Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 nette bu tanıtımla beraber artık apple'ın düşüşe geçtiğini yorumlayanlar var sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 nokia n9 da var sanirim gercek mt ve sanirim alacagim o aleti, iphone 4s cekmedi pek zaten. en azindan n9 da mt ekraninda kucuk pencereler seklinde acik programlar gorunuyor bir videoda ornegin orada acilmis pusula programi alet hareket ettikce calisiyordu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Red said: saçma ben ona iphone vereyim o benim tişortumu giysin sdf ahaha red yine olaya farkli acıdan girdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 apple'in her tanitiminda sonra hisseleri dusuyor. 1-2 hafta boyunca da ayni seviyeye gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 asdsadas -500t'de karı kız durumu nedir siri? -arka taraf dahil komple sap -ananı ... -şemsiye al şemsiye ahaah-ammm-komut geçersiz -ohoo kafa buluyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bide iphone un ekranı çok küçük ya. 3.5" di demi en son? 4" yapsınlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 araya birisi girerse @fistan valla olmaz diye bişi yok, apple sonuçta şovla işi götüren bi firma, onu yapamazsa düşüşe geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ya normal apple icin karamsar bir tablo olusmasi cunku 2 sene bekle ayni kasa uzerinde degisiklik olmadan sun piyasaya ki herkes iphone 4 unden memnunken. 4 de hiz sikintisi camera falan zaten yeterliydi major bir upgrade olmamis. 4 inch ekranli bir sey ciksaydi ortaya fena olmazdi hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 5 milyor 4s satilinca normale doner hisseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 kücük mü? beyler bir "cep" telefonundan bahsettiğiniiz unutyorsunuz bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 escape said: kücük mü? beyler bir "cep" telefonundan bahsettiğiniiz unutyorsunuz bazen.. hafif kucuk kaciyor ya. 4inch 3,9 felan ideal artik. kasa buyutmeden de bunu basarabilirlerdi sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kanuni, gerçek mt sana çok mu lazım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Haha, Apple bitmiş diyenler mi ararsın, yoksa Apple Steve Jobs'dan ibaretmiş diyenler mi. Millet çılgın atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 4" olması lazım şu devirde en az. Ben galaxy s2 ye alıştığımdan sanırım iphoneu elime alınca sıkışmış hissediyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Nerde diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 serjuhan said: Haha, Apple bitmiş diyenler mi ararsın, yoksa Apple Steve Jobs'dan ibaretmiş diyenler mi. Millet çılgın atıyor. bide ayni bu aleti cıkartip 5 deseler adina tanri olcaklardi dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Deacon said: Ulan sirf 5 deil de 4s tanittiklari icin hisseleri deger kaybediyor. Insanlari anlamak guc. Bunu anlamak güç değil. Android'in HTC, Samsung ve Sony önderliğinde pazar payı sürekli artarken Apple yerinde sayıyor. Eğer yeni Android donanımla ve hâlâ teknik olarak yetişemediği yazılımın yeni çıkacak olan 4. sürümüyle rekabete girecek bir şey yapmak yerine iPhone 4S ile gelirse akıllı telefon pazarında son iki yıldır koruduğu (arttıramadığı, koruduğu) pazar payını kaybetmeye başlayabilir. Apple hissem olsaydı şu anda ben de satar, Google alırdım yerine. Apple doğrudan Google'ın ekmeğine yağ sürdü eğer iPhone 5 diye en sonra söylemeyeceklerse. Ve eğer söylemezlerse ve Android 4 dendiği kadar devrimsel ve imba çıkarsa Apple gerilemeye başlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Iphone ufak geliyorsa ipad alin elinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Yerli yabancı forumlara bakıyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi iyi guzel ama applefanboi olarak ayni kasaya para vermem disapoyint oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Loxias said: dusuncelihayvan said: android çok yavşak bence ios delikanlı 6630 için symbian güncellemesi falan duyurdu mu nokya? android tek bir cihazda çalışmıyor ki? hangisinde yavaş mesela? bence de iphone 2g çok yavaş mesela buna güldüm. yavşak = yavaş sdgjsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Apple smartphone pazarında epeydir yerinde sayıyor, iyiye filan gitmiyor. Nereden uydurup iyiye gidiyor diyorsunuz bazılarınız anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ahaha fiyatlar açıklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Phil's back. Black and white versions 16GB: $199, 32GB for $299, 64GB for $399. iphone 4 ne kadardı ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 16GB 199$ 32GB 299$ 64GB 399$ GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar