knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Fenerbahçe SK replaced in UEFA Champions League The UEFA Emergency Panel, composed of the UEFA President and four members of the UEFA Executive Committee, met today following the decision of the Turkish Football Federation to withdraw Fenerbahçe SK from the UEFA Champions League 2011/12 due to the fact that the club has been involved in match-fixing. The UEFA Emergency Panel decided to replace Fenerbahçe SK with Trabzonspor AŞ, runners-up in the 2010/11 Turkish league, in tomorrow's draw for the UEFA Champions League group stage. The UEFA Emergency Panel also decided that Trabzonspor AŞ would be replaced in the UEFA Europa League by its opponent in the play-off, Athletic Club Bilbao. The UEFA Europa League play-off second-leg match between Trabzonspor AŞ and Athletic Club Bilbao scheduled for Thursday 25 August is cancelled. Commenting on the UEFA Emergency Panel decision, UEFA General Secretary Gianni Infantino said: "The panel considered that the Turkish Football Federation took the right decision to protect the game, fully in line with our zero-tolerance policy against match-fixing. "The Turkish Football Federation has shown with this decision that it takes its full responsibility in the fight against corruption." ohş
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 fener bugün kapatılabilir ahaha çok acaip lan sürekli bişey geliyor bu arada farkında mısınız? Yine terör olaylarının gündemi kalktı.
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 adamınbiri said: fenerbahçe voleybol takımının sponsoru olan acıbadem sağlık grubu ile yollarını ayırdı Yönetim tarafından daha da büyük kararların geleceğinin ilk sinyalleri bunlar.
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 PZero said: son dk acıbadem fenerbahçeden sponsorluğunu cekmiş cümleyi baştan yaratmışsın
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 zaaa Aydınlar'a küsmüşler ahahahahahahhahahahahhaha reziller ya hala konuşuyorlar bi de haksız tutum, fener mağdur falan ahaha mağdurum ben mağdurum
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 azizin sığınacak bir hastane odası da kalmadı desenize, gogo devlet hastanesi.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 AHAHAHAHAHA neler oluyor? Fener nerdesin? :D sdfsdf Bozukpara.JPG
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ceza gelmeyince TFF'ye tesekkur eden fb. Ceza gelince sovmekle kalmayip, tepki vericem diye sponsorluk anlasmasini fesh eden yine fb. Cok sukur GS'nin basina boyle basiretsiz dumbuk yonetimler gecmedi. Polat falan bu adamlarin yaninda ilah yahu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Fener yönetimi bank asyaya doğru adım atsın anca. Utanmasalar "şikemizi yaptırmıyorlar şerefsizler" diye açıklama yapacaklar ahaha yüzsüzlük diz boyu, yönetim futbolcu taraftar, ondan sonra niye bizi kimse sevmiyo.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 nileppezdel said: Fener yönetimi bank asyaya doğru adım atsın anca. Utanmasalar "şikemizi yaptırmıyorlar şerefsizler" diye açıklama yapacaklar ahaha yüzsüzlük diz boyu, yönetim futbolcu taraftar, ondan sonra niye bizi kimse sevmiyo. abi.. fb tv yi aç bak bağlanlar tiyatro bu uefa bişeyler çeviriyor tff alet oluyor diyordu biri
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Ortada şike varsa Ligden düşürürsün gerekli cezaları verirsin. Kuradan 1 gün önce bunu yapmak ceza vermek değil idam etmektir. Ve sadece Fenerbahçe'yi değil. Tüm Türk futbolunun rezil olduğu bir gündür bugun.
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 şaka maka basiretsiz tff 2 aydır yok oda yok etik kurulu yok savcı diye kıvırdı,uefa bir SA çaktı 2 saatte işi bitirdi. olay budur.
poopla Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 vaperon said: Yazık... Bitirdiler feneri... abi her sayfada aynı yorumu atıyosun. tamam anladık
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Zamanında bu kararı alamadıkları için ayıp ettiler, bu güne kalması ayıp. Ama verilmesi gereken bir karardı. UEFA biz tazminat öderiz demiş bu arada, demek ki güveniyorlar kendilerine yeterince. Haydi bank asyaaa hoppaaa
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Türk futbolunun rezil olduğu yok, Fenerbahçe suçluysa eğer suçludur o kadar. Yerine de Trabzon gider, no problem....
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 knox said: şaka maka basiretsiz tff 2 aydır yok oda yok etik kurulu yok savcı diye kıvırdı,uefa bir SA çaktı 2 saatte işi bitirdi. olay budur. bunun olacağını söylediğimde balonsu diyenler gülenler şimdi gözyaşı seline sebep oluyorlar zaten
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 trabzona transfer için ekstra zaman verilmeli anasini satim.bu kadro ile gitmesinler cl'e.yazık lan adamlara
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Türk futbolu TFF başına M.Ali Aydınlar'ın geldiği günden beri rezil olmakta.
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hala balonsu yazıyor ama orda sdfsg
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Son dakika !! Fenerbahçe: Bayan voleybol takımımızın sponsoru olan Acıbadem Sağlık Grubu ile yollarımızı ayırdık''
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 eğer ki ligden çekilmezse fenerbahçe yada düşürülmezse seneye çok kan dökülcek ama öyle böyle değil hem sahada hem tribünlerde
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 iyi bari trabzonu koymuşlar slota, ben türkiyeden almazlar diyodum artık bu yıl
Öne çıkan mesajlar