applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 playoffa kalcagmza inanmak bile guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 gfdhgfdhfd reha fena yardirmis lan ridvana. said: Sen bu A Milli Takımı yorumlamaya layık değilsin Rıdvancığım!.. “Ne diyor bu” dedim önce anlamadım... Daha doğrusu anladım da konduramadım, “yok bu kadarını yapmaz artık” diyerek direniyor bilinçaltım... Hayır yaptı... “Kusura bakmayın ben kulaklığı bırakıyorum... Daha fazla dayanamayacağım bizim futbolcuların durumuna...” gibisinden eften püften, rezil mi rezil bir gerekçeyle... Bütün bir maç yorumcu diye “Ahh... Yapmaaa... Yapmaaa... Ver topu sağa... Dikkaat...” diye vecizelerle maç yorumlayan!!! Rıdvan Dilmen arkadaş, “Almanya maçında Türk Milli Takımı’nın ezik!! haline dayanamamış da kulaklığı çıkartıp, daha fazla yorumlculuk yapamamış...” Sevsinler... *** Ona yirmi yıldır tanıştığı bir arkadaşı, kardeşi olarak bir sır vereyim, bunu hiç unutmasın... Önceki gece Almanya karşısında A Milli Takım’da oynayan bütün futbolcuların, istisnasız hepsi, onun yorumcu olarak yaptığı işten çok daha iyisini yaptılar... Ukalalığa bakın... Kendisi gibi futbolcu kardeşlerine yönelik saygısızlığın daniskasına bakın... “Bu kadar ezilmelerine tahammül edemiyormuş, kulaklığı çıkartıyormuş... Alman milli takımında, bizim milli takımdan bir bilemedin iki futbolcu ancak oynarmış... Bu ne rezaletmiş...” *** Adama sorarlar... Sen ne oynamıştın, milli takımdayken Rıdvan Bey?.. Sen oynarken dünya kupasını mı kazandık, dünya kupası finallerine mi gittik, ortalığı mı yıktık geçtik?.. Sen sakatlığını bahane edip aylarca futbol oynamıyordun... Ne Fenerbahçe’de ne Milli Takım’da?.. Kim oluyorsun ve hangi hakla, Milli Takım’da oynayan futbolcu kardeşlerini böyle saygısızca küçümseyerek “acz” içerisinde gösteriyorsun?.. Kora kor mücadele etti o futbolcular, dünyanın şu anda en iyi üç takımından biri olan Almanya’yla... Maç 3-1 değil berabere de bitebilirdi... Almanya’ya tarihimizde ilk kez mi 3-1 yeniliyoruz?.. Bugün 3-1 giden maçı “içine sindiremeyen sen”, İnönü Stadı’nda İngiltere’ye 8-0 yenildiğimiz maçta 8 kez topu santraya koymayı nasıl içine sindirdin?.. O takımın “kurtarıcı ası” sendin Rıdvan kardeş... Tarihinin en rezil sonucunu aldı Türk Milli Takımı sayende ve sanki o takımda oynamamışsın gibi, önceki gece sizden bin kat daha mükemmel bir şekilde Almanya’yla mücadele etmeye çalışan futbolcu kardeşlerini küçümseyerek kulaklığı fırlatıp atıyorsun... Ayıp değil mi milli takımdaki futbolcuları böyle küçümsemen, hiç haketmedikleri halde acz içinde göstermen?.. Acz içinde olmuş olan varsa İngiltere karşısında 8 kez topu santra yuvarlağına koyan sendin Rıdvan kardeş, başkası değil... Ayıptır ayıp... *** Yaptığın öyle bir ayıp, öyle bir skandal ki, neresinden tutmaya çalışsam elimde kalıyor... . Bir kere sen yorumcusun amigo değil... NTV sana maç yorumlamak için milyon dolar para veriyor... Gölgeye kızıp küsmen ve gitmen için değil... Wimbledon tenis finalini; farz-ı mahal Eurosport kanalında yorumlayan bir yorumcu tenis maçının ortasında, “Kusura bakmayın çok kötü oynuyor ve eziliyor oyunculardan biri... Ben bu aczi anlatamam” deyip, yorumculuktan vazgeçerse o Eurosport onu nereye koyar biliyor musun?.. Kapının önüne... *** Yorumculuk desen zaten maç esnasında yaptığının adı yorumculuk değil... Bütün bir maç ah vah çekip durkmaktasın... Sağa at, sola at diye içinde kalmış teknik direktörlük duygularını tatmin ediyorsun... Sonra da matah bir şey yapmışsın gibi, “daha fazla yapamayacağım” deyip, yayından ayrılıyorsun!.. Arkadaş!.. Fenerbahçe’nin starı olduğun ve patronların da Fenerbahçeli olduklarından mıdır, bunca afran tafran?.. “Bana bir şey olmaz, istediğime istediğim gideri yaparım” demenin arkasında başka bir şey mi var?.. “Başbakan nasıl olsa Fenerbahçeli o beni futbolculuğumdan seviyor” diye mi düşünüyorsun?.. “Arkam sağlam” diye mi kasılıyorsun?.. Bir süre önce de “Aziz Abi benim işleri çözer” diye ortalıkta dolaşmaktaydın... Ortaya karışık kebap gibisin Rıdvan kardeş... İster kebap ol, ister şöbiyet... O tarafı beni ilgilendirmez fakat, saygısızlık çok ayıp bir şey Rıdvan kardeş... Hem izleyiciye... Hem de senden bin kat daha onurlu mücadele eden futbolcu kardeşlerine... Hani seni tanımıyoruz sanki... İngiltere karşısında eli belinde tam 8 kez santra yuvarlağında tüneyen Rıdvan... Sanki Lionel Messi’dir mübarek!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 birşeyi eleştirmek için onun kadar iyi yapmak gerekir akımının önde temsilcilerinden reha muhtar, ne yapmış hayatında da bu kadar insanı eleştirmiş o zaman onu sormak lazım. uğur meleke bir yazı yazmıştı, playoff ta seri başı değiliz. iyi takım çekicez yani, çıkarsak bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 fizban said: birşeyi eleştirmek için onun kadar iyi yapmak gerekir akımının önde temsilcilerinden reha muhtar, ne yapmış hayatında da bu kadar insanı eleştirmiş o zaman onu sormak lazım. şunu söylemeye gelmiştim. ayrıca kendisinin sunduğu haberleri de unutmadık daha(reha muhtar olarak kabul ettim reha'yı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 reha rıdvandan beter de dedikleri de doğru. rıdvan kadar overrated bir yorumcu yok heralde. baya baya topcuymus bu guntekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Reha muhtar gayet doğru yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Rıdvan daha iyisini beklediği için sinirlenmiş. Reha Muhtar önce adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 reha muhtar kim ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 rıdvan'ın maç sırasında yorumcu olarak görev almasını ben de komik buluyorum, sağa ver sola ver diye yorum yapılmaz. ama 'senin döneminde milli takım mı vardı zırto' şeklindeki eleştiriyi yaparsan, derim ki defol git ve atinadan bildirmeye devam et reha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Masquerade said: mokoko said: volkan kadrodan çıkarılmış sakatlığından dolayı. http://i55.tinypic.com/2aaef6d.png ahaha gürültülü güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Manuel Neuer "Pozisyon öncesi Türklerin sol bekinin sürekli ileri çıktığını gördüm. Öncesinde de Thomas'a atacağımı söylemiştim zaten.." meali; sol bekinizin özürlü olduğunu keşfettim, orayı iyi değerlendirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 fizban said: rıdvan'ın maç sırasında yorumcu olarak görev almasını ben de komik buluyorum, sağa ver sola ver diye yorum yapılmaz. ama 'senin döneminde milli takım mı vardı zırto' şeklindeki eleştiriyi yaparsan, derim ki defol git ve atinadan bildirmeye devam et reha. Rıdvan adam gibi takımdaki eksikleri yorumlasa ok. Ama kalkıp da "yeaa oynamıylar abi bu ne yea kalkar giderim ben" diye ergen kız tribi yaparsa Reha haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ya rıdvan iyi yorumluyorda.gereksiz tripler DOLDUUU falanda çok saçmaydı.yani spiker direk o olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 DarKRideR said: Manuel Neuer "Pozisyon öncesi Türklerin sol bekinin sürekli ileri çıktığını gördüm. Öncesinde de Thomas'a atacağımı söylemiştim zaten.." meali; sol bekinizin özürlü olduğunu keşfettim, orayı iyi değerlendirdik. ilk golde sağ kanattan gelmediler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 soldan sağa pas attılar.bence hakan baltalık bişi yoktu orda servet ve aurelio 2 kişiydi yani.sonuçta kontra yedik bütün takım ilerdeydi geride yanlış adamlar bekliyordu sıkıntı oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_vSxFiGJtOw izleyin abi, solda hakan balta'nın tutması gereken adama top geliyor, adam 2-3 saniye stoplayıp bakıyor sonra düşüne düşüne orta açıyor. Hani Balta'nın konumuna bakın nerede, adam orada topu ayağında tutuyor ve sadece bakıyor, hantal hantal koşuyor. Pres yapsa belki panikleyecek ortayı kesen oyuncu, hatta belki geriye oynayacak. Gerçi gol baştan sona failler zinciri olsa da orada en büyük suçlu Hakan Balta çünkü yapabileceği şeyler varken yapmıyor. Servet hayvan olduğu için dönemiyor falan, Hakan Balta'nın ki tamamen mental olarak dipte olmasından kaynaklı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Servet baştan sona hatalı. Başta top atılırken rakibine yapışması lazım. Yapışsa adam o topu atmaz, atsa bile kafa topuna çıkarsın rakip kontrol edemez. Zaten yediği çalım dillere destan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 büyük ihtimalle gruptan cıkarız fakat elemelerde şansımız sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 sampiyonaya kalsak en gucsuz rakipten 5 yeriz zaten bu defansla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Şampiyonaya kalalım, eksikler kapatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 DarKRideR said: http://www.youtube.com/watch?v=_vSxFiGJtOw izleyin abi, solda hakan balta'nın tutması gereken adama top geliyor, adam 2-3 saniye stoplayıp bakıyor sonra düşüne düşüne orta açıyor. Hani Balta'nın konumuna bakın nerede, adam orada topu ayağında tutuyor ve sadece bakıyor, hantal hantal koşuyor. Pres yapsa belki panikleyecek ortayı kesen oyuncu, hatta belki geriye oynayacak. Gerçi gol baştan sona failler zinciri olsa da orada en büyük suçlu Hakan Balta çünkü yapabileceği şeyler varken yapmıyor. Servet hayvan olduğu için dönemiyor falan, Hakan Balta'nın ki tamamen mental olarak dipte olmasından kaynaklı ... Balta hantal oyuncu, ileri çıktığında geri dönemeyeceği belli de senin mantığınla Gökhan Gönül nasıl masum oluyor? Daha önce de yazdım büyük takımlarda geride hep hızlı oyuncular kalır o tarz pozisyonda biz 2 kütük bıraktığımız için yedik golü ötesi yok. Ki Hiddink de bi gece önce söyledi bu hatayı yaptığını oyuncuların heyecanlanıp görev yerlerini terkediyor olmasından falan bahsetti adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Gökhan mı kütük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 aktiftablet said: Servet baştan sona hatalı. Başta top atılırken rakibine yapışması lazım. Yapışsa adam o topu atmaz, atsa bile kafa topuna çıkarsın rakip kontrol edemez. Zaten yediği çalım dillere destan. Son adam olarak o kadar mesafede rakibine yapisamazsin ama, top arkana atilirsa ya indiricen ya da karsi karsiya birakirsin adami. Ceza yayi mesafesine geldiginde arkana atilacak topa volkan yetisebildigi zaman adama yapisirsin onune gecersin. Yedigi calim efsane ama, direk fifa 12 de savunmaya alisamayan adam hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Valla orada Balta'da suç bulmak baltalık gibi geliyor bana. Adam zaten ileride, yetişme şansı yok, öyle pres falan yapabilecek pozisyonda değil. Yapmaya kalksa o gelene kadar hem orta gelir, hem de oyuncu ileri topla hareketlenebilir. E ileri de taktik gereği çıkmış, kendi kafasına göre değil yani. Yoksa Hakan bildiğiniz üzere öyle çok ileri çıkan falan bi adam değil. Hatta hiç çıkmadığı için delirtirdi bizi. Golde hatası hiç yok yani. Aurelio'da da hata yok, kendi adamını birebir takip etmiş, ona pas gitmesini engellemiş, başka bir şey yapsa o adam alacak topu kabak gibi karşı karşıya kalacak. Burada birinci hata takımı o dizilişle atağa çıkartan Hiddink'te, geriye hiçbir hızlı adam (hadi Gökhan atağa katkı yapan bi adam, Sabri niye ileride, onu koy bari geriye) bırakmadan saldırtmasında. İkinci hata Hamit'te orada içeride 2 yayda 2 adam varken dar açıdan kapalı köşeye şut atarak atağı başlattırdığı için, ve son olarak assolist Servet'te o çalımdan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar