Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe SK - Manisaspor 20.09.2011 @ 20:00

kkk

Öne çıkan mesajlar

gellidus said:

Müthiş birşey bence ben bayıldım.. Stadın dışı feci kalabalıkmış yine dışardan destek gelecekmiş içeriside tamamen dolacak gibi duruyormuş..

Ben FB nin bu kenetleşini, isyanını, protestosunu sadece alkışlıyorum.

federasyon böyle bir karar alıp biletler bedava olunca şalvarspor cıksa sahaya 30bin kisi kenetlenir yani np
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

gellidus said:

Müthiş birşey bence ben bayıldım.. Stadın dışı feci kalabalıkmış yine dışardan destek gelecekmiş içeriside tamamen dolacak gibi duruyormuş..

federasyon böyle bir karar alıp biletler bedava olunca şalvarspor cıksa sahaya 30bin kisi kenetlenir yani np

i lol'd what about you?
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

gellidus said:

oksijen gitmiyor galiba gerekli yerlere.
Sosyal ağlarda paylaş

her halta hell yeaaahhh kenetlendik oluuuuuum diyenlerin oksijeninden suphe etmiosunda ordan mi suphe ettin..

abi takım cezali,biletler beleş napcaklar evde oturup örgu mu örcekler.. gider izlerler alla alla 10mluk istanbulda 30bin tane fenerli kadin yok mu isi gucu olmayip BEDAVA maca gidicek.. büyütmeyin bu kadar ...

neyse sizi rüyanzdan uyandrmayim sıkı sıkı kenetlenin siz
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle Kadın yönetim kurulu üyemizden bayanları teşvik edecek erkek bireylere kadar herkes şu an Fenerli bayanları maça teşvik ediyor. Kriz döneminde taraftarın tutumu ortada. Bugün stadda çok renkli görüntüler olacak eminim bando falanda giriyormuş. Şalvarspor falan yakışmıyor böyle kelimeler.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Ücretsiz olması lazım. Bilet satılmıyor yani, o yuzden kulup taraftardan kar etmis olamaz.

bilet parası almıyor ama fenerium deli gibi iş yapıyor. iyi reklam yaptılar. uyuyan fbli kadın taraftarları uyandırdılar, onlardan da gelir sağlayabilcekler (bir kısmından da olsa). bugün ilk kez maça giden kadınlardan da bir sürü kazanacakları olacak, gitmeye devam edecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Öncelikle Kadın yönetim kurulu üyemizden bayanları teşvik edecek erkek bireylere kadar herkes şu an Fenerli bayanları maça teşvik ediyor. Kriz döneminde taraftarın tutumu ortada. Bugün stadda çok renkli görüntüler olacak eminim bando falanda giriyormuş. Şalvarspor falan yakışmıyor böyle kelimeler.

yok ben asağlamak amacli fln söylemedim zaten orda onu.. dusununce aklma gelen en basit takım oydu o anda :)

bayanlarin stadlarda olmasni cezasiz maclarda daha da fazla olmalarini bende istiyorum tabiki..

söyledgm şey sadee bayanlara acık ayrica bedava bir fenerbahce macina ilgi olmasi sizce de dogal diil mi ?

yani bunun sikeyle kenetlenmeyle ilgisi yok. aziz yıldrm ceza evinde olmasa da fener bu durumda olmasa da o stada o kadinlar gidicek yani bunu diyorum..

okudgnzu istedgnz gibi algılamayn pls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...