Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Haber eskimi bilmiyorum ama şmdi televisyonda gördüm, uzaylı mı bu koyunlar tepkisi verdim. Koyun: [list] [*] Yılda 4-8 arası yavru, 5. yavrulamadan sonra 10'u geçebiliyormuş [*] Üç aylıkken doğurgan olmak [*] 200kg süt [*] Tamamen doğal hem de, genetik mühendisi işi değil [/list] 4-5 yıl içince ülkedeki hayvancılara dağıtıp koyunlarımızı bununla kıracaklarmış. Kurdukları çiftliğin sitesi bile var: http://www.romanovkoyunuciftligi.com/Anasayfa Tabii sağlıklı bir türk erkeği olarak aklımda tek soru var: Tadı nasıl acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 şu kırma işini şuursuz yapmazlar inşallah yoksa 10 sene sonra hastalıktan ölür hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 3 aylikken dogurgansa niye kiriyolar. direk safkan yetistirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 koyun konusunu nihat doğan'a da sormak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 default koyunların verilerine sahip olmadığım için sayılar hiçbişey ifade etmedi. ölçüler bardakla kaşıkla olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 rus mu lan bu koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 aquila said: 3 aylikken dogurgansa niye kiriyolar. direk safkan yetistirsinler. iklime ve coğrafyaya uyum sağlayabilmesi için.Birde tabi bölge'den kaynaklı hastalıklardan telef olmasınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Off ete doyacaz deseniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ramanovun koyunu, sonra çıkar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Eğer böyle bir hayvan türü varsa 20 sene içinde dünyada açlık diye birşey kalmaz (belki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Süpermiş. Hayvancılığamı başlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 romanov israile yardım yapıyormuş yada romanov koyununda domu dnası örneği bulundu diye haber çıksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 romanov gribi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ne kadar yiyolar acaba, bizde çok mera falan yok, yem de ateş pahasıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kaç sene önce bir arkadaş bahsetmişti bu koyunlardan, şöyle karlı olur böyle karlı olur diye. yarın telefon açıp özür dileyeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 böyle mükemmel bir koyun kendi kendine olmuş olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 şöyle olur mu sence http://www.youtube.com/watch?v=HNMq8XS4LhE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ahaha ardeth 1 adım öndesin benden Artık kim koyun derse aklıma bu vidyo gelecek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Rasputin kaçmış içlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 axedice said: Ahaha ardeth 1 adım öndesin benden Artık kim koyun derse aklıma bu vidyo gelecek zaten koyun gördüğünde böyle görmeyi başarabilirsen işte o zaman ilginç olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 RamsesII said: Off ete doyacaz deseniz ya bu adam rusyaya vize kalkincada ayni cümleyi kurmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ama adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ve o zaman da haklıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 fakirler için sevindirici haber ben kahvaltıda pirzolalı omlet yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar