Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Lazım bence bu konu. Konsol oyunları oynanmıyor. Benim bildiğim Red Orchestra 2 ve Tribes: Ascend var şu anda. Rage konsollara da geliyor diye duydum. İkisi de bunların imba zaten tüm eski oyunlarıyla. Gelecekteki tüm online FPS ihtiyacımı karşılarlar diye düşünüyorum 2-3 sene en aşağı. Benim gibi 2G ile girmeyen birileri de vidyolarını koyar.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 CS de yok galiba konsollarda. TF2 falan?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yenileri kast ediyorum, eski çok zaten. Yeni CS de çıkıyormuş konsollara bu arada.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi red orchestrada herkesin sevip oynayabilceği bir oyun değil ama yani şimdi bf3 gibi bir oyun gelicek.konsolada cıkıcak diye dandik mi yani sfs
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 BF3 gayet PC oyunu. Kontrollerinin konsolla alakası bile yok. Ama in-game browser'ın olmaması, dedicated server'ları kendiniz açamıyor olmanız gibi şeyler community friendly olayından uzaklaştırıyor oyunu tabi. Tribes'ı merak ediyorum ama Red Orchestra 2'ye ilgim 0.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Sonuçta konsollara da geliyor abi, PC odaklı olması işin teknik yani =) PC-exlusive oyunlar genel bir konu olsun dedim, çok ender çıkıyorlar artık ne de olsa.
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 knox said: yeni iyi sadece pc özel fps oyun iyide Urban Terror HD çıkacak zaten
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 3m14s ayarlayabildim mi bilmiyorum ama direk yapımcılar hardkortizon fpsci olunca ortaya böyle güzel oyunlar çıkıyor
Khiran Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Nuclear Dawn var. FPS-RTS karışımıymış yazana göre. Gameplay görmedim daha hiç ama.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Epic Games yapıyormuş bir tane, fazla bilgi yok ama.
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 abi ben bi türlü konsolda FPS oynayamıyorum ya.analogla nişan almak falan zor geliyor.evimde olmadığı için konsol keyboard bağlayamıyorum sdfs.PC RULZ
Öne çıkan mesajlar