RamsesII Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Kendi kendime set çekip baraj kurmaktan bıktım... O seti yıktığımda da yok olacakmış gibi hissediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 seni 2 hafta önce gördüm. farkettim ki ne ben seni unutmuşum ne sen beni. herşey imkansız. dibini döveyim böyle kaderin. alkol rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 bi düş yakamdan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 senin sülalene kafam girsin tamam mı önce o hayatını gerçekte yaşamak yerine bilgisayar oyunlarında kendini kaybetmene sonra seni o halde bırakıp terkeden sana değer vermeyen ailene sonra hayatın boyunca gelenin geçenin senden gereken değerleri alıp bi kenara atmasına izin vermene (her önüne gelene fazla fazla verirsen, gün gelir hakedene verecek bişeyin kalmaz) insanları umursamamazlığına da kafam girsin. nası büyük bi / ignore butonun var be kadın, sana o butonu takana........ p.s: pati erkeklerine sesleniyorum, kadın kısmına değer vermeyin, vurun geçin acımayın, severseniz ağzınıza sıçıyolar, diğer türlü herşeyi verip geçiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bingildak kutun doluuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 ona yazacagina bana yaz abi iletirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 pascalnouman said: ona yazacagina bana yaz abi iletirim ben ABOOO KAVGADA SÖYLENMEZ!!! (konu kız olsaydı daha şekil olurdu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kavgada zaten konusulmaz abi yanlis ogretmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kavga sırasında söylenmez anlamında. Ne konuşuyorsun dövsene gibi. Çok konuşma, hadi kapışalım der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 bingildak said: Ohooo base i yıkılan bu kadar curse atıyorsa bizim pati tayfası olarak 3 ayrı türden kanser olmamız gerekirdi şimdiye. Serveri terorize ettik agafaua mesaj kutun dolu gene -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Kadınlar kulübü başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 boşalttım canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ne salak topik lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 skişten geliyorum demiyor da spordan geliyorum diyor. Yalan söylemek alışkanlık olmuş artık sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 insan sevdiği sürece ergen kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Kizlar neden biranın köpüğünü sevmiyorsunuz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 köpeğini kaldırımın ortasına sıçırtıp temizlemeyen o insan oğlm köpeğine bişey demiyorum ama inşallah sen kabız olursun lan. ofise geldim 15 dakka köpek boku temizledim ayakkabımdan. oksijen israfı fütursuz ibne seni. allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 sokak kopegidir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 suka bilyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 AHAHAHAHAHAHA SAEROS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 kukunu kemirrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Buraya mesaj atacaginiza ona yazsaniz daha mantikli degil mi. Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 öyle valla https://i.gyazo.com/c91ee49b4d7f358c49c32255d52a8a2e.png https://i.gyazo.com/2ebe78aecf12ef8e4971a5d289f69940.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar