merveco Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Ben iphone almayi dusunuyorum ama s3 diyo bazilari kafam karisik sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 miyaw33 said: Desire kullaniyorum arik degisim zwmani geldi. Acaba s3 mu yoksa note mu, kararveremedim bir turlu. Kullanabileceğin en iyi android telefon bence desire ya :) Mildwild Oxygen ROM'u ile harika oluyor o telefon. Ha belki internal memoryden dolayı değiştirebilirsin. Fakat onu da hizli bir sd kart ile app2sd ile çözersin. hani telefon 2 core, 4 core olmuş bişey değişmiyor bence. 1ghz cpu olsun, 5mpx kamera fazlasıyla işini görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 App2sd bile sikinti cikariyor, devamli kullandigim programlarla baya yavasliyor. Birde film, gazete icin ekran ufak kaldi. Simdi alip 2 yil kullanacagim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 pazartesi ya da salı günü gidip alıcam ben bunu normalde 4s alıcaktım ama.şurda yenisini çıkarcaklar sevmem ben yenisi cıkıcakken eskisini almayı.iphone3 kullanmıstım cunku bildiğinden şaşma mantıgındaydım ama benim telefon pörtledi yenisini almam lzm s3 beni 2-3 sene götürür mü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Hiç düşünme alın abi şahane telefon ,ayfon yanında oyuncak gibi kalıyor bildiğin ,4s ile 3s arasında kalıp iyi ki 3s almışım diyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 banlayın, samsung müşteri temsilcisi bu. tabii ki iphone alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 bi sıkıntım var, wallpaper sayfalarda kaymıyor, ayarlayamıyorum da gıcık oldum. nolacak böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 darty de baktım 1700 tl ye satıyorlar s3 ü. o kadar düştü mü fiyatları genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 s3 almak mantıksız bence, - Telefonda bi estetik yok bi kere, - 4 cekirdek olması kimin ne işine yarıyor halen çözemedim. Asphalt 7'yi oynasam nolur oynamasam ne olur :) - Telefon plastik, plastik telefona 2k bayılmak mantıksız. - Telefon çok hızlı diye de bu para verilmez. Herhangi bir android'de AOSP ile aynı akıcılığı yakalarsınız. - 2k'ya değecek bi samsung yazılımı da yok. Touchwiz leşti en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 s2 ve s3 kullanan iflah olmaz bir apple düşmanı olarak,kesinlikle s2,s3 den daha stabil ve iphone hepsinden daha stabil,ama tek bir eksiği var,androidde ki esneklik,oda hepsini batırıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 1999 tl gittigidiyor da alınırmı? htc hd 2 leo artık yeter dedi. acil telefon almam lazım. edit: burda 1349 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 xperia arc tan s3 e gectim. xperia arc in neredeyse ciplak androidinin rahatligina ve ozgurluguna alistigimdan, samsung un android uzerine giydirdigi interface ve widget lari gicigima gitti baya bir. memnun degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 htc one x varken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ne yapsam bilemedim. hali hazırda iphone 4 kullanıyorum. s3 mü alsam iphone 5'i mi beklesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Telefon değiştirmene gerek var mı? S3 fazla ara model, ayafon5ten sonra s4 çıkacaktır onu bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 gerek yok. ama sıkıldım diyebiliriz. ilk çıktığı günden beri kullanıyorum 4'ü. neyse bir 10 gün daha bekleyim bakalım 5 açıklansın neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 loop said: Ama ben değiştirmek istiyorum, çok saçma bir şey çalıyor.. Nasıl değiştireceğini anlatayım. Telefonu bilgisayarına bağla usb kablo ya da AirDroid applicationı ile. Ardından içine attığın müziklerden (işte hangisi alarm olacaksa), birine müzikçalarda basılı tut. Yap' diyeceksin ve oradan alarm sesi'ne tıklayacaksın, o senin default alarm sesin olacak artık. Yeniden değiştirmezsin. Ayrıca alarm'ı da hergün kurmana gerek yok, iyi ayarlarsan hergün otomatik o saatte çalacaktır. S3 bence şimdiye kadar çıkmış en iyi telefon (performans olarak) ve tasarım olarakda s2'den s3'e o kadar fark varki s2 yanında oyuncak telefon gibi kalıyor, o kadar da havalı. Tek handicapi biraz büyük oluşu bazen sıkıntı, tek el kullanırken. Ve birde sert bir zemine düştümü işte o zaman gg no rmk diyebileceğiniz bir telefon (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Teşekkürler. Bu arada ben Note a alıştığım için S3 bile küçük geliyor bana. Ve ayrıca note en iyi telefon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 yarın ben de s3 alacağım gibi. darty açılışı var 1499 telecik. iphone beklemeye karar vermiştim ama darty 12 eylülden önce mağazayı açacağını hesaba katmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 loop said: Teşekkürler. Bu arada ben Note a alıştığım için S3 bile küçük geliyor bana. Ve ayrıca note en iyi telefon.. Bende s3 de mesaj gelince sesli uyarmıyor onu nerden ogrenebilirim merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ayarlar -> ses -> varsayılan bildirimler -> whistle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Öyle ayarlı zaten :S Ama hala mesaj gelince ses yok, whatsup'dan mesaj gelince çalıyor ama çok garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 mesajlara gir orada iken menuye bas mesaj ozelliklerine girip oradan hallet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 of bu sabah uyanamadım. dartye gittim ne kadar kalabalık bir sıra olmuş. karşısındaki media marktta samsung s3leri 50 adet stok ile 1469 liradan satışa çıkarmış ve orada da bir tek beyaz teşhir vardı son anda almaktan vazgeçtim, çıktım. dartye girmedim bile o kuyruk beklenmez :) benim telefon işi başka bahara kaldı artık iphonenu görelim bakalım. ayrıca nokiada ağzımın suyunu akıtmıyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Nokia dediğin arka planda kamyonette sabitlenmiş profesyonel kamerayla çekilen görüntüleri "lumiayla çektik lolol çok iyiyiz" diye yayınlayan nokia mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar