Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aliens: Colonial Marines

moriQ

Öne çıkan mesajlar

yukarıdaki reddit alıntısının devamında da tg'yi savunanlar var, herşey pitchford'un bok yemesi ve şimdi de tg'yi göt altına atmaya çalışıyorlar, bunları yazan gearbox'tan birisi falan denmiş. hangisine inanılır bilinmez ama randy pitchford'un haklı olmadığı kesin, daha önce de duke röportajlarında gazı verip patlamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

bende anlamadim..hani bakinca Total War disinda yaptiklari oyunlar pek (hic) parlak degil..rts sanmiyorum ya cok ucmalari gerekir, bence Viking tarzi 3rd/1st person dandik birsey yaparlar...soyle deadspace+amnesia karisimi birseyi ilk Alien filmi tadinda yapsinlar eyvallah eheh...

neyse ya, Rome2'yi cikarsinlarda sonra ne yaparlarsa yapsinlar ehueh.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

http://www.reddit.com/r/LV426/comments/18ewf4/a_lot_of_you_are_rightfully_upset_at_the_final/

oyunun niye böyle olduğu ile ilgili reddit postu açmış biri. olay konsollardan çok Gearbox'ın oyunu umursamayıp Borderlands 2'ye yüklenmesiymiş sanırım.

ama bu yarım yamalak yaptıkları oyuna, kandırıkcı bır video hazırlayıp, iananılmaz seyler yaptık!!! alien hiç bole olmamıst!!! demelerini, veya orjinal filmin senaryosuna mudahale etmelerini affettirmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

heh isin komik tarafi, bu kadar fiyasko, tantana koptu ama Gearbox tarafindan bir tane dahi aciklama yok. Herifler bildigin "sictik (kazikladik), ses etmeyelim buda gecer" modunda...hani bir damage control, bir aciklama birsey dersin itibar korumak icin en azindan...off birde utanmadan "Season pass" durumlari var ehuehe.

kolay gelsin gearbox.

edit: Sega olsam coktan mahkeme'ye rezervasyon yaptirmistim.
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

hani bir damage control, bir aciklama birsey dersin itibar korumak icin en azindan...

Randy Pitchford (gearbox ceo) ben yalanci degilim diye aciklama yapip elestirenleri twitterdan bloklamakla mesgul ne itibari :P

ha bi de twitterda fake account alip kendine "iyi oyun yapmissiniz helal" mesajlari attigina dair iddialar var ehue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...