Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Bir öğretmen nasıl böyle bir şey yapar bilmiyorum ama açığa alınsın yani. Cezası yok mu? http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/59550/samet-bize-buyuk-039e039-yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 böyle bin tane video var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 evet zilyon tane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ayrıca sempatik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 nesi sempatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 facebookta gördüm dellendim ben de. bulup ağzını kırasım var. adam olaymış da çocuğa insan gibi öğreteymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hayatı boyunca kusursuz e harfleri yapıcak muhtemelen BAŞARILI EĞİTİM sametcim diyip tebeşiri alsa elinden dogrusunu yazsa.kimse gülmicek eglenmicek.cocukta sallamayıp yerine geçicekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%C3%B6%C4%9Fretmen+olman%C4%B1n+en+imrenilen+yan%C4%B1+kald%C4%B1r%C4%B1l%C4%B1yor%2F%2325418446 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ben de çocuğu dövüyor/küfrediyor falan sandım sonuna kadar bi gerginlikle bekledim. Ne var lan bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ne var lan bunda dövse miydi. gayet sevimli sdghjhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bi ogretmenin ogrencisiyle koskoca sınıfın onunde dalga geçmesinin, sonra bunu nette paylaşmasının nesi normal lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 zamanında öğretmeninden tekme tokat dayak yemiş bi nesil var yani kimisine normal gelmesi doğal. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ögretmenlerinde dayak yediği çok okul var.dengeleniyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 çocuğun özgüveni eksilere inmiştir, benim çocuğuma ya da yakınımı böyle bir şeye alet etseydi süründürüdüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 nesi var örtmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 lan belki çocuğu sonrasında öptü, sarıldı, aferin verdi. bizim zamanımızda kafamızda 1mt lik tahta cetveller kırıyordu öğretmenler. tırnaklarıyla kulağımızı deliyordu manyak ilkokul öğretmeni. Samet evladım öğretmenın bir daha büyük "e" yaz derse "EBEN" yaz tahtaya videoya çek durum eşitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ulan ne var bunda, adam dalga da geçmiyor ki bence. Gayet normal sınıf ortamı işte, bugün Samet'e gülerler yarın Kamil'e. Not: Liseye kadar özel okulda okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 sınıfta gülersin de videoya çekip facebook a atmak etik değil. belki de büyüyünce utanacağı bir şey olacak çocuğun bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ilahi gerge kıza kıza buna mı kızdın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Gerge nasıl bir weirdo'sun abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ben kızmadım da içim parçalandı.çocuk gariban belli,bide daha da büyük yazmaya kasıyo garibim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bunlara kızacak duruma geldiysek iyidir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 vallahi çok normal bir video hatta hoca çok iyiymiş çocuk yavrum o küçük e büyük yaz diyor. çocuk anlamıyorsa napsın, çokta güzel bir dille söylüyor yani. hocalarımdan az dayak yemedim, kulağım çok çekildi, kafam tahtaya çok vuruldu. buna kızmanız çok saçmaymış, onu bunu geçtim açığa alınsın ne demek ya açığa alınma sebebi bu olursa bu ülkede öğretmen kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Hoca'nın bunu internete koyması olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bende bu tarz videolardan rahatsız oluyorum baya, şu atalay içimde bir ateş var videosu da böyleydi, komik bişey olur öğrenci öğretmeni çeker koyar ama yani bu tarz bişeyle dalga geçmek için kendisinden birşeyler öğrenmek için bekleyen öğrencilerini telefonla çekip bide internete koymak acayip geliyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar