Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Merhaba arkadaşlar, Bugün Çanakkale Troya Caddesi'nde 67 km hızla ceza yedim. Hız sınırı 50 olan cadde üzerinde herhangi bir kamera EDS falan yok. Her zaman kullandığım yol. Fakat bugün nasıl oluyorsa radar koymuşlar. Herşeyi geçtim de 290 lira ceza yazdılar çok fazla geldi bunu nasıl öğrenebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 oralarda hep var olm radar zaten. sadece sana ceza sırası şimdi geldi bu kadar sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 2 hafta içinde ödersen indirim oluyordu %15 mi %25 mi ne bişiler değişmediyse tam hatırlamıyorum. Bide o hıza okadar ceza fazla yahu, 200 tl olması lazımdı 70km ye kadar yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Geçmiş olsun, yapıcak bişi yok. Ben bugün ödedim aynısını faizle 304tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ben ödemedim faiz üstüne faiz bindi, yine ödemedim. Af çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bana biraz fazla gibi geldi yarın gidip soracağım özellikle sizlere danışmak istedim öncelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ilk kim gelip "haketmişsin" "kurallara uysaydın", "kuralları boşuna koymuyolar", "sizin gibi kuralları ihlal edenler yüzünden trafik kazaları meydana geliyo" gibi lafları edecek merak içinde bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Girmiş. Geçmiş olsun. Artık kuralara uyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bide 65 ile girsen 140 ödeyecektin demez mi delirdim iyice 2 km ile nedir yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Şu trafikte benim kadar kurallara uyanı yoktur. Emniyet kemerim bile takılıydı. 10 kere EDS'den geçtim bugün k*çı kırık radar yazdı cezayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bloodless said: Bide 65 ile girsen 140 ödeyecektin demez mi delirdim iyice 2 km ile nedir yaw ataydın kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Vendy said: 2 hafta içinde ödersen indirim oluyordu %15 mi %25 mi ne bişiler değişmediyse tam hatırlamıyorum. Bide o hıza okadar ceza fazla yahu, 200 tl olması lazımdı 70km ye kadar yamulmuyorsam. %10-30 arası aşınca 140 tl, %30 üzeri 290 tl. 50, %30 fazlası 65 km/s. 67 olduğu için 290 lira :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 demişler lan yukarda. yeto bi mesaj atmış oldum. adminler banlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Hız sınırını %10'dan fazla geçince ceza kesiyorlar diye de bir uygulama var. Polis de doğruladı. Sınırın 110 olduğu yerde 122 ile ceza yemiştim ben de. Gerçek bir trafik katiliyim! Bir de 154 ile aynı yerde radara girmiş RS4 vardı, içim sızladı. Kuralın ne olduğunu biliyorum da vicdanen çok rahatsız edici öyle bir aracın o yolda bu kadarlık hızda gittiği için ceza ödemesi. 10 gün içerisinde ödemek ile 4 yıl sonra mı ne ödemek arasında 4 kat fark vardı, ödemiştim ben de. Af falan nasip olmaz bana diye. Bu kadar düşük hızda da bu kadar fazla ceza yemiş olman da kötüymüş. Geçmiş olsun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 "roket adam" said: Girmiş. Geçmiş olsun. Artık kuralara uyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Ahaha. Pusuya yatmis lan resmen adamlar. Bu arada 50km hiz ile, 10 bilemedin 15 dakikada bir ucundan bir ucuna gidiyosun lan sehrin. Acelen ne ? Akilli uslu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Şerefsizler resmen pusuya yatmışlar ya görmedim hiç bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 abi ama yapmayin sizde, trafik kazasi olunca, ana avrat soversiniz adamlar catir catir uygulayinca onada soversiniz. keske yurdun heryerinde bole caydirici cezalar olsada toptan trafik sorununa bi cozum olsa. fazla hizli gitmekten dolayi yolun ortasinda bi yayaya carpsan suclu yaya olsa bile tikarlardi 20 sene iceri. o zaman bu topigi acacak vaktin bole olmicakti. bosver ode cezani gec, hayirlisi de sevin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 o değilde trafik cezalarına af çıkarmak bir devletin kanunsuzluk önünde diz çöküp, abi çekip, kuyruk sallaması anlamına geliyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Bloodless said: Bide 65 ile girsen 140 ödeyecektin demez mi delirdim iyice 2 km ile nedir yawkarikatürlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Abi 50 de çok düşük bi sınır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Selam, 50km/h hızla giderken ki firen mesafesi nedir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kaldırımdan fırlayabilecek çocuk, dolmuş arkasından çıkan teyze, arabaların arasından karşıya geçmeye çalışan dayı gibi hayatın zorlukları için 50de kurtarmıyor bazen Privhunter said: ben ödemedim faiz üstüne faiz bindi, yine ödemedim. Af çıktı. adam akıllı bakın, enayilik yapıp gidip ödemeyin boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Şöyle düşün, belki orada o gün polis olmasa, 3 dakika sonra dolmuş arkası çıkan bir teyzeye çarpıp ölümüne yol açacak ve en az 20 yıl içeride yatacaktın, şimdi 20 yıl boyunca hapis mi yoksa 290 tl ceza mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar