Barathrum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 pauah yıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 http://movies.yahoo.com/movie/1810201539/video/27135675 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 trailer (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 panpisim kate yaa kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Michael Corvin(Scott Speedman) de oyuncu listesinde gözüküyor ama bu trailerda da yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 spekulasyon o büyük lycanın michael olduğu yönünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Yeni geldim filmden.Olmamış.Güzelim potansiyeli mahvetmişler.Kurgu eksiği çok.Filmden sıkıldım,bitsede gitsek moduna girdim 2. yarı. İnsanların vampir ve kurtadamları ezim ezim ezdiği başka bir örnek göremeyiz herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Ben de simdi geldim filmden. Olmus. Paso dovusuyorlar. Amacina uygun olmus film. Bol bol kate guzelligi ve karizmasi, kan, dovus, action goruyoruz. 3D olmasa tam olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bence de olmamış. ama kate yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 film olmamış ayrıca çok kısa ama kate ah kate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 arkadaşlar filmde ET var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 izlemedim ama lateks ve kate varsa ben varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 lateks/kate/action var. Standart underworld filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Olmamis diyen arkadaslar neden olmadigini dusunuyorlar yazsalar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 kurtadam vampir neyin yok aslında hep fake bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 filmi izlemedim ama sanırım yeterli sosyal mesaj vermemiş ki beğenilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Deacon said: Olmamis diyen arkadaslar neden olmadigini dusunuyorlar yazsalar ya. Deacon film güzel başlıyor insanlar kurtadam ve vampirlere zulm ediyolar.Sonrasında kurgu çok zayıf.Filmin içine giremiyorsun.Enteresan birşey yok.Bulamamışlar değişik bir konu.Ben 2.filmi de pek sevmemiştim ama hiç olmazsa William'ı serbest bırakma üzerine dönüyodu fena değildi.Rise of the lycans iyiydi.Awakening en zayıfı. Kısacası Blade 1-2 ile 3 ün farkı neyse,burda da aynı.3 ü izlerken fenalık gelmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Red said: filmi izlemedim ama sanırım yeterli sosyal mesaj vermemiş ki beğenilmedi vampirler kötüdür kurtadamlar iyidir, çevreyi koruyun, gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Deacon said: Olmamis diyen arkadaslar neden olmadigini dusunuyorlar yazsalar ya. Filmde konu yok gibi bişiydi. Hani konusu için gitmedim action için gittim ama oda yalandı ya. Rise of the Lycans çook daha iyiydi şundan. Lucien fln vardı en azından. Bunda Michael da göremedik adam gibi zaten. Kate'in her zaman gideri varda onunda 88 dakka yavaş çekim yürümesi baydı yani. Ne zaman bi yere girip çıksa slow-mo giriyodu asdfa. Böyle 88 dakikalık bir dizi bölümü gibiydi film. Birde 3D'si yalandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Progamer ben de 3d li sahne hiç görmedim ya.Biz mi körüz adamlar mı becerememiş anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ben baya beğendim aksiyonu boldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 3D kötüydü çok ama onun dışında tam beklediğim tondaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 dün gittim 3d filmler benim için farketmio gözlerim alışıo nasolsa lol. film güzel, izlenesi. Aksiyon filmi işte ekşın bolca kan man vuruş kırış var. izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar