yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Bu topiğe her ay bakıyorum. Ve boşu yok mu, boşu pls ,boşu yolla, boşu boş boş diye ağlamalar sızlanmalar beni çok üzüyor.
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 boşluk özlemi var ondan. dolup taşıyoruz.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 adam kırk yılda bişi bulup koymuş, beş dakka ilgi istiyo işte boşunu istesinler falan. naza çekiyor kıymete biniyor işte. türkün nerdi bile kaprisli aga
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ben bi masa üstü koyucam şimdi yeni ergenin gündüz hayalleri gibi olacak ban yiyecem :D
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Adam taze taze dolusunu koydu, bakalım boşunu isteyen olucak mı ?
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 jack daniels'ın boşunu napalım? içine maket gemi mi kuralım?
yav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 eylül ayınını masaüstü topiği arızacı adamı gelmemiş daha hayret
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 RamsesII said: Şu paylaşılan 2 hatunlu resmi görünce niye amatörden vageçmediğimi anladım,doğallığa bakar mısınız...İnanılmaz bir görüntü,bundan iyisi bu iki kızında aynı pozu soyunuk halde vermesi olurdu... Ramses hayallerini yıkmak istemezdim ama burdaki arkadaşlar amatör falan değil, baya profesyonel. Hatta slintin verdiği bilgilerle -ki kendisine burdan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Teşekkürler Slint- arama yaparsan, sektörün en profesyonel iştiraklerinden birinde emektar olduklarını göreceksin.
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Dynun said: http://i.imgur.com/OhgqH.jpg abi bunun boşunu istiyorum ben yav çok başarılı (:D
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Vay be araştırdım da daha kötü oldum,nefislermiş valla...Amatör falan değiller ama belki o tarza yakınlar silikon falan yok gayet dolgun gözüküyorlar doğallar...Vay arkadaş
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 coamenel said: Dynun said: http://i.imgur.com/OhgqH.jpg abi bunun boşunu istiyorum ben yav çok başarılı (:D abi kızın eteğinde adresi var sdfsd
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 "tuttu fırlattı kalbimi" dinlerken beğendin değil mi.. keza duvar kağıdı şarkıyla pek bir gider.. sevimililik yumağı
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 -Deno- said: pacalardan testes akiyor. artık her masaüstü topici yabış yabış oluyor sdf
Öne çıkan mesajlar