TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 hahahahahah sağlam trollemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 vay gerizekalılar türklüğüğnden utanmayan var mı bunu izleyip acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 beyin terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 operadaki adam bagırınca sanat oluyoda maça giden adam bağırınca holigan mı oluyo? troll olmak istiyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 acik hava operasi ne lan, gidin evinizde izleyin, tabi bagiricak taraftar, sokak orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 kalabalık olmasalar bitanesi çıkıp tek başına bağırmaz ara sokaktaki bir açık hava operasını izlememiştir mesela, anca yanından geçerken tezahürat yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 vidyonun altındaki yorumlar beni daha cok düşündürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 aynısını burda düşün taksimde acık hava operası.bırak operayı muslum konseri ingiliz taraftarlar LAYY LÖÖÖ ENGLÖÖND diye geçiyorlar gerisini hayal edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Aiko said: operadaki adam bagırınca sanat oluyoda maça giden adam bağırınca holigan mı oluyo? Aradaki farkı şu durum açıklıyor goldbären said: kalabalık olmasalar bitanesi çıkıp tek başına bağırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Red said: taksimde acık hava operası.bırak operayı muslum konseri ya iyi de ikisi bambaşka boyutlar açıkhava orkestrası izleyecek güruh cihangir gençliği, onlar holigan görse pısar. ama müslüm konsercisi adam zaten o esnada kendini jiletlediği için, jileti takacak başka bir hedef bulmanın heyecanıyla meydan savaşı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi adamlar eğlenmiş.gayette iyi yapmişlar bunun sanatla,ilimle irfanla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 şirinmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 goldbären said: kalabalık olmasalar bitanesi çıkıp tek başına bağırmaz ara sokaktaki bir açık hava operasını izlememiştir mesela, anca yanından geçerken tezahürat yapmıştır.kalabalık olmasalar bitanesi çıkıp tek başına opera izlemez sokağın ortasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 operadan oldukça hoşlanırım istanbul'da ki son bir kaç yıldır her sahne alan operaya da gitmişimdir ama sokakta ekrandan opera izleyen bi grup adam görsem bende bi grup gsli kenksle maça gidio olsam bende bağırırım mal gibi açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ah o biber gazı lançeri elimde olacak!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 AUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Red said: aynısını burda düşün taksimde acık hava operası.bırak operayı muslum konseri ingiliz taraftarlar LAYY LÖÖÖ ENGLÖÖND diye geçiyorlar gerisini hayal edin GS'nin UEFA kupası dönemlerinde bi GS-Dortmund maçı öncesi bizim bi alman öğretmen taksim meydanında borussia dortmund bayrağı sallamaya kalkmış, önce dayak yemiş sonra da "halkı tahrik etmek"ten geceyi nezarette geçirmiş, daha doğrusu tüm gece değil de işte geç saate kadar tutmuşlar... ertesi gün türklere bayağı küfrettiydi derste, yok primitifsiniz yok "dumbtiere"siniz hödüksünüz barbarsınız falan diye. millet reröre diye yüklenince de hareket çekmişti, öyle de deli bi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi büyük ihtimalle dayak yemeden önce de hareket çekti o abi aslda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 komik olmus ole bilerek ozenle secilmis bi yer olarak degil, ki zaten polis esliginde gidiyolar. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 "Oh guys, I like the Turkish people's behaviour like this. I'ts so funny. Lots of loves from Argentina. Şaka lan şaka. Mal mal hareketler yapmışsınız. Sefaköy'den yazıyorum zaten." said: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Otu boku "Türklükten utanmak" kıvamına getirmenin modası da bir geçmedi ha. ahuahuahua Sanki sokak ortasında opera dinleyen adamlar dünyayı kurtarıyorda fanatik türkler adamları öldürüyor. Biz de ırkımızdan utanmalıyız. Sokak lan orası, orda opera dinleyen adam kadar taraftarında takımına bağırma hakkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Lan amma mesajlar var be... Bunun türklükle, milliyetle ne alakası var? En basit görgü kuralı işte. Birisi fotoğraf çekerken önünden geçmezsin, bırak sinemayı evde bile film seyrederken, eğer ortamı başkaları ile paylaşıyorsan tel. konuşması yapmazsın. Kendine ve başkalarına zarar vermediğin sürece dilediğince özgür olabilirsin. Uygarlıktan, insanlıktan nasibini almamış sürüyle insan var ortalıkta neandertal takılan hala... Bir de alkış, övgü alıyorlar ya yorum yapanlardan. Pes diyorum arkadaş. Bir Türk olarak utanç duydum cidden. Bunlar holigan olup, ben de İngiliz olsaydım gene utanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 futbol fanatikleri mi daha kötü, sokağın ortasında oturup ekrandan opera izleyenler mi bilemedim şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konsol fag'ler en kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Yav şimdi bunları savunmak gibi olmasın da ordan geçenler Chelsea fanı holiganlar olsa gayet doğal karşılanırdı gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar