tiLi Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 makarna pilav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 ne bulursan yiycen sabahda gainer alıcan kilo almak biliyorsan nasıl alınıcağını çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Litminov said: Öyle yapayım o zaman suyla içilecek gibi değil çünkü.. Whey'in yanında kilo aldırabilecek başka ne gibi takviyeler alabilirim? sütle iç, sudan tek farkı biraz daha uzun zamanda kana karışması zaten. Bu yüzden genelde yatmadan önce alınan protein shake sütlüdür. Zayıfsan yapıştır herşeyi korkma. İskenderi bol tereyağlı ye, adanayı 1,5 söyle falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 şeker yapıştırma yalnız ona dikkat sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 PrudenT said: şeker yapıştırma yalnız ona dikkat sdkfj fruktoz sakkarozdan korkma, kötü şekerlerden kork. BENCE sdsdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 bunu dinleyip gidip günde 35 muz 40 elma yerse sorumlusu sensin elma zaten nickin de elma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 PrudenT said: bunu dinleyip gidip günde 35 muz 40 elma yerse sorumlusu sensin elma zaten nickin de elma... o kadar yersen kabız olursun başta zaten boşver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 olmaz ya lifli lifli sdklcjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 35 muz yenirse kabızlığı bilmem ama b vitamini veya magnezyum zehirlenmesi geçirebilir rakamsal olarak değerlerinden emin değilim ama epey geçiyordur herhalde üst limiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 abi bu protein tozunu içmenin başka bir yolu yok mu? sütle bile rezalet bir tadı var içerken midem ağzıma geliyor resmen garip bir tat bırakıyor. Bunu çöpe atıp adamakıllı bir şey alacağım yoksa içilecek gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 shake yapabilirsin çilek vs ekleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Optimum kullanıyorum hem whey hem casein. 10 numara tadı var çikolatalı süt gibi oluyor. Bide ben internet dkkanında bulamadım ama salonda çilekli ve muzlusunu da içtim. O da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Litminov said: abi bu protein tozunu içmenin başka bir yolu yok mu? sütle bile rezalet bir tadı var içerken midem ağzıma geliyor resmen garip bir tat bırakıyor. Bunu çöpe atıp adamakıllı bir şey alacağım yoksa içilecek gibi değil. marka ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 muscle tech nitro tech çikolatalı olanından. tadından şikayetçi olan bir sürü kişi var şeker yerine tatlandırıcı kullandıkları için mi artık bilemiyorum sütle bile rezalet acımsı bir tadı var. bugün içmeye bile cesaret edemedim. forumlarda her protein tozunun böyle kötü olduğu söyleniyor ben bir keresinde çikolatalı gainer almıştım protein tozu gibi onun tadı gayet güzel milkshake gibiydi içiliyordu bu protein tozlarının hepsi böyleyse spora takviyesiz devam ederim. deneme imkanı da olmuyor en küçük boyu 900 gram olduğu için 110 liram çöpe gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 on whey gold standart tadı baya iyi, rich chocolate on ultrabuilder tadı çok şekerli ve mide bulandırıcı, çikolatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Bir sorum olacak, cutting yapıyorum ki bir 3 ay daha devam edicem, on whey alıcam, kampanya olarka yanına creatine veya glutamine seçenekleri mevcut. Hangisi almak daha faydalı olur, veya almamak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Musclepharm combat in tadi nasil? Herkes cinnamon-bun i baya ovmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Combatı direk muzlu al abi. Suyla bile çok iyi tadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Litminov said: muscle tech nitro tech çikolatalı olanından. tadından şikayetçi olan bir sürü kişi var şeker yerine tatlandırıcı kullandıkları için mi artık bilemiyorum sütle bile rezalet acımsı bir tadı var. bugün içmeye bile cesaret edemedim. forumlarda her protein tozunun böyle kötü olduğu söyleniyor ben bir keresinde çikolatalı gainer almıştım protein tozu gibi onun tadı gayet güzel milkshake gibiydi içiliyordu bu protein tozlarının hepsi böyleyse spora takviyesiz devam ederim. deneme imkanı da olmuyor en küçük boyu 900 gram olduğu için 110 liram çöpe gitti. su spor icin yediklerimden keyif aldigim en buyuk sey whey. Optimum on whey, twinlab falan dene tatlari super duper iyi. Muscletech e de bosuna o kadar para bayilmissin nerdeyse o fiyata ben twinlab ın 5lb sini aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2014 Esh said: Musclepharm combat in tadi nasil? Herkes cinnamon-bun i baya ovmus. bende muzlu var gayet mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Bu carnivor et proteini falan diyorlardı ama linkteki yazıyı okuyunca şüpheye düştüm, normal whey kullanmak daha mantıklı gibi geldi. Konu hakkında fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 oha bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 harbi hg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 moriarty said: Combatı direk muzlu al abi. Suyla bile çok iyi tadı. Sütle karışmak bilmiyor aynen, artık 400 ml suya bir ölçek yapıyorum, şekeri de aşırı gelmiyor. Gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 http://examine.com/ şu da hediyem olsun pati fitness communitysine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar