Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik aylık gider tablosu

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Walla ben Acıbadem istek vakfında okudum,2 dil olanağı sağladı bana haklarını yemem,oldukçada iyi eğitimleri var idi.

Özel okul konusu tam dalavere bizim ülkede.Özel olarak yollarsam oğlumu kızımı bir ana okulu olur 2 de orta okul lise ve üniversiteye yollamam pzevenk kaynıyor gerek yok.

Gelelim başka açıya Özel okulların büyümesi uzun zaman önce iyi desteklendi belki var iyi devlet okulları ama nasıl gidiceksiniz uzakda oturuyorsanız bir dünya derdi var bu konular desteklenmedi hiç ne oldu sonra heryer özel dershane heryer özel okul alsana mis gibi özel sektör.

Yani kızmayın ama imam hatibe verin yolunu bulsun çoçuk, ok sorry i could not hold myself.
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul, 900+.

kafadan 400 tl falan civarı benzin var zaten, 100-150 tl standart yemek falan harcamaları, eğlenceye konser falan gibi esktrem bi durum olmadıkça 200-250 arası gidiyo. Hediyesiydi, oyunuydu ne bileyim otoparkıydı falan bi ton da onlara gidiyor, ama her ay değiştiği için net bişi söyleyemiyorum. Daha faturalara falan hiç girmedim farkındaysanız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...