Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl öğretmenliktir bu?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir öğretmen nasıl böyle bir şey yapar bilmiyorum ama açığa alınsın yani. Cezası yok mu?

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/59550/samet-bize-buyuk-039e039-yaz
Mesaj tarihi:
hayatı boyunca kusursuz e harfleri yapıcak muhtemelen

BAŞARILI EĞİTİM

sametcim diyip tebeşiri alsa elinden dogrusunu yazsa.kimse gülmicek eglenmicek.cocukta sallamayıp yerine geçicekti
Mesaj tarihi:
lan belki çocuğu sonrasında öptü, sarıldı, aferin verdi. bizim zamanımızda kafamızda 1mt lik tahta cetveller kırıyordu öğretmenler. tırnaklarıyla kulağımızı deliyordu manyak ilkokul öğretmeni.

Samet evladım öğretmenın bir daha büyük "e" yaz derse "EBEN" yaz tahtaya videoya çek durum eşitlensin.
Mesaj tarihi:
vallahi çok normal bir video hatta hoca çok iyiymiş çocuk yavrum o küçük e büyük yaz diyor. çocuk anlamıyorsa napsın, çokta güzel bir dille söylüyor yani.

hocalarımdan az dayak yemedim, kulağım çok çekildi, kafam tahtaya çok vuruldu. buna kızmanız çok saçmaymış, onu bunu geçtim açığa alınsın ne demek ya açığa alınma sebebi bu olursa bu ülkede öğretmen kalmaz.
Mesaj tarihi:
bende bu tarz videolardan rahatsız oluyorum baya, şu atalay içimde bir ateş var videosu da böyleydi, komik bişey olur öğrenci öğretmeni çeker koyar ama yani bu tarz bişeyle dalga geçmek için kendisinden birşeyler öğrenmek için bekleyen öğrencilerini telefonla çekip bide internete koymak acayip geliyo bana
  • Yeni Oluştur...