Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Verilen link için konuşuyorum. Elin sarhoşuna laf ederler. Halbuki ot çeken adamdan daha öte bir kafadalar. Haber yaparken balerin kızların fotolarını sansürleyip koyarlar, "muhalefet parti yöneticileri komunistlerle görüşmeye gitti" diye manşet atarlar falan. Bildiğin insanlık için zararlı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Rutkay Aziz'in yaptığı pek şaşırılacak bişey değil. Kendisinden bekleneni yapmış. Bravo. Sinan Çetin Amerikaya selam çaksın. bu arada yukarıdaki kızın tam ismi ne ve tam olarak ne yaptı? Hakkında okumak istiyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi haber vaktim süper hahaha. solcuların ödül aldığı gece pkklılar tarafından çok beğenildi. solcular pkklıdır. chp belediye başkanı solcudur, başkan bira festivali yapıyor. 3 yıldır ben bu festivalde barda çalışıyorum. lan ben pkklıymışım püüüü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Napolyonn said: ortada o kadar açık kanıt varken ve artık genelkurmay başkanı bile gizli oturumlarında bu işin tadı kaçmış, orduya bi çeki düzen gerekli dedikten sonra mithat gelipte ergenekon yok demiş pekte önemli değil. bunu diyen bunu da dedi. Napolyonn said: aptalca bir hata ama art niyet yok. sonuçta kimin nerede arandığının kayıtları telekomda tutuluyor eğer telefonuna önceden kayıtlıysa arama kaydını bulurlar "burada aha yakaladık ahauhua" havası estirmeyin boşuna yani. tartıştığınız adam napolyonn denen minyon, yandaşlığın kitabını yazmış adam. bırakın kendi haline saçmalamaya devam etsin. ortada o kadar açık kanıt var diyorsun ama defalarca sorulmasına rağmen hala cevap veremediğiniz bi araba dolusu soru var. ilgili topicleri linklerim istersen yine ama bişey değişmeyecek nasılsa. her zamanki gibi kaçıp gideceksin işine gelmediği, verecek cevabın olmadığı için. işin başında sadece kanıt uydurmakla yetiniyorlardı en azından artık abarttılar uzman uyduruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 liberal said: bu arada yukarıdaki kızın tam ismi ne ve tam olarak ne yaptı? Hakkında okumak istiyorum biraz. http://en.wikipedia.org/wiki/Camila_Vallejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 çetintaş'ın Haluk Bilginer nefretinin nedeni Zuhal Olcay gibi bir kadını bırakmasından. çetin abi kadından anlıyor. http://i.radikal.com.tr/644x385/2011/10/09/fft5_mf828684.Jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 o konuda ben de cok kirginim haluka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ya çok yorumsuz bi olay bana göre bu. Çünkü adam net abi, bildiğini adam gibi söylüyo, kıvırmadan söylüyor. Efendi adam, ne dediğini bilen adam. Bunlar hoşuma gidiyo. İnsan olarak tabi. Ama çok geri kafa bi adam, renksiz bi adam, bitmiş bir adam, kendini Atatürk'le falan aynı düşüncedeyiz rüyalarında sanan bi tip. Mesela bana göre bir Rutkay Aziz üslubuyla Antalya Belediye Başkanı üslubu arasında dağlar kadar fark var, yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim. Gerçi kendisi başarısız bir siyasetçi oldu ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 fetoyu ali demiri savunan şu anki iktidarı sevenler başka birini geri kafalılıkla itham ediyor... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ataturk dusuncesi 1900lerin basi muhammed dusuncesi 500ler hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 @Rew: İtham etmek yok, suçlamak demek itham etmek. Ben kimseyi itham etmedim. Sen benim itham ettiğimi düşünüyor olabilirsin o adamı, fakat ben bu adamın böyle olmasını yadırgamıyorum. Senin bu kafada olmanı yadırgamadığım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 aquila said: ataturk dusuncesi 1900lerin basi muhammed dusuncesi 500ler hmmmm Böyle bir kıyaslamayı da anca senin gibi bi geri kafa yapardı sanırım, bilmiyorum şöyle şeyleri ben şaka olarak algılayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 geri kafalı oldugunu bilmeyen önüne gelene geri kafalı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 minyon kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 yanlis ne var kiyaslamada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 balon'un başka birisine geri kafalı demesi müthiş bir ironi yahu. eşi benzeri yok. sorsan kendisi için de geri kafalı değil, çağdaş ve bilinçli bir insan falan diyecek neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ShadowFax said: http://www.habervaktim.com/haber/204849/teror_yandaslari_da_alkisladi.html Terör yandaşları da alkışladı ... Error verdim direkt. Bu ne ya? Ne kafası olduğunu anlamak için öncelikle kafayı bulmak lazım ama neyse ya. Ban yemiyelim durduk yerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 @aquila: Muhammed düşüncesindekiler, Atatürk düşüncesindekilere göre tarih daha eskiyse çok geri kafalıdır mesajı veriyorsun farkında olarak ya da olmayarak, yanlış da anlamış olabilirim bilemem ama. Sakat düşünceler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Rewendor said: balon'un başka birisine geri kafalı demesi müthiş bir ironi yahu. eşi benzeri yok. sorsan kendisi için de geri kafalı değil, çağdaş ve bilinçli bir insan falan diyecek neredeyse. İnsanın kendine ben gerizekalıyım demesi için bir gerekçe gösterebilir misin sevgili arkadaşım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 incoming hicbiriniz tiyatrodan anlamiyorsunuz, anliyorum diyeninizde tatava. ara sokakta bi esnaf sahnesi gormemistir mesala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 çamur atıp kaçıcak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 muhammed devrine eski dersiniz sonra çıkar platondan falan alıntı yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 balonu görünce aklıma hep şu video geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 evet ya direk asdgfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 hahaha yok bu adamlardan farkım var, sizin kafanızdaki tipler böyle bir şey yapsa sırf bu kadar eğlenebilmek için böyle tepkiler veririm açık söylim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar