Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Jaegerjaquez said: içinde anabolic olmadığı sürece legal benim kullanıp etki gördüğklerim direk horny goat weed tribulus maca ginseng yohimbine daha kullanmadığım elime geçerse deneyeceklerim tongkat ali muria puama abi tribulus neyi önerirsin?bi arkadaş big joy dedi ama.birde direk testo yu artırıyor değilmi? geçiçi performansı arttırıp testo olduğu yerde saymasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Bilindik markaları alabilirsin ben genelde aktardan alıyorum marka hatırlamıyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Kalıcı arttırmaz testoyu anlık spikelar düzenli alıraan bi miktar yüksek kalır hep asıl olay beslenme ve idman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 bunlar harbi ise yariyor mu kardes? en cok hangisi ise yaradi sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Selam, bana muscle & mass gainer tavsiyesi lazim. Karbonhidrati sadece spordan sonra aliyorum, bir de yine spor sonrasi gainer ama elimdeki bitmek uzere. Fiyat/performans orani yuksek gainer onerilerine acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2017 Jaegerjaquez said: sabonis said: Jaegerjaquez said: senin paran abi aşırı paran varsa iyi eti de alırsın en pahalı supplementi de, ha sınırlı parayla kırmızı et yerine gidip weider alıyosan yanlış yapıosun 20 lira fark diyorum 20 lira. 20 liraya 2 öğün kırmızı et yersin max hasdufa. optimum da daha ucuza geliyo diyosun bize göre 20 sana göre daha fazla fark neyse istediğini yap banane lel 200 vs 220 lira fiyat optimum'un eskiden sadece çikolatası vardı ve pek sevmemiştim. şimdi muzu falan da varmış. neyse bakalım weider'ın tadını seversem weider devam ederim olmadı optimum muzlu denerim sonraki aldığımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 suan kullandigim aroma cookies and cream (optimum), kesinlikle oneririm.i tadi efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 En kalite whey alacağım diyorsanız illa hydro-iso whey'lerden alın da aldığınıza değsin. Dymatize ISO falan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 protein tozu içtikten hemen sonra bağırsaklarda hareketlenme normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 İlk kez içiyorsan ilk 2 3 kere normal. Ama baya baya içtin diye anında olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Sütle içiyorsan yağsız sütle iç bir de. Yağlı sütle dokunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Gece yatmadan sütle içiyorumda öyle rahatsız edici bişey değil. Bağırsakta yukarda kalanları harekete geçirip aşağı itiyor. Yani sindirimi tetikliyor. Öyle bi etkisidemi var aca dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Sütle içme durumunda oluyor evet. Suyla iç daha rahat edersin hem de daha rahat sindirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Laktozsuz sutle ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Ama hazmi oyle de guclestirir , en iyisi suyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 suyla tadı leş ötesi oluyo ya. denediğim 5 protein tozunun 5'i de aynı şekildeydi. bi de yatarken sütle iç ki gece boyunca salınımı olsun falan filan diyolla. ha muhtemelen yine kıçı kırık bir amatör olarak sana bana etkisi olmaz onun, öküz gibi yarışmaya çalışıyorsan falan belki etkisini görürsün diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Ya sutun yatistirici etkisi var da, barsak gulu gulu diyosa suyla icicen. Suyla en iyi gidenler cukulatali ve creamli olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 çikolatalı suyla nasıl iyi ya. suyla nesquik yapmışsın gibi oluyo rezalet anasını satiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 En iyisi o iste. Double chocolate falan anca kurtariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Sutle de yazin tam milkshake yapmalik ya, iki top da dondurma at. Mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 double choclate benimkide sütle nesquikten farkı yok suylada içiliyor kötü gelmiyor tadı. gece yavaş karışsın diye içiyorum sütle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Abi içtiğiniz sütün içinde ne kadar casein var ki yavaş girsin falan diyorsunuz. Bırosayns bunlar hurafe. Hazmı zorlaştırmasının sebebi vücudun hem sütü hem wheyi sindirmesi, suyla içince zıbam diye wheyi sindiriyor,o guruldamalar mide bozmalar olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Saf Casein ile alakası yok sadece. Herhangi bir şey yok su ile süte göre birkaç kat hızlı karışır kana. Bro science diil gerçek science Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 mide normalde sütü zaten hazmedemiyor. haliyle süreç uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 tamam da işte sütle her şekilde yavaş yavaş kana karışıyor suya göre. gerçek science sonucu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar