barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bunu yapan iki kişi biri erkek biri dişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ikisi erkek olmasın zaten bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Homofobik misin lan sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 homofobi değil o. estetik duygusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 neil patrick harris ve sevgilisi şeklinde iki erkekse np. geri kalan her türlü erkek kombinasyonu için ----> >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 http://us.123rf.com/400wm/400/400/wtamas/wtamas1103/wtamas110300101/9165939-gay-couple-dancing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 allahını seven şu üstteki postu spoilera alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 adam trollemeyin diyo, kişisel'e niye yazmadığımı anladım diyo ısrarla adamı trolleyip haklı çıkarmaya devam ediyosunuz. Konuya dönecek olursak, bi ilişkinin temeli karşılıklı güvene bağlıdır, evet belki zaman zaman bu bağ kopma noktasına gelebilir, ama önemli olan o bağın ne kadar güçlü ne kadar dayanabileceğidir. Dinan şu an senin yaptığın kopan bağınıza karşılıklı olarak düğüm atmak, fakat korktuğun şey ya tekrar koparsa ve düğümü atacak diğer ip olmazsa. Biraz empati yaptım kendimi kızın yerine koydum, sevdiğim ve 4 yıldır birlikte olduğum bi insana bi anlık boşlukta bi hata yaptıysam ve daha sonra tekrar olmayacağına dair sözler verip yeminler ediyosam, aynı hatayı tekrarlamamak ve karşımdaki insanın bana olan güvenini bir daha kaybetmemek üzere geri kazanmak için elimden geleni yapardım, ama tabi bu tamamen benimle alakalı değil, ben ne kadar güven verirsem vereyim karşımdaki insanın alacağı kadardır o güven. Bazen gelecekte bi şans olması adına geçmişe bi çizik atmak gerekir, sen sadece o çiziği henüz tam atamayanlardansın. Ne olacağını ise sadece zaman göstericek. O değil böyle bi konuda benden böyle bi wot çıkması beni bile hayrete düşürdü, vay anasını sayın seyirciler[ diyorum. /small] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 senko said: milletin dertleri bile guzel lan. bir forever alone insani. sevgiye ac kalmis bir kisilik. bakmayin cok hüzülü su cümle. su adamin icinde kopan firtinalari kimse bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 whatevs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Her zaman söylerim bir ilişkide kafa rahatlığı istiyorsan rahat takılıcaksın etrafına bakıcaksın flörtleşceksin ki mutlu olasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Seele said: senko said: milletin dertleri bile guzel lan. bir forever alone insani. sevgiye ac kalmis bir kisilik. bakmayin cok hüzülü su cümle. su adamin icinde kopan firtinalari kimse bilemez. bak koca forumda bi sen anlamissin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Dynun said: abi işte vardı. doğru çıktı. ayrı bi süreç geldi sonra yaptığı hataların farkında olduğunu, neyi nerde yanlış yaptığını neden yaptığını bir bir anladığını söyledi. tamam dedim ben de . hadi inandır beni. eskisi gibi olucak herşey yavaş yavaş dedi. öyle gözüküyo. evet. herşey süper. abi her an gidebilirmiş gibi içimde garip şeyler yaşıyorum yani. Bir süre ara verin,bu böyle olmuyor benim kendimi toparlamam gerekiyor zamana ihtiyacım var de. Öbür türlü sen hem güvensizlik yaşayıp kendi canını acıtmaya devam edeceksin,hem kıza baskı kurmaya çalışacaksın. Bir kere olayı kabul edip,affettikten sonra hala temcit pilavı gibi geçmiş konuları önüne sunarsan neticenin ne olacağını biliyorsundur.Genel olarak bir kızın nefret ettiği davranışlardan bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Dünyanın en yüzeysel adamıyım belki ama, Sen şimdi aldatıldın ve o ilişkiye devam mı ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yok abi aldatılmadım. buraya yazmak istemiyorum değişik olaylar biraz. soranlar için de, abi ben bu kızı hala çok seviyorum. ama güveni tekrar kazanmak çok zor bişeymiş. istemeden de olsa kıskançlık yapıyorum. paranoyaklık yapıyorum. huzur kalmıyor öyle olunca. lan bu kadar mı zor güveni yenilemek diyorum işte. o da iyi sabrediyor bana ha. bana bi dayak mı lazım ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Kızı döv, abisi seni dövsün ikinizde rahatlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abisi yok lan kızkardeşi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 O zaman küçük değilse onuda bana ayarla ben ikinizi birden döverim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Bir de şunu düşün, sınıftan yakın arkadaşım diye tanıştırdığı insanla seni bir kaç ay aldatıp daha sonra yüzüne de söyleyebilirdi bunu geniş geniş. Düşündüysen şimdi yaptığı hata her neyse bir kenara bırak eğer hala seni seviyorsa ve sen de onu seviyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 dead kızı dövdün mü ? ikisininde kafasını yarsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 deadwoll said: Bir de şunu düşün, sınıftan yakın arkadaşım diye tanıştırdığı insanla seni bir kaç ay aldatıp daha sonra yüzüne de söyleyebilirdi bunu geniş geniş. Düşündüysen şimdi yaptığı hata her neyse bir kenara bırak eğer hala seni seviyorsa ve sen de onu seviyorsan. abi olayın aynısı dibimde. kız var. sınıftan arkadaş var. kızın sevgilisi var. baya uzun falan. kız bizim sınıftan arkadaşta kalıyor bütün yaz boyudur. qq benim sinirlerim bozuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Bende de kalır mı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 hay... öm yerine alıntı yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 @Red, yok ya o zamanlar sevgi insanıydım sdfg @Dynun, abi işte o yüzden boşver sevilmek güzel şey, bugün yarın ayrılırsın sonra bir daha karşına çıkmaz belki seni o kadar sevecek birisi, sen kaçırdığınla yalnız kaldığınla kalırsın ortada. Ha ama yapmaması gereken şeyler yapıyorsa, yalanı dolanı varsa da görmezlikten gelmemek lazım, sonra salak yerine koyuyorlar haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 olay nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar