deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 İşsiz kere işsiz kalmak için okuyorlardır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 masa said: açık öğretim sosyoloji ne işe yarıyor. üşenmeyip bir derslere baksana epey dolu dolu bir bölüm. Sanırım entellektüel seviye için okuyan çok var. Karl Marx, Webber, Emile Durkheim gibilerini tanımak/okumak/anlamak bile level atlatır adama. Aldığım derslerden karşılaştırmalı siyasal sistemler bile benim algımı güncelledi. brexit haberlerini başka okuyorum mesela çünkü İngiliz siyasal sistemini öğrendim bu derste. Hele ki sayısalcı kafalara çok tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Bende ikinci üniversite'de sosyolojiye kayıt oldum, 1 sene de okudum. Gerçekten çok keyifli bir bölüm. Ama sadece kendi kişisel gelişimim için yazılmıştım yani mesleki bir kaygım yok. Sadece mezun olmak için değil de öğrenmek için cidden vakit ayırmak gerekiyor. Bende ilerisi için dondurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Bugün kayıt için son günmüş. Sosyoloji ve kodlama dışında var mı dikkatinizi çeken bölüm ? Bir ara denizcilikle alakalı iki yıllık bir bölümden bahsedilmişti bi konuda. Hani bitiren 7-15 metre tekne kullanabilir, turizm gemilerinde çalışabilir vs gibi şeyler vardı. Var mı böyle egzantrik bölümler. Yoksa çok tatava yapmayıp sosyoloji kayıt yaptırcam. Ha bi de iki bölüme birden kayıt oluyor mu acaba? Yüksek lisans da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 tarih'e yazildim, senede 3-4 ders aliyoruz keyfine, kalmis oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Ybs kaydolduk biz de hanımla keyfine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 yönetim bilişim sistemleri mi, İÜ mü? ben de ona kaydolduydum. hatta geçen iktisat dersinin birincisine girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Burdan görüp yönetim bilişim sistemlerini 2. üni olarak seçtim ne bokuma yaricak bilmiyorum ama dursun köşede xD Bilgilendirme için tyvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 On 31.08.2011 at 00:35, Dynun dedi ki: ediyor. yapıyom ben de oha 2011de yazmisim. Update edeyim. Ben burdan dış ticaret okudum. Normalde kimyaciyim. Esti öyle yazdirdim kendimi. Kimya alanında sadece 1 yıl çalıştıktan sonra masa başına geçecem diyip bu diploma sayesinde iş buldum, tecrübe kazan, iş değiştir derken kariyeri bunun üzerine kurdum. Tşkler A.Ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 44 dakika önce, ad3m dedi ki: Burdan görüp yönetim bilişim sistemlerini 2. üni olarak seçtim ne bokuma yaricak bilmiyorum ama dursun köşede xD Bilgilendirme için tyvm valla nedir ne değildir bilmiyorum da programlamaya giriş falan gibi dersler varmış, lan dedim belki meraklanır bakarım. Şimdilik öğrenci akbilimin keyfini çıkarıyorum sadece sgfxgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Dalgasına yazdım ya ben. Bölüm direk benimle alakalı aslında. Geçen ayda Web tasarım ve kodlama bitirdim. Oğuyom ben yeeaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 ben de ybs sectim ama zaten yaptigim is ogrenci karti 330tl'yi cikarir diye dusundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 OHA , hangi mağarada kaldı isek artık, Bu kadar sene AÖF işletme öğrencisyim, şu ikinci universiteyi yeni öğrendim. Şöyle baktım bölümlere , baya iyi bölümler varmış. Hangisini önerirsiniz ? İş bulma öncelikli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 ikinci universite sadece orgun ogretimler icin degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 2018 yılında aşçılık okudum. pratik bilgi (staj vs) yok tabi ki ama işin teoriğini öğrenmek isteyenler için dersler çok güzel. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Bu arada benim eski kayıt var diye yeni bölüme kayıt olamadım. Öylesine adalete kayıt olmuşum 6 sene önce. Adalet ?!? Sdf. Seneye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 neden ybs okuyosunuz? ben de okudum o yüzden soruyorum @Liebe @Xenocide @Goering @ad3m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 (düzenlendi) ben konuları biliyorum diye sınavlardan kolay geçip, diplomalanmak için. + event/workshop falan için akbil yoksa başka seçerdim (bir de sınav merkezleri yürüyerek 5-10dk) Kasım 4, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 1 saat önce, Aiko dedi ki: neden ybs okuyosunuz? ben de okudum o yüzden soruyorum @Liebe @Xenocide @Goering @ad3m ben bölümlere baktım, hiçbiri bi şekilde ilgimi çekmedi. Okumak pek niyetim değildi de, yine de "ulan sayısaldan çok uzak kaldım, mat 1 varmış bunda hem azcık sayısal denerim, hem de programlamaya giriş diye ders varmış, beeelki basic programlama öğrenirim, ordan yürürüm gaza gelip" diye düşündüm. asıl itici güç programlamaya giriş dersi oldu. ama içeriği konusunda hala bilgim yok çünkü ders falan açmadım hiç asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 5 saat önce, Aiko dedi ki: neden ybs okuyosunuz? ben de okudum o yüzden soruyorum @Liebe @Xenocide @Goering @ad3m Benim hanım veri analitiği uzman bilmemnesi zaten onun bölümüyle alakalı biraz. Beni de gazlıyordu yaparsın sen de bu işi diye bari alakalı bir bölüm olsun nolur nolmaz dedim yazdık öyle bir işe yarayacağından değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2020 20 saat önce, Aiko dedi ki: neden ybs okuyosunuz? ben de okudum o yüzden soruyorum @Liebe @Xenocide @Goering @ad3m Benim ki bayağı can sıkıntısı modu. Belki bir gün işime yarar diye :D Ayrıca işimle alakası kurulabilecek tek 2. üni lisans bu vardı. Eski moda dönerlerse okullarda sınav moduna koronadan ötürü gider miyim bilmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 vizeler başlamış da hiç açıp bakmadım bile lan. bi tek şeye baktım, girmezsem ne olur diye, yanlış görmediysem hiçbi şey yapmadan 7 sene devam ediyomuş öğrencilik. oo dedim yeter sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Başlamış derken? 12-14 aralık arası değil mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 yüoo sms bile geldi bana 21-29 kasım arası diye. şimdi de kopya çekmeyin hulan diye smsler geliyo arada sdf ADEM ÖSSYİ KAÇIRDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Ulan bi an heyecan yaptım şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar