SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Another Perfect Combination http://www.youtube.com/watch?v=oM9RO-GAKjE&feature=share Something big is coming Ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yamuk mu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bende nexus one war iste hatice cok cok memnunum buda o kadar iyi olursa 5 sene sonra alırım eahuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Oce4n said: yamuk mu o ? tasarım tasarım o bi kere yamuk lan harbi o ayrı konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 galaxy s 2 daha iyi. hepsini döver. çünkü i own it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 oooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ayfon olsa "aaayy ne süper ergonomik, aerodinamik, flanstaklastik, bumerangosnonik bi tasarım olmuuuuuuş" samsung olunca, "yamuk mu o?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 iphone u devirmek için çok iyi bir şans abi. samsung hissesi de artar çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bi de motorola google phone lar 2012 de mi çıkacak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 i-fag ler oldugu surece iphone devrilmez bir moda ürünü ıolarak i lı ürünler kulanıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ben de bir i fag im de, androidi de baya seviyorum. belki alırım belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ben vidyo izlemicem resmi filan ne varsa koyun görelim diyenlere gelsin: o yamuk http://i.imgur.com/kfmmH.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ohş kadın beli gibi ZINZINZINZINZIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Iphone'dan dayak yemeye mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 4s kuralını sevmiş. titreşim mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Telefon yamuk değil de alt kapağıyla üst kapağı sınırları yan tarafta yüzeye paralel ilerlemiyor gibi.. Yoksa masanın üstüne koyar oynarım tık tık tık tık tık... Ekranı sgs3 kadar olmasın, plastik kapak olsun, özellikleri aynı olsun. Alırım ben.. q2-2012'de çıkar diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://cdn.androidsuomi.fi/wp-content/uploads/2011/10/nexusprime1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bi ara iphone icin cikan dedikodulardan birinde kavisli bir ekranin siparis edildigi soyleniyordu zannimca o ekran nexus prime icin olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://b1110.hizliresim.com/11/10/5/13088.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abi slogan bir telefon icin hic iyi degil yalnız. hayır insanlar fesat oldugundan degil. cep telefonunun buyuk olmasının iyi bir yanı yok. 4" den buyuk olanlar rahatsız bana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bana da öyle geliyor ve git gide büyütüolar telefonu. 4.6 olcakmış bu da sgs3 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 buyuk olmanin soyle bir olayi var, iphone'la rekabet etmemis oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Olm aciklayin sunu artik telefon alcaz be aaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 27'sinde deniyor şu an. Hem de Londra'da. Böyle olursa ayıp olur diyeceğim ama kapitalizm işte. Ben Londra'da olsaydım direk buna giderdim bu durumdu. Canlı olarak yayınlayacaklarmış YouTube'dan, herkes de bunu izler bence ötekine bakmaktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mum_Chamber said: buyuk olmanin soyle bir olayi var, iphone'la rekabet etmemis oluyor. Çok doğru tespit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar