Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Haber eskimi bilmiyorum ama şmdi televisyonda gördüm, uzaylı mı bu koyunlar tepkisi verdim. Koyun: [list] [*] Yılda 4-8 arası yavru, 5. yavrulamadan sonra 10'u geçebiliyormuş [*] Üç aylıkken doğurgan olmak [*] 200kg süt [*] Tamamen doğal hem de, genetik mühendisi işi değil [/list] 4-5 yıl içince ülkedeki hayvancılara dağıtıp koyunlarımızı bununla kıracaklarmış. Kurdukları çiftliğin sitesi bile var: http://www.romanovkoyunuciftligi.com/Anasayfa Tabii sağlıklı bir türk erkeği olarak aklımda tek soru var: Tadı nasıl acaba?
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 şu kırma işini şuursuz yapmazlar inşallah yoksa 10 sene sonra hastalıktan ölür hepsi
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 3 aylikken dogurgansa niye kiriyolar. direk safkan yetistirsinler.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 koyun konusunu nihat doğan'a da sormak gerek
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 default koyunların verilerine sahip olmadığım için sayılar hiçbişey ifade etmedi. ölçüler bardakla kaşıkla olsun pls.
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 aquila said: 3 aylikken dogurgansa niye kiriyolar. direk safkan yetistirsinler. iklime ve coğrafyaya uyum sağlayabilmesi için.Birde tabi bölge'den kaynaklı hastalıklardan telef olmasınlar diye.
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Eğer böyle bir hayvan türü varsa 20 sene içinde dünyada açlık diye birşey kalmaz (belki)
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 romanov israile yardım yapıyormuş yada romanov koyununda domu dnası örneği bulundu diye haber çıksa gg
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ne kadar yiyolar acaba, bizde çok mera falan yok, yem de ateş pahasıç
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kaç sene önce bir arkadaş bahsetmişti bu koyunlardan, şöyle karlı olur böyle karlı olur diye. yarın telefon açıp özür dileyeyim bari.
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 böyle mükemmel bir koyun kendi kendine olmuş olamaz
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 şöyle olur mu sence http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ahaha ardeth 1 adım öndesin benden Artık kim koyun derse aklıma bu vidyo gelecek zaten
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 axedice said: Ahaha ardeth 1 adım öndesin benden Artık kim koyun derse aklıma bu vidyo gelecek zaten koyun gördüğünde böyle görmeyi başarabilirsen işte o zaman ilginç olabilir.
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 RamsesII said: Off ete doyacaz deseniz ya bu adam rusyaya vize kalkincada ayni cümleyi kurmustu.
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 fakirler için sevindirici haber ben kahvaltıda pirzolalı omlet yiyorum
Öne çıkan mesajlar