shacoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Öncelikle iyi bayramlar... Lise seçimi yapmaktayım ve Yeşilköy Anadolu Lisesi ile Pertevniyal Lisesi arasında takıldım. http://www.yesilkoyanadolu.k12.tr/index.php?sayfa=upload/ygslys7.htm Böyle bir sıralama var elimde ve dikkat ettiğimde bi bölümde yesilköy geçiyor diğer bir bölümde ise pertevniyal. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 o sıralama mı liseler arasında galatasaray 14. mü oldu? benim zamanımda istanbul 1 di 2 galatasaray sonra işte beşiktaş anadolu kadıköy hüseyin avni falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Gidebiliyorsan Sen Benua kolejine git. Çok melis var diyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shacoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 vaperon said: Gidebiliyorsan Sen Benua kolejine git. Çok melis var diyorlar... :) biraz daha bilgilendirici olsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Pertevniyal ismi cok kotuymyus, biraz karizma kas evladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shacoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mortis said: o sıralama mı liseler arasında galatasaray 14. mü oldu? benim zamanımda istanbul 1 di 2 galatasaray sonra işte beşiktaş anadolu kadıköy hüseyin avni falandı gene öylede başarı puanlarında çok bölüm olduğu için kayıplar olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 birbirine bu kadar yakın iki lise arasında yanlış seçim olmaz bence. git binalara bak, hocalara bak, ısındığını seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yeşilköy anadolu daha samimi geldi okulda panolarda gezi resimleri falan olur illa.onlara bak kız ortalamasından az çok fikrin olur lise için önemli bu.sonuçta ergen iken hormonlar karı karı diyor başka bişi demiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 O mesajı geyiğine atmıştım ama diyebileceğim şey şu, ebeveynlerinden birini al git. Okulları inceleyin. Eğitmenler hakkında bilgi alın. Hayat senin hayatın kardeşim. Kendin ver kararlarını. Etkilemesin kimse seni... Hatta beni de dinleme. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 hangisinin yeri daha iyise ona git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bence de git bi incele binalari falan. Sonra da yeri iyi olana karar kil :p Saka bir yana ogrenci profilleri yakin olur muhtemelen. O yuzden git hangisi hosuna giderse oraya git. Eksi'ye falan da bak bu arada. Ama fikir sahibi olmak icin bak, kararini cok etkilemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Yeşilköy daha iy igibi geldi bana. Öğrenci sayısı daha az, daha samimi bir ortamı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 buraya git derim ben. çelik gibi çıkarsın , okuyup da socially awkward olmaktan iyidir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Hangisi yakınsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shacoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 yeşilköy aklımdaki lise ama pertevniyal iyiyse ona giderim diye düsünüordum hocalar pertevniyal dior ben ortadayim hala güzel yorumlar olmus tesekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Yeşiköy sosyetik semt tikycanlar olur orada :) patide 13-14 yaşındaki gençlerin yazmaya başladığının farkında mısınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 E hep yaziyorlardi. Eskiden cok daha fazlalardi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 lan liseli bile değil eleman. neyse lan kıyamam, biz de böyleydik, ben de foruma ilk girdiğimde lise2'de falandım, gerizekalı ve fakirdim. canı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Ben lise sonda mıydım, hazırlıktamıydım hatırlamıyorum. Şimdi yılları 2001'e kadar geri saymaya da üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Hazırlıkta ya da lise 1'de olabilirsin 87-88 falansan. Ben pertevinyal derim, sporsal etkinliklerde falan daha aktifler, daha köklü bir okul. (mezuniyet sonrası dernekler falan güzel şeyler) Ama seçmeden önce şöyle bir şeyler yapabilirsin; İki okula da git, kapılarındaki üniversiteyi kazananlar listesine bak; hangisi daha iyi yerleştirmişse onu seç. (Yeşilköy Anadolu'yu seçmemek için bir etken biliyorum çok net; soyadını hatırlamadığım Turgut isimli fizikçi; http://www.youtube.com/watch?v=2RWkiFmAcAE ) Şu adam Yeşilköy Anadolu'daydı, daha sonra Bahçelievler Anadolu'ya geldi, sonra tekrar Yeşilköy Anadolu'ya döndü. Ben fizik okumak istiyordum, şu adam beni fizikten nefret ettirdi, alan dışı tercih yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Pertevniyal Mezunuyum ben, hani nereden gideceksin felan bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ediyorum, eğitim kalitesi olarak şu an yorum yapamayacağım açıkçası hangi üniversiteye kaç kişi girdi takip etmedim pek ama bizim dönemde gelen müdür biraz yancı bir insan olduğu için okulun klasmanını düşürtmüştü kendisi müdür kalabilmek için (bizim zamanımızda vekaleten ordaydı). Hocalar hakkında da bişey diyemicem bizim dönemin hocalarının çoğu başka yerlere gitti ama Pertevniyal istanbulun en eski liselerindendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Drall said: birbirine bu kadar yakın iki lise arasında yanlış seçim olmaz bence. git binalara bak, hocalara bak, ısındığını seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Birde liseli vardı ya ah o liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 pertevniyal go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shacoo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 güzel cevaplar var başka düsüncesi olan varsa sölesin her türlü görüse açığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar