz mi lan.
ahahaha videoya gel ya
Cok iyi ya.
aquila thread cekmis
topic kitlenebilir.
topic kitlenebilir.
STV hazırlamış videoyu.
Abi niye direk kitlemiyorsunuz böyle şeyleri :p
Abi niye direk kitlemiyorsunuz böyle şeyleri :p
VAY ANASINI NELER OLUYOR HAYATTA..... HİÇ BÖYLE DOSTUM OLMADI UMARIM GÜNÜN BİRİNDE OLUR AMA ÇOK ZOR ARTIK BÖYLE ADAM GİBİ ADAM BULMAK...!
uuvvv manyak comeback manyak comeback ^_^
insan dostum dedigi adamin anasini babasini bacisini tanimaz mi lan.
mantık hatası arıyosan gırla zaten, fakir adam ilaç alamıyo ama servet bırakıyo, kardeşi resmen pazarlıyolar, bi de adam kardeşini oturup ikna etmiş falan, dostumu altımda çalıştırmam diyip sokağa aç yollamak da var tabii...
de bunlara takılmak yerindek omple dalga geçmek daha iyi bence
of yine mi bu video...
izlemeden kapadım direk.
ortaokulda enteresan gelirdi böyle "tavuk suyuna çorba" misali absürt hikayeler.
aradan 15 yıl felan geçti tabii...
izlemeden kapadım direk.
ortaokulda enteresan gelirdi böyle "tavuk suyuna çorba" misali absürt hikayeler.
aradan 15 yıl felan geçti tabii...
anne kız kardeş olayından sonra "evet biz böyle godoşuz" demesini bekledim de yok demedi. dese komik olurdu niye demedi lan :/
vaktim değerli falan değilde izlemeyeyim en iyisi.
izleyen var mı lan ahahaha 5sn baktım kapadım
5 küsür dakikamı yediniz abi of
soyadından mı anlamamış ne olm bu böyle
abi of, komik bişi oluyor olacak oldu oldu diyerekten izledim sonuna kadar...
Öne çıkan mesajlar