senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 oyunu begenmedim 2 bolum gectim sanirim ama oyun bana bisiyi gosterdi 5850'yi degistirmem lazim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yukarıdaki reddit alıntısının devamında da tg'yi savunanlar var, herşey pitchford'un bok yemesi ve şimdi de tg'yi göt altına atmaya çalışıyorlar, bunları yazan gearbox'tan birisi falan denmiş. hangisine inanılır bilinmez ama randy pitchford'un haklı olmadığı kesin, daha önce de duke röportajlarında gazı verip patlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 campaign bitti de meh 2/10 senko said: oyunu begenmedim 2 bolum gectim sanirim ama oyun bana bisiyi gosterdi 5850'yi degistirmem lazim artik. bu oyun için 3650 yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 neyse.. bu rezaletten sonra herhalde uzun bir sure daha alyen oyunu gelmez..derken o da ne!? ..seeeeehhhgaaaahh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Total War: Aliens aboooooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 haydaaa.. nasıl rts olacak ki bu setting. umarım diğer total war'ların zamanından yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bende anlamadim..hani bakinca Total War disinda yaptiklari oyunlar pek (hic) parlak degil..rts sanmiyorum ya cok ucmalari gerekir, bence Viking tarzi 3rd/1st person dandik birsey yaparlar...soyle deadspace+amnesia karisimi birseyi ilk Alien filmi tadinda yapsinlar eyvallah eheh... neyse ya, Rome2'yi cikarsinlarda sonra ne yaparlarsa yapsinlar ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hayir biz daha warhammer bekliyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Sam said: haydaaa.. nasıl rts olacak ki bu setting. umarım diğer total war'ların zamanından yemez.Asıl soru konsolda rts nası olacak? New team, new console project diyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 OsManiaC said: campaign bitti de meh 2/10 senko said: oyunu begenmedim 2 bolum gectim sanirim ama oyun bana bisiyi gosterdi 5850'yi degistirmem lazim artik. bu oyun için 3650 yeterli yok yaf kasiyor benim makinede bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ObuzHapsever said: Asıl soru konsolda rts nası olacak? New team, new console project diyor zira. o zaman rts değil herhalde, mono'nun dediği gibi bir proje çıkar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 aliendan rts olur mu yaf hemde tw, fps falandir o, işte dombili konsol şeysi olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Prometheus ekmeği yenir abi alien serisinde affetmezler oh mis gibi rezillik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 gerçekten yaw tam Warhammer40k olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 şimdi yan sanayi alsak oynasak degermi yoksa hiç yan sanayiyede bulaşmamı diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hıc bı sekılde bulasma dıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 progamer said: http://www.reddit.com/r/LV426/comments/18ewf4/a_lot_of_you_are_rightfully_upset_at_the_final/ oyunun niye böyle olduğu ile ilgili reddit postu açmış biri. olay konsollardan çok Gearbox'ın oyunu umursamayıp Borderlands 2'ye yüklenmesiymiş sanırım. ama bu yarım yamalak yaptıkları oyuna, kandırıkcı bır video hazırlayıp, iananılmaz seyler yaptık!!! alien hiç bole olmamıst!!! demelerini, veya orjinal filmin senaryosuna mudahale etmelerini affettirmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bide obsidian dan iptal edilmiş aliens rpg nin görüntüleri çıkmış. http://vimeo.com/56606365 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sadece ul eden elemanın animasyonları herhalde bunlar ama güzel gözüküyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 knox said: hayir biz daha warhammer bekliyoruz:) abi komik olanşu aslında warhammer beklerken alyençıkçak bişi yok tyranid yumurtasıda olabilir o ekmeğini yeriz gene yumurtanın larvanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 aliens+warhammer yapçaklar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 demo bariz bir sekilde oyundan degil. daha sonradan oyunu yaparken sira demodaki sahneleri oyuna aktarmaya geldiginde vakit darligindan ayni scripted eventleri, modelleri ve hatta masa ustunde esyalara kadar birebir yapmaya vakitleri kalmamis gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 heh isin komik tarafi, bu kadar fiyasko, tantana koptu ama Gearbox tarafindan bir tane dahi aciklama yok. Herifler bildigin "sictik (kazikladik), ses etmeyelim buda gecer" modunda...hani bir damage control, bir aciklama birsey dersin itibar korumak icin en azindan...off birde utanmadan "Season pass" durumlari var ehuehe. kolay gelsin gearbox. edit: Sega olsam coktan mahkeme'ye rezervasyon yaptirmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 adamlar çok bariz ordövrdiyarı2 için sallamış oyunu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 mono said: hani bir damage control, bir aciklama birsey dersin itibar korumak icin en azindan... Randy Pitchford (gearbox ceo) ben yalanci degilim diye aciklama yapip elestirenleri twitterdan bloklamakla mesgul ne itibari :P ha bi de twitterda fake account alip kendine "iyi oyun yapmissiniz helal" mesajlari attigina dair iddialar var ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar