MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ya bende ilginç bir şekilde deri Alpinestars yazlık mont var. zerre terletmiyor şaşırtıcı şekilde. tek ekstra yaptığım şey, yakayı biraz açık bırakıyorum fermuarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 beyler şünü almayı düşünüyorum cuma günü istanbuldan çıkıp adamla buluşup motoru alup bursaya devam etmek gibi bir planım var. bursa'da konaklayıp ertesi gün feribotla istanbul'a döneceğim. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-abs-li-sifirindan-tek-farki-km-ve-ekipmanlaridir-310319194/detay/ alet bu, fiyatı biraz daha uygun olabilirdi sanki ama piyasada motor yok pek. yorumlarınıız bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 adamla eskişehirde buluşucam tabi o detayı vermeyi unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Ben olsam Versys'e hoparlör takan adamdan motor almam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ahaha evet o biraz fazla olmuş, ama onun dışında herifle konustum her turlu servıse goturebılırız dıyor. alet temizse cok takılmam hoparlor takmıs olduguna. gerci aradım, radyo olarak da kullanılabiliyor filan dedi :) vizyon biraz dar arkadaşın katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Böyle makina alacaksan bence sıfır al. Kafa rahat senelerce binersin... Şu IRF Koruma demiri dediği şeyi yapanda kafadan hafta 2 kere gördüğüm bir abim... Olmadı ona sorarız dicem ama büyük ihtimal motoru alır almaz İrfan abiye gelip taktırmıştır... Sonrasından pek haberi yoktur. Onda da Versys var. Hatta çevresindeki herkeste Versys var. İstersen sorarız satılık varmı diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 valla hocam az km, yeni kasa ve çantalı bir şey bulunabilirse mükemmel olur. ama zaten satan herkes sahibindene ilan veriyordur diye düşünüyorum. ama bir sordurursan çok mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Yeto said: valla hocam az km, yeni kasa ve çantalı bir şey bulunabilirse mükemmel olur. ama zaten satan herkes sahibindene ilan veriyordur diye düşünüyorum. ama bir sordurursan çok mutlu olurum. (tu) yarın konusur bi dönerim sana. onlar genelde temiz makinaları elden ele satıyorlar pek sahibinden falan ugrasmıyorlar yabancıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 cahilliğimi mazur görün shoei kask aldım yanında mavimsi seffaf bi vizör için film gibi bişi çıktı.. ne işe yarıyor tam olarak takayım mı takmayım mı takarsam nasıl takayım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Güneş ışığıkı kesmek içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 öle olsa siyah olma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Sir.Enis said: cahilliğimi mazur görün shoei kask aldım yanında mavimsi seffaf bi vizör için film gibi bişi çıktı.. ne işe yarıyor tam olarak takayım mı takmayım mı takarsam nasıl takayım ? :D kış aylarında buhar engellesin diye o... vizorün üzerinde iki tane plastik yuvarlak görücen, kenarındaki çentikleri onlara takıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 yani yazın takmak saçmalık olur dimi şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Baktin buhar yapıyor kask, tak ama su anda pek gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 tişkür ettim saklayım kışın lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 mavi değildir o, üzerinde çizilmesin diye naylon film vardır, takmadan önce sök onu, yoksa önünü göremezsin düzgün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 1 tane saçma sapan 50 TL'lik piyasa brandası tecrübesinden sonra Oxford OF926 alıp bu işe son noktayı koydum. Resmen rahatlık hem yer kaplamıyor hemde sıcak egzosta bile örtünde problem olmuyor. Branda işinde hiç kasmayın Oxford alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 beyler telefon tutacağı lazım. malum telefon bir düşse durum sakat, ondan düzgün bir şey lazım CBR250R için. önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 pokemon yakalıcan dimi sol elle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yok lan motorla paso kayboluyorum geceleri. navigasyon için kullanıcam. pokemon peşinde koşarsam kesin girerim biyere motorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 hiç gerek yok bence. Bir iki kaybolursun sonra ogrenirsin her bir yeri. Ayakkabı olayını napıyosunuz? YDS'nin ayakkabıları 45'e kadar. Bana en az 47 lazım. Alpinestar'ın botları da robocop ayakkabısı gibi. Asker botu mu alsak napsak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Günlük scooter sürülşerimde normal spor ayakabı giyiyorum ben, yakında ceketi kaskı da bırakıcam sanırım. :D Uzun yolda dainese trq-tour giyiyorum, goretex ama sıcakta çok yakmıyor. Gerçi kısa turlar için komple hava geçiren yazlık çizmeler de uygun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 MrLevie said: beyler telefon tutacağı lazım. malum telefon bir düşse durum sakat, ondan düzgün bir şey lazım CBR250R için. önerisi olan? https://www.amazon.com/Floureon-Universal-Motorcycle-Charger-Samsung/dp/B017UC20QC/ref=pd_sim_107_6?ie=UTF8&psc=1&refRID=DYECR3KDWZDATBWN3075 https://www.amazon.com/Ram-Mount-Motorcycle-1-Inch-Black/dp/B001RHVS8I/ref=pd_sim_107_2?ie=UTF8&psc=1&refRID=CQTDDA5XHQZGRQFR77KF Su comboyu kullaniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Cumartesi günü istanbul drd honda da ikinci el motosiklet eşyaları pazarı yapmışlardı. Bir arkadaş satış yapıyordu yanına uğradım. Gittiğimde çok fazla malzeme kalmamıştı ama kendisi satış yaparken oyle temiz güzel ekipmanlar almışki, keşke erken gitseydim dedim. Bir daha olursa buradan yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2016 bot olarak bunları aldım. ALPINESTARS ROAM-2 https://www.motovento.com/urun/size-ozel/bot-ayakkabi/enduro-bot/alpinestars-roam-2-ALP000102 http://img.youtube.com/vi/HB7d7seKiZw/0.jpg daha da para harcamam bu işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar