Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Azıcık eski sayfaları okuyalım. 30 liraya kapatıyoruz oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Limited Edition'ın artısı Back To Karkand harita paketi. Beta'ya erken katılamıyorsunuz çünkü key'lerinizi zaten oyun çıkınca alacaksınız. 30 liraya bulmuşsunuz hala daha ucuzunu arıyorsunuz. Daha ucuzunu arayanlar hesap makinesi kıvamında bilgisayara sahiptir artık diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 originden alsak betaya key veriyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yanlış anlaşılmasın, Beta zaten herkese açık olacak (son anda değiştirmezlerse tabi). Oyunu Origin'den ön sipariş edenler ve MOH: Special Edition sahipleri beta'ya 2 gün evvel erişecek sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 aman 2 günden bişi olmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yaaa bos verin 30 Tl'nden alalim turk arkadastan. 5 lira icin degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 verelim 30 tlyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Kartla alinmasi gerekiyorsa illa bende 3 farkli kredi karti var ucuz yerden alalim diyosaniz siz bana verin ben topluca alayim. Ama siteyi birinin bana cevirmesi lazim bi turlu cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yalniz /v/'de gordum simdi. Rusya'dan almamiz fraud olarak geciyormus. Ban sebebiymis. Degmez o riske galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bf3 için belirtmişler mi özellikle? ea'de yok çünkü ban falan şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yok origin icin oyle bir sey soylememisler. Daha dogrusu origin icin hicbir sey soylememisler. Bilemiyorum ayni sakatlik cikar mi. edit: onceki post'umda yazdigim steam icindi yazmayi unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 galyana getirme insanları aybo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Şimdi COD: MW2 ve COD: BO'da rus key ile oyunu aktive edenlerin oyununu kitliyordu fark ederse Valve. EA'da bende duymadım. Yani riski var tabi ama 30 TL yani, kaybedince üzülecek bir meblağ değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 steam'de kendi oyununu us release tarihinde oynamak için vpn kullansan da banlıyolar zaten sdfa. EA iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 cod bo rus bende oynadım halada oynuyorum. sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 EAde hiç bi sorun yok Steamde rus keyi kullanırsan ve yakalanırsan belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 daha oyun cıkmadı abi.eanın bf3 ile birlikte kıllık yapmıcagı ne malum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Yaparsa kaybımız 30 lira, o da ekime kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 ayrı EA hesabı açın her oyuna, giden 30tl olur max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Khiran said: abi kredi kartıyla alacaksanız şu siteden alın: http://plati.ru/asp/index.asp merak etmeyin güvenilirliğini, onlar da buradan alıyor. henüz pre-order olarak satan yok gerçi. sen burdan aldınmı birşey hoca ? aldıysan nasıl aldın bir elimizden tutun alalım biac oyun surdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 önce ki sayfalara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 baktim simdi napayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 alınmıyor kısaca. bir sürü teferruatı var. nasıl alındığı da önceki sayfalarda yazıyor. bir daha bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 gordum onlarıda abi sirf onla yapılmıyoki bi suru secenek var. calışmıyomuki onlar. visa filan var. nese adama mail attım donerse geriye soylerım sizede olmadı turkten alacaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 direkt kredi kartı ile olmuyor, ben denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar