Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S3

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

miyaw33 said:

Desire kullaniyorum arik degisim zwmani geldi. Acaba s3 mu yoksa note mu, kararveremedim bir turlu.

Kullanabileceğin en iyi android telefon bence desire ya :)

Mildwild Oxygen ROM'u ile harika oluyor o telefon.

Ha belki internal memoryden dolayı değiştirebilirsin. Fakat onu da hizli bir sd kart ile app2sd ile çözersin.

hani telefon 2 core, 4 core olmuş bişey değişmiyor bence. 1ghz cpu olsun, 5mpx kamera fazlasıyla işini görüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pazartesi ya da salı günü gidip alıcam ben bunu

normalde 4s alıcaktım ama.şurda yenisini çıkarcaklar sevmem ben yenisi cıkıcakken eskisini almayı.iphone3 kullanmıstım cunku bildiğinden şaşma mantıgındaydım ama benim telefon pörtledi yenisini almam lzm

s3 beni 2-3 sene götürür mü sdf
Sosyal ağlarda paylaş

s3 almak mantıksız bence,

- Telefonda bi estetik yok bi kere,
- 4 cekirdek olması kimin ne işine yarıyor halen çözemedim. Asphalt 7'yi oynasam nolur oynamasam ne olur :)
- Telefon plastik, plastik telefona 2k bayılmak mantıksız.
- Telefon çok hızlı diye de bu para verilmez. Herhangi bir android'de AOSP ile aynı akıcılığı yakalarsınız.
- 2k'ya değecek bi samsung yazılımı da yok. Touchwiz leşti en son.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

Ama ben değiştirmek istiyorum, çok saçma bir şey çalıyor..

Nasıl değiştireceğini anlatayım. Telefonu bilgisayarına bağla usb kablo ya da AirDroid applicationı ile.

Ardından içine attığın müziklerden (işte hangisi alarm olacaksa), birine müzikçalarda basılı tut.

Yap' diyeceksin ve oradan alarm sesi'ne tıklayacaksın, o senin default alarm sesin olacak artık. Yeniden değiştirmezsin. Ayrıca alarm'ı da hergün kurmana gerek yok, iyi ayarlarsan hergün otomatik o saatte çalacaktır.

S3 bence şimdiye kadar çıkmış en iyi telefon (performans olarak) ve tasarım olarakda s2'den s3'e o kadar fark varki s2 yanında oyuncak telefon gibi kalıyor, o kadar da havalı.

Tek handicapi biraz büyük oluşu bazen sıkıntı, tek el kullanırken. Ve birde sert bir zemine düştümü işte o zaman gg no rmk diyebileceğiniz bir telefon (:
Sosyal ağlarda paylaş

of bu sabah uyanamadım. dartye gittim ne kadar kalabalık bir sıra olmuş. karşısındaki media marktta samsung s3leri 50 adet stok ile 1469 liradan satışa çıkarmış ve orada da bir tek beyaz teşhir vardı son anda almaktan vazgeçtim, çıktım. dartye girmedim bile o kuyruk beklenmez :)

benim telefon işi başka bahara kaldı artık iphonenu görelim bakalım. ayrıca nokiada ağzımın suyunu akıtmıyor değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...