Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Hadi bakalım. özlediğimiz sistem 4 4 2 denenecekmiş, bakalım nasıl olacak? gittiğim hiçbir maçı kaybetmemiştik şu ana kadar en azından seyirci gazıyla bu seriyi devam ettiririz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben gidicektim ama üşendim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 liverpool maçı gibi olur sanırım önde basarsak yoksa yine zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Bana neden bilmiorum handikaplı alacağız gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 fatih terim bu maçıda kaybederse gitme hesapları yapmaya başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Samsun'dan çok giden var tanıdığım birçok kişi uçakla gittiler veya yarın gidecekler geçen hafta sonu iddiadan para bulsaydım bende gelirdim kısmet olmadı hemde pazartesi okulda evrak işlerim var. Petkoviç reise güveniyoruz Mustafa Sarp bu maçta ilk 11 oynayacak gibi idmanlarda öyle denemiş. -----Ahmet Şahin---- Lazar-Kemal-Bahia-Ergün Teber -----Mustafa Sarp---Fink------ ---------Selim Teber(Murat)----- Ekigho-----------------Dominguez -----------Bance-------------- tahminim bu 11le çıkarız 1 puan alıp geliriz diye düşünüyorum. ama işin gerçeği bu maçtan daha çok aklımız çarşamba günkü Trabzon maçında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ya bizim takım geçen seneden sonra inanılmaz inanarak, isteyerek oynamalıydı. Bu sene de o ölü toprağı olursa takımın üzerinde yazıklar olsun. Bakın fb nasıl kazanmaya oynuyor. Şu takımın taraftarlarının da yüzünü bi güldürsün artık oyuncular ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 PZero said: fatih terim bu maçıda kaybederse gitme hesapları yapmaya başlar hı hı yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sarpin en az 2 golu, var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Ünal Aysal açıklama yapmış ama fatih terim'i korumuşmu yoksa dahada mi baskı yapmış anlamadım :D said: DÜRÜST’E KORUMA Ali Dürüst’ün veya bir başka yönetim kurulu üyesinin yıpranması bana da zarar verir. Böyle bir şeye kesinlikle izin vermem. Yönetimimiz içinde düşmanlık ya da husumet bulunmuyor Fatih Terim’e ve teknik heyete çok güveniyorum. Ortada hocanın kucağına bırakılmış bir bomba falan yok. Ben saha dışından sorumluyum. Hoca da saha içinden sorumlu. Onun sahne alacağı dönem başladı 02:30 | 17 Eylül 2011 ÖZEL HABER: NEVZAT DİNDAR Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bir haftadır camiayı meşgul eden iki krizle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Aysal, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, “Terim yalakaları var” çıkışından sonra kendisinin Divan Kurulu toplantısında sarf ettiği sözlerin, “Fatih Terim’in kucağına bomba bıraktı” şeklindeki yorumlanması üzerine, Milliyet’e çarpıcı açıklamalar yaptı, kafalardaki soruları ortadan kaldırdı. Sarıgül’ün bir televizyon kanalında bazı yöneticileri, Terim’in değerinden yararlanmakla suçlamasını yorumlayan Ünal Aysal, “Doğrusunu isterseniz ben konuşmasını takip edemedim. Basında bununla ilgili bir hareket olunca sonradan izleme şansım oldu. Sayın Mustafa Sarıgül benim dostum olduğu kadar, Ali Dürüst’ün de, Fatih Terim’in de dostudur. Kendi inisiyatifinde beyan vermiştir. Dolayısıyla bunları neden söylediğinin muhatabı kendisidir. Çıkıp konuşması için bana sorması gerekmiyor. Galiba bir konuda haksızlığa uğradığını düşündü ki, çıktı konuştu” dedi. ‘Bizim işimiz bitti’ Yönetimin yıpranmasına izin vermeyeceğini bildiren Başkan Aysal, “Ali Dürüst’ü yıpratma politakısı mı başladı?” sorumuza ise “Bu konudaki düşüncem nettir. Ali Dürüst’ün ya da başka bir yöneticinin yıpranması bana da zarar verir, beni de yıpratır. Bu yüzden buna kesinlikle izin vermem. Yönetim içinde düşmanlık ya da husumet yok. Olamaz da... Kurumsallaşmanın üzerinde bu kadar hassasiyetle duran bir anlayışın, farklı seslere kulak vermesi kadar doğal bir şey olamaz. Her yöneticinin fikirlerini serbestçe söylemesini istiyorum. Yönetimde herkes istediğini söyler. Bunu dışarı başka şekilde yansıtırsak sorun başlar” yanıtını verdi. Başkan Ünal Aysal son olarak Fatih Terim ve teknik kadroya çok güvendiğini ifade etti. Kulüpte herkesin bir görev tanımı olduğunun altını çizen Başkan Aysal, “Ben ve ekibim teknik ekibin arkasındayız. Onların sorunu bizim sorunumuzdur. Ortada hocanın kucağına bırakılmış bir bomba falan yok. Kulüpte herkesin bir görev tanımı var. Ben saha dışından sorumluyum. Hoca da saha içinden. Bizim işimiz bitti. Şimdi hocamızın sahne alacağı bir dönem başladı. Bunu söyledim, farklı yorumlandı. Bütün takımlarda da böyledir. İşlerine dışardan müdahale edilmez” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 CthuLhu said: Hadi bakalım. özlediğimiz sistem 4 4 2 denenecekmiş, bakalım nasıl olacak? Sezon başlamış hala sistem mi deniyorlar :) FM oynuyor sanki haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 samsun'un en az 2 golü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 gs'ninv savunma çok ağır gerçekten. samsun'unda yeni zenci forvetleri uçuyo adeta. çok ilginç bi maç olabilir. bol gollu olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Gökhan zan oynarsa gol yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 statta olacağım inşallah herşeye rağmen bağırmayı çağırmayı ve o atmosferi özlemişim az küfür ederim diye ümid ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=98555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sabri icin korner direkleri kaldirilacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Eğer 4-4-2 denenecekse bu saatte,FT gitsin.Oynatmayı düşünüdüğü taktiğer göre yapmadımı bu kadar tranferi,şimdi 4-4-2 ye dönünce uyum sağlayamayan yeni transferleri kulübeyemi hapsedicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Sanki takım antrenmanlarda hiç 4-4-2 oynamadı. Sanki bizim futbolcular amatör. Hala iddia ediyorum, bizde taktik ve yetenek sorunlarından önce mental sorunlar var. Topa aç ve kendine güvenen oyuncu mentalitesi lazım. 90 dakika istekli oynamalı bu takım artık, rölantide artistlik yapacak adam defolsun gitsin bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 miyaw33 said: Eğer 4-4-2 denenecekse bu saatte,FT gitsin.Oynatmayı düşünüdüğü taktiğer göre yapmadımı bu kadar tranferi,şimdi 4-4-2 ye dönünce uyum sağlayamayan yeni transferleri kulübeyemi hapsedicek. transferleri terim yapmadı yalnız, onun istedikleri bir şekilde olmadı, ya para yetmedi ya oyuncu istemedi, ya da kulüple sorun çıktı. hatta transferde terim'in isteğiyle alınan tek yabancı adam riera sanırım, o da son dakkada aceleye geldi apar topar arda gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bilet satışı 42.000'i geçmiş kombinelerle beraber muhtemel 45k taraftar olması bekleniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Rewendor said: miyaw33 said: Eğer 4-4-2 denenecekse bu saatte,FT gitsin.Oynatmayı düşünüdüğü taktiğer göre yapmadımı bu kadar tranferi,şimdi 4-4-2 ye dönünce uyum sağlayamayan yeni transferleri kulübeyemi hapsedicek. transferleri terim yapmadı yalnız, onun istedikleri bir şekilde olmadı, ya para yetmedi ya oyuncu istemedi, ya da kulüple sorun çıktı. hatta transferde terim'in isteğiyle alınan tek yabancı adam riera sanırım, o da son dakkada aceleye geldi apar topar arda gidince. abi şu klasik bahane yalnız, yaz başından beri takımın başında adam, transferler hep o takımın başındayken yapıldı Elmander hariç, istemiyorsa yapılmaz, bu kadar kral adam sözü geçiyor diyorsunuz. İlk başarısızlıklarda hemen "ama o transferleri yapmadı, o yapsaydı..." diye giriyorsunuz. Yapmayın etmeyin, istemeseydi söylerdi. O söyleyince de kimse almazdı. Önüne bir liste koymuşlar, onaylamış o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Bak şimdi o olay öyle olmuyor TD bir mevki için atıyorum 20 kişilik liste veriyor sen gidip 19. sıradakini bile alamayıp benzer bi adam söylüyosun bu var bunu alalım mı diye adam da e bu 20 tane adamı alamıyorsak bari onu alın diye kabul ediyor. Sen adama dünyaca ünlü forvet alıcam diyip Sercan'ı alıyosun sonra istemeseydi diyosun :D En baştan bu kadar transfer yapılabiliceğini bilse Terim bence Culio'yu yollamazdı zaten, hatta Baros için de satılıcakken Terim'in yenisini almadan bunu satamazsınız diye tavır koyduğu söyleniyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 yahu iyi hoş da transfer sezonunun ortasında "Forlan'ı maliyeti nedeniyle ben istemedim" diye açıklaması var adamın. ben transferlerin isteği dışında yapıldığını sanmıyorum. oyuncuyu istemiyorsa almıyorlar abi, istediği kadar 20-30 kişilik liste olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 İşin içyüzünü bilmiyoruz valla ne desek boş. Ama kadro 4-4-2'ye bence -ve bi çok futbol yazarına göre- de daha uygun zaten. Ayrıca oldukça da kaliteli ve yeterli bi kadro TSL için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar