adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Kotu-Kedi-Serafettin---Fragman-oHlbRmwF0ysd.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 (td) video sansür olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 seslendirmeler cok kotu olmuxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 çizgi film yapsalarmış daha iyi anımasyonda berbat martı ve fare ne lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 vole bira mı kaldı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 seslendirmeler kötü + fıkıh kafasıyla lime lime etmişler videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ben beğendim abi. çükümber kalitede bi video izleyip hemen çatur çutur eleştirmiş herkes. seslendirme de türkçe olduğu için eğreti kaçıyo biraz. alışamamışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Üç yıllık haber bu. Yeni mi çıkmış fragman? Cidden çok yakında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 en kötü yanı bence sansüre boğacaklar o da yapanın suçu değil tabi şakirtlerin suçu ama belki sinemada +16 falan deyip sansürlemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Bu arada: http://forum.paticik.com/read.php?11,5858811 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Cystein said: ben beğendim abi. çükümber kalitede bi video izleyip hemen çatur çutur eleştirmiş herkes. seslendirme de türkçe olduğu için eğreti kaçıyo biraz. alışamamışız abi ne alakası var gayet kötü olmuş ayrıca 3d cidden çok zorlama olmuş dedektif fırtına tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ardeth said: en kötü yanı bence sansüre boğacaklar o da yapanın suçu değil tabi şakirtlerin suçu ama belki sinemada +16 falan deyip sansürlemezler onunda kolayı direk dvd satışı abi gider alırız yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sinema da sansür olmaz abi anlatamıyoruz şunu, şakirt şakirt inşallahlara vuruyorsunuz işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ya 3d olduğunu bilmiyodum ben... iyimi kötümü karar veremedim. kayıp var elbette ama bide farklı bişi görelim dimi. yalnız ben cok daha farklı hayal etmiştim şeronun sesini hep. tabi kacınılmaz bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sinemadada dibine kadar kendini sansür oluyo ama be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ben şeroyu seslendireni sevdim ya böyle sigara içmekten balgam dolmuş ciğerden geliyor sesi tam keş kabadayı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 daha düzgün animasyon yapılabilirmiş yada direk çizgi film tadında yapılabilirmiş bu tarz animasyonları bende sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 tiridi iz di niv şiiiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 haters gonna hate değil, bariz kötü olmuş. buna iyi diyen ya şerafettini adam akıllı okuyup beğenmemiştir ya da başka bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ha ama o yuvarlak hatlar, kunteper canavarı için olabilir. *hass, bu zın zın zın sesi de ne!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 BonePART said: Cystein said: ben beğendim abi. çükümber kalitede bi video izleyip hemen çatur çutur eleştirmiş herkes. seslendirme de türkçe olduğu için eğreti kaçıyo biraz. alışamamışız abi ne alakası var gayet kötü olmuş ayrıca 3d cidden çok zorlama olmuş dedektif fırtına tadında bence gayet güzel olmuş animasyon. çok iyi yapmışlar, dedektif firtinayla kiyaslanmaz. zaten kötü kedi serafettin için final fantasy 7 advent children kalitesi gereksiz kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 pixar yapsın şerafettini de haterlar memnun olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 2006'da çizeri anlatmıştı projeyi, o zaman bile 3D istiyordu, arjantinden firma bulduk 3d için demişti. üstünden 5 yıl geçti, şimdi kimle çalışıyorlar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar