moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4iRBhNC7fxM gearbox enreal engine ile yapıyor. 1-2 yol önce çıkan rezil oyundan çok daha iyi olacağı belli said: The story of Aliens: Colonial Marines is being written by Battlestar Galactica writers Bradley Thompson and David Weddle. The events of the game are set after those of the film Alien 3. A Colonial Marine search and rescue team has been sent to investigate the U.S.S. Sulaco in search of Ellen Ripley, Corporal Dwayne Hicks, and the rest of the missing marines who were dispatched to LV-426. The Sulaco, LV-426, and the derelict alien spacecraft from Alien all serve as environments in the game, as well as other locations yet to be detailed. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bana da iyi olacakmış gibi geliyor, bekliyoruz. http://www.youtube.com/watch?v=ywhhBY-vw2A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 iyi olmaz mı abi yeter ki sega aceleye getirtmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 predator yokmuş, geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 alien da predator da kendi oyunlarına sahip olabilecek kadar geniş evrene sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 campaing olarak bakarsan marine'in predator ile değil alien ile kapişması cok daha iyi abi. umarım yeterince uzun olur. avp campainglerde marine bölümlerine bir türlü yeterince uzun olmadı. şimdi yazarlarda bsg'denmiş hadi hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=EfOOOAN9e9w Yeniden ertelenmiş oyun Fall 2012'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 doom 3 ve avp remake'de olmayan ama bu trailerda gördüğüm güzel bir özellik var. çevrendeki insanaların acı çekip ölmesini izliycez. oyuna ürkütücü bir hava katmış o sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Süper... Alien oynayabiliyomuyuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Uplayalim..konsolda haraketler tiknaz biraz, ama PC/mouse ile guzel olur..aydinlatmalar falan olmus bence..yapilmis en iyi oyun olmaz ama, serinin ve gerilimin hatrina eger gameplay de uzun olursa, bana uyar eheh. gameplay ps. neden aimdownsight koymamislar anlamadim, anlamayacagimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://i.imgur.com/b9dq9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 izledim gameplay videosunu, gearbox yapmış, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 http://blip.tv/angryjoeshow/aliens-cm-multiplayer-story-aj-interview-6200315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 neyse fikrimi değiştirdim, aliens üzerinden gidecekse hikaye ilgimi çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 steam de gördüm 12 şubatta çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Şu oyunu pre-order yaptım ya harbi malım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Alien-Zerg Human-Marine Protos-Predator hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ayfon said: Alien-Zerg Human-Marine Protos-Predator hmm Oha aliens serisine yapılmış en büyük saygısızlık : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Orc - Alien - Tyranid - Zerg - Vampire - Burning Legion Human - Marine - Space Marine - Terran - Hunter - Alliance Elf - Predator - Eldar - Protoss - Werewolf - Horde gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bone said: Tyranid - Zerg Space Marine - Terran Eldar - Protoss gibi... daha doğru yaklaşım işte aşmış eşsiz benzersiz warhammer evreni ve zavallı eziq copycat pazarlama başarısından başka bir şey olmayan starcraft evreni. sc evreni tamamen warhammerden esinlendi ama avp değildir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 oyun campaign i biraz uzun olsa. co-op modlar gelse. left for dead tipin :P bir de natural selection gibi multiplayer ekleseler. güzel olur. aksi halde sadece single player oyunlara para veresim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bence hepsi alien'dan esinlenmis. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bone said: Orc - Alien - Tyranid - Zerg - Vampire - Burning Legion Human - Marine - Space Marine - Terran - Hunter - Alliance Elf - Predator - Eldar - Protoss - Werewolf - Horde gibi... Orc, Human, Elf vampire, hunter, werewolf Digerleri tamam da bu kiyaslama uymuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 KingV said: oyun campaign i biraz uzun olsa. co-op modlar gelse. left for dead tipin :P bir de natural selection gibi multiplayer ekleseler. güzel olur. aksi halde sadece single player oyunlara para veresim gelmiyor. benim de işini adam gibi yapan, özenilmiş sp oyunlara para veresim geliyo sadece, yoksa tonla sadece mp oyun var ama hepsi oynanmıyorki zaten, bi csgo aldım 15 dolara 300 saat oynamışım ve halen oynuyorum tam gaz, bf3 ve 2 tane dlc'si var ama 6 aydır açmadım, Steam hesabımda en az 50 tane sadece mp olan ama dl bile etmediğim oyun vardır ama kaliteli sp gelmiyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi senin avatarda neden pedo bear var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar