Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 tamam işte şimdi fener -15 haberini beklicez tesadufki bu sene playoff deneniyor sdfs
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Abbbbooovvvvvv Şimdi bunlar sizi süperligden da atarlar hehehe. CLye alınmayan takımın süperligde işi ne.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Red said: o zaman olay şu mu fener şike yaptı.fakat lig tv agladı diye bu sene ligi oynatıcaklar seneye düşürcekler. baransu açıklamıştı zaten bunu fenerbahçe elindeki oyuncuları satmak için bi sene izin istediler şimdi play of geldi zaten tescil edilmicek lig bla bla tiyatro hazır
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Holy said: Asıl bizi banlayan federasyon, Beşiktaş'ın UEFA'ya gitmesini nasıl açıklayacak ben onu bekliyorum sdfsd BJK suçsuz FB suçlu diyemeyecekleri için, açıklayamayacaklar.
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 aktiftablet said: Holy said: Asıl bizi banlayan federasyon, Beşiktaş'ın UEFA'ya gitmesini nasıl açıklayacak ben onu bekliyorum sdfsd BJK suçsuz FB suçlu diyemeyecekleri için, açıklayamayacaklar. o yüzden içerdeler evet
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 - puan ve playoff güzel bi teori gerçekleşebilir fener -15 le başlarsa lige ortak olması mucize olacagından 1 sene ligtv para kaybedicek playoffta ise olaya 4. olarak girip gs-fb gibi derbilerle parayı kıracaklar
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ha gs direk ilk 4'e giriyor yani geçen seneki gibi sdfsdfh
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Red said: - puan ve playoff güzel bi teori gerçekleşebilir fener -15 le başlarsa lige ortak olması mucize olacagından 1 sene ligtv para kaybedicek playoffta ise olaya 4. olarak girip gs-fb gibi derbilerle parayı kıracaklar ligtvye 3 yıl uzattılar işte onlarıda susturdular
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ahaha geçen sene 3 maç daha kazansak girerdik ya şimdi bu kadroyla gireriz herhalde :)
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yalnız galatasaray sportif rezilliğini,fenerbahçenin yönetim rezilliği ile örpas etti bu sene.bakalım önümüzdeki yıl nolcak.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Cacik said: aktiftablet said: Holy said: Asıl bizi banlayan federasyon, Beşiktaş'ın UEFA'ya gitmesini nasıl açıklayacak ben onu bekliyorum sdfsd BJK suçsuz FB suçlu diyemeyecekleri için, açıklayamayacaklar. o yüzden içerdeler evet içerdeler = suçlu demek değil. BJK suçlu kılacak delil olsaydı uefa kupasından men ederlerdi. FByi ŞLden men etmekten çook daha kolay BJKyi uefa kupasından men etmek. Demek ki gerek görülmemiş.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 cidden adamlar çok zor durumda federasyona kızıyorsunuz da. şimdi de fb liler haklı olarak söylenecek. madem öyle bjk neden oynuyor diye. onları da yollamayın diye saldıracaklar.
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 sampiyonlar ligine katilamayacaksa, ligdende dusururler gibime geliyor.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Direk şampiyonlar ligi hava oldu , oradan gelecek paralarda gitti. Seneyede artık bu kadar puan kaybıyla 1 takım felan gider şampiyonlar ligine, yada 2 side ön eleme oynar. Bu yönden bakınca hiç de iyi olmadı, şu kararı çok önce verip 1 sıra alttan alıp göndereceklerdi takımları, çok yanlış yaptılar.
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Cacik said: aktiftablet said: Holy said: Asıl bizi banlayan federasyon, Beşiktaş'ın UEFA'ya gitmesini nasıl açıklayacak ben onu bekliyorum sdfsd BJK suçsuz FB suçlu diyemeyecekleri için, açıklayamayacaklar. o yüzden içerdeler evet içerde olmaları sadece şüphe hatırlarsan bu adamlar operasyonla içeri alınmadı davetle içeri aldılar adamları ve ben bu karardan sonra yakında onlarında içerden çıkacaklarını düşünüyorum, feneri kupadan men eden tff, beşiktaş hakkında en ufak bir suç durumu olsa onuda hemen bu gün kupadan çekerdi, ama türkiye deki kararlar henüz açıklanamayacağı için beşiktaşda suçsuz diyemiyorlar, o beşiktaşı kurtardın videosununda açıklaması bu yüzden yabancı sınırlaması diye kıvırdılar, o konuşmada çok açık aydınlar Göksel Gümüşdağa beşiktaşı kurtardık sayende diyordu, ben o zamanda yazmıştım da arkadaşlar çok hayalci olduğumu düşünüyorlardı, yavaş yavaş bu ortaya çıkıyor, fenerin men edilip beşiktaşın men edilmemesi en büyük kanıtı.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 1 sıra alttakini yollamak demek fb şike yaptı demek, bu da düşürmek demek. ona da dava hakkında herşey ortaya çıkmadan karar vermek yemez kimseye.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yahu bjk suçsuz ise bu adamlar neden içeride. bu sefer de dava saçmalığa bağlıyor. zaten saçma bir çok kısım var.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 barbu said: yahu bjk suçsuz ise bu adamlar neden içeride. bu sefer de dava saçmalığa bağlıyor. zaten saçma bir çok kısım var. delilleri karartmasınlar diye
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 İnanılmaz man kafa bir toplumuz. Futbol topu beyinliyiz adeta. Çok enteresan. Uefa bizimde ulaştığımız deliller var diyor. Aziz Yıldırım suçludur suçsuzdur o ayrı ileride belirlenecek. Uefa, araştırmaları sonucu feneri ya siz men edin ya da biz diyorlar. Futbol federasyonuda men ediyor. hala bjk'yi neden gönderiyorlar diyorsunuz. Demek ki uefa bir suç görmemiş, şüphe görmemiş. İnanılmaz insanlarsınız ya.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Savcını yaptığı iş zaten her tarafından kokuyor o ayrı. İşin zamanı, yapılış şekli vs..
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Darksun said: E şimdi men etmek yedi ama? =) men etmek ile 1 sıra alttakini yollamak farklı. üstte anlatmaya çalıştım işte. 1 sıra alttakini yollamak fb nin şampiyonluğunu almak demek. şimdi ise tebir olarak yaptık diyecekler. ama titleduruyor hala. gerçi tedbir medbir bi ton para girdi.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ya işte sıçtılar sıvıyorlar bence lig nasıl başlıcak şurda bişi kalmadı
Öne çıkan mesajlar