escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 http://www.sondakika.com/haber-erdogan-in-annesi-vefat-etti-3042827/
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi yapmayın lütfen. Kim olursa olsun, annesini kaybetmek büyük bir acıdır. Başı sağolsun.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Huzur içinde yatsın. Adam gibi yazın bişiler veya yazmayın komiklik yapmaya çalışacaksınız.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Her ne kadar bizim hoşumuza gitmeyen kafada bir adam olsa da, kadın ülkenin yarısının ölümüne desteklediği bir liderin annesi olduğunu bilerek vefat etti. Allah rahmet eylesin.
yav Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 İyi ki seçim falan yok yakınlarda. Kadın iyi yaşamış allah rahmet eylesin.
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Geçtiğimiz günlerde ziyarete gitmişti RTE. Baya da sağlıklı gözüküyordu. Allah rahmet eylesin.
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Şehit ailelerini biraz anlar umarım ve oğlunun ezdiği kadının ailesini. Toprağı bol olsun.
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi doğruluğu ne bilmiyorum ama, dendiğine göre hülya avşar rtenin annesi öldü diye bu akşam ki showunu iptal etmiş hahah dlkfjsglkjsgkl
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Puahahah yok artık daha neler. Bu arada tabii Allah rahmet eylesin.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 birisi de ölmüş mü ne olmuş başbakanın, hopa'da eylem sırasında biber gazıyla öldürülen metin lokumcu'nun arkasından söylediği söz. neden bugün buraya yazdım, biliyorsunuz. karşındakine saygı gösterdiginiz kadar saygı alırsınız insanlar size korkularından ötürü saygı duyuyorsa,durup bir düşünmeniz gerekir. allah tekrar rahmet eglesin,saygılar.
Öne çıkan mesajlar