Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İleri demokrasi sevda tanımaz


cetintas

Öne çıkan mesajlar

Oda Tv soruşturması kapsamında yedi ay kadar önce tutuklanarak cezaevine konulan gazeteci Doğan Yurdakul'un eşi Güngör Yurdakul tedavi gördüğü rahim kanseri hastalığından dün sabaha karşı vefat etti. 5 Eylül'de eşi ile son kez telefonda konuşan Güngör Yurdakul,"beni hep iyi günlerdeki gibi hatırla" demiş.

İleri demokrasi insanları patır patır içeri tıkar ve üstelik özel izinle Doğan Yurdakul'un eşinin cenazesine katılmasına da izin verir. Yaşasın İleri Demokrasi!!!

Link aşağıda
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18743735.asp
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

<<İleri Demokrasi>> sınavı geçemedi diyeyim ben buna Sam.

Edit: sadece ben değil, çok insan takdir ederdi düşüncesindeyim. Saçma sapan dizilerin karşısında salya sümük ağlayacak kadar duygusal olan halkımız böyle bir davranışı elbette takdir ederdi diye de ekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İş savcının iznine bakar.

Onu geçtim.

Anayasa dahil her konuda kudret sahibi haşmetli sultanımız farzedelim ki böyle bir prosedür var, bu konuda BÜYÜKLÜĞÜNÜN gereğini yapamaz mıydı? Bence yapabilirdi. Neden yapmadı?

Hee, bizim millet balık hafızalı. Zamanında ERGENKON'UN KASASI BU HERİF diye adamcağızın birini (Kuddusi Okkır) soktular içeri. Adam içeride hastalandı, tedavi etmediler, öldü. Cenazesini BELEDİYE KALDIRDI. Şimdi Somali, Filistin, Suriye, Libya konusunda <> olan sultanımız ve onun yandaşları bu ERGENEKONUN KASASININ CENAZESİNİN BELEDİYE TARAFINDAN kaldırılması karşısında en ufak bir vicdan sızlaması yaşadılar mı, hala yaşıyorlar mı?

<<İleri Demokrasi>>'nin ilk başarısız sınavı değil yani bu mevzu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tesbih said:

Allah rahmet eylesin tanımam bahsi geçen kişileri ondan olaydan bağımsız olarak soruyorum. Hapiste diyorsunuz nasıl görüşmeli karısıyla, yani karısı ölcek yakında bi 15 gün dışarı salalım sonra gene içeri alırız mı demeliydiler.


ya adam suçlu ya da suçsuz, isterse katil olsun, kendisine acımıyosan masum karısının hatrı için ölmeden önce kocasını son bir kez görmesi için ayarlanabilir, gerekirse adamı zincirler kelepçelersin, başına 4 tane izbandutu dikersin, gider bi yarım saat 1 saat 2 saat durur yanında, son kez görür. Gardiyana söylesen adamın karısı ölecek son kez görüyo diye gönüllü olur görev için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tesbih said:

Allah rahmet eylesin tanımam bahsi geçen kişileri ondan olaydan bağımsız olarak soruyorum. Hapiste diyorsunuz nasıl görüşmeli karısıyla, yani karısı ölcek yakında bi 15 gün dışarı salalım sonra gene içeri alırız mı demeliydiler.


bayram ziyareti diye katiller evlerine gönderiliyor, üzerine yüzsüzce karılarını öldürebiliyorsa bildiğin düşünce suçundan tutuklu olan insanların heleki eşleri, çoçukları, anne-babası ölümcül hasta ise 5-10 günlüğüne izin alabilmeliler bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla ilgili daha öncesinden

Ben karımla vedalaştım, kimseye minnet etmem!
Eşi kanser tedavisi gören tutuklu gazeteci Doğan Yurdakul, avukatı Hüseyin Ersöz aracılığıyla açıklamada bulundu...

Yurdakul, Pazar günü diğer tutuklu gazeteci Soner Yalçın’ın yazdığı mektupta geçen “Ey savcılar, hakimler, siyasal iktidar, adalet bakanı!Doğan Yurdakul'un eşi Güngör Hanım ölüyor. Bir kez, bir kez eşinin gözlerine bakarak veda etmek için izin istiyor Doğan Ağabey. Merhamet edin! Doğan Yurdakul, eşinin yanına hastaneye gitsin, vedalaşsın” ifadeleriyle ilgili şunları söyledi:

“Ben 70’lerden beri siyasi fikirlerim nedeniyle çeşitli zamanlarda zulüm gördüm. Bugüne kadar da hiçbir konuda kimseye minnet etmedim. Soner’in iyi niyetinden şüphem yok ama benim karımla son bir kez görüşmek gibi bir talebim yok. Bunun için kimseye minnet etmem. Pazar günü eşimle telefonda kısaca görüştüm ve vedalaştım. Vefat durumunda cenazeye katılmak yasal hakkımdır. Bunun dışında Adalet Bakanı’ndan bir talebim yoktur.” (Radikal)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cidden ergenekonun kasasi vardi ne olmustu ona?

http://www.porttakal.com/resimler/12000/13173_1.jpg

hani sorumlular cezalarini cekicekti?
hani bir daha boyle asilsiz suclamalarla sucu kesinelsmeden insanlar iceri tikilmiyicakti?

demokrasiyi cok oy alan dudugu calardan ibaret gorenlere selam olsun, bnim yakinim basina su gelse silahi kapar daga cikardim lanet olsun boyle hukuka diye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baymadınız mı abi böyle başlık açmaya? Haberi normal verirsiniz anlarım da böyle ileri demokrasi kaka rörörö falan demek komik.

bir hıncla girip burda akp yine ileri demokrasiyle rörörö yaptı bakın bu oldu demek baydı. Olayları tınlayan yok, harekete geçen yok, halkın yarısının olaydan haberi yok diğerleri ya umrunda değil ya da ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜDÜR ROOOAAARcı zaten. Bi kesim var böyle kıvranıyor bi tarafta bişeyler yapmak için onu da duymuyorsunuz zaten lol

Yarın ali, veli ölecek içeride onda da bi başlık, o da 1 hafta sonra unutulacak yani. o değil tuncay özkan var mesela. o adam hapse girdiği günden beridir aklımda. sevdiğimden değil de adamın 5 senesini yediler lan ottan boktan. kimsenin gıkı çıktığı yok yani. ilk o adama bişey yapın yapacaksanız meh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapacaz olm,sen baydın asıl,senin gibi adamlar baydınız asıl.
harbiden umrunda ise tuncay özkan veya orda pisi pisine yılları giden adamlar git bak orada günlerdir insanlar eylem yapıyorlar.ben kendi adıma defalarca eylemlere katıldım,gittim orada silivride mahkeme önünde eyleme katıldım.dediğin gibi milletin umrunda değil ya da umrunda olanlar da ya korkak ya da senin gibi hem bir şey yapmayıp,hem de böyle forum köşelerinde dahi olsa isyanımıza dahi tahammül edemiyorsunuz.Nasıl adamlarsınız olm siz?Hem bi b.k yapmayıp,hem de herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

pkk'yı "80lerde hapishanelerde bok yedirdiler" diyerek savunanlar şu adamları da savunsa keşke...


Valla zamanında kürtlere ben bok yedirmedim, sen yedirmedin, biz yedirmedik. Birileri yedirdi ve kürt halkını bize düşman etti bir şekilde.
Belki yine aynı oyun oynanıyor olabilirmi ? Şimdi şu ergenekon davasından içeride bulunan veya bir şekilde magdur olmuş kişiler, sokaktaki sıradan vatandaş için çok bir şey farketmiyor. Fakat aynı siyasi görüşü paylaşan insanlar için çok büyük bir olay. Yaşadığımız yılların en büyük olayı. Ve bu insanlar büyük bir rahatsızlık içerisindeler. Belki zamanında bok yedirilen insanlar gibi bir ayrışmaya itiliyorlar.
Yani şu hiç bir sempati duymadığım ergenekon mahkumlarının içerii atılmasını, zulüm görmelerini ben istemedim. Ama bakıyorsunuz zamanla bu kişilerin taraftarlarıyla karşı karşıya geliyoruz, yavaş yavaş...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...