Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 2 milyon konusunda hala haksızsın cetintas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Walla ben Acıbadem istek vakfında okudum,2 dil olanağı sağladı bana haklarını yemem,oldukçada iyi eğitimleri var idi. Özel okul konusu tam dalavere bizim ülkede.Özel olarak yollarsam oğlumu kızımı bir ana okulu olur 2 de orta okul lise ve üniversiteye yollamam pzevenk kaynıyor gerek yok. Gelelim başka açıya Özel okulların büyümesi uzun zaman önce iyi desteklendi belki var iyi devlet okulları ama nasıl gidiceksiniz uzakda oturuyorsanız bir dünya derdi var bu konular desteklenmedi hiç ne oldu sonra heryer özel dershane heryer özel okul alsana mis gibi özel sektör. Yani kızmayın ama imam hatibe verin yolunu bulsun çoçuk, ok sorry i could not hold myself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 bırakın parayı gitsin, dönerse sizindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Aluriel said: 2 milyon konusunda hala haksızsın cetintas serhat, sen öyle düşün kardeşim. benim düşüncem değişmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 maaşlı çalışan, istanbul, kira ile birlikte 3, 3.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 300den az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 nomsaR said: bırakın parayı gitsin, dönerse sizindir. Ben sürekli öyle yapıyorum sonra bi bakmışım ayın 5inde para mara kalmamış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Of umarim param olur da cocugumu robert'da okuturum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Olm Barbaros İlköğretim var Antalya'da. Yemişim koleji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Bursa Mühendis olarak çalışıyorum,ailemle yaşıyorum,kira derdim yok telefon ve interneti ben ödüyorum aylık 380Tl en fazla harcıyorum(kız arkadaşım yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Agmahan said: Mühendis (kız arkadaşım yok) (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 380 yazdiktan sonra parantez acmasina gerek yoktu, zaten ayni anlama geliyo dgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 senko said: sapık gibi gidiyor :( fuck da istanbul aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Kendim bir eve çıksam köpek gibi para yakmam gerekiyor. Ev masrafı olmadan bile 450 üstü yakıyoruz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Off çok fail oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 çogunluk istanbul oldugu için 900 ve üstü olmuş! vaybe insanlar kazanıyor diyecegim ama pahalı memleket be:) ne kadar ev kirası verionuz onu söyleyin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ankara öğrenci Nakit 300 lira falan kart da 700 civarı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 istanbul, 900+. kafadan 400 tl falan civarı benzin var zaten, 100-150 tl standart yemek falan harcamaları, eğlenceye konser falan gibi esktrem bi durum olmadıkça 200-250 arası gidiyo. Hediyesiydi, oyunuydu ne bileyim otoparkıydı falan bi ton da onlara gidiyor, ama her ay değiştiği için net bişi söyleyemiyorum. Daha faturalara falan hiç girmedim farkındaysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Maaşlı çalışan, İstanbul'da aile yanı. 900+ idi geçen aya kadar ama şimdi ne olur bilemiyorum. 80-100 metrobüs 60-90 mibibüs 100-200 yemek (ticket var yetmeyo karta yükleniyoz :() 100~400 arası taksit, alışveriş vs Aşağı yukarı 800-900 işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Myshkin said: Ankara öğrenci Nakit 300 lira falan kart da 700 civarı geliyor. ankarada nakit 300 iyiymiş, ben bi beceremedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Deacon said: Agmahan said: Mühendis (kız arkadaşım yok) (:D aylık akbil bile fazla ehehehheh1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 smyrnas said: çogunluk istanbul oldugu için 900 ve üstü olmuş! vaybe insanlar kazanıyor diyecegim ama pahalı memleket be:) ne kadar ev kirası verionuz onu söyleyin? 960 tl kira veriyorum. tek yasiyorum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 900 veriom bende :( 100de aidatı var sonra bunun elektriği suyu doğalgazı cep tel faturası adsl'si, ev döşemek için yaptığım hunharca alışverişin taksitleri var :( dün 1k'ya buzdolabı aldım mesela çatır çutur girecek bunlar bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 valla o ev duzme isinden ben de muzdaribim...anca sene sonunda duzluge cikicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 benimde öyle olcak heralde abi 12 taksit fln diye çart curt geçirdik kartı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar