CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Neyse allahtan roguemda eski setleri tutarım birkaç eksiği tamamlamak gerekecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ashkandi olcak her yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 t3 var sade omuzluk nasi olcak o is simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ashkandhi idilde apolyon farmliyo millet deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tier 3 mage ve paladin vardı bende, acaba accountun satılabilirliğini artırır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Viktor said: ashkandhi idilde apolyon farmliyo millet deli gibi corrupted ashbringerli bi warrior gördüm geçen. bow çektim adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 dun bwl yaptik gene, yine ashkandhi ile zaten bende olan judgement cjest dustu, baska ise yarar hicbisi dusmedi sonra vanilla raiding cok guzel, vanilla sole iyiydi ulan 2 haftada tek t2 dusmedi 2 kisiye, vanillada bi loot icin min 10 kisi ile bogusuyodun, her gece gidip mat farmliodum lan guildbanka yolliyimda DKP gelsin bonus diye buna ragmen t2 bacakligi hunterimda bu tarihe kadar goremedim paladini bi kez gordum, ondada hutnerla oyniodum asdf http://30.media.tumblr.com/tumblr_kxa5vtEhlo1qzo4t5o1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 vanilla iyiydi.tek run 4 parça cenarion almıştım druide sdf.ha cenarion tırt bi set o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 e zordu işte o zamanlar, yani biaz şansa bağlıydı zaten o yüzden güzeldi vanilla, illa item grind etmek zorunda deildin nasolsa 3-5 adamda oluodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 aylarca mc farmlayip ne t1 ne t2 hunter bacakligi gorememis olan sahsima anlat bunu tbc geldiginde hala argent dawn bok pusur toplama ile verilen mavi mail pantolonla geziodum, ustumde mavi bi o pantolon bide hunterim diye weapon vermedikelrinden DM north dan dusen barborous blade vardi, agi degisikliginden sonra zin rokh istedim onu bile ret palaya verip bana vermediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ben droplardan sıkılıp t2 legi diğer druide bırakmıştım.ha şu var onyxiadan bi türlü kafalık alamadım da barbarous blade çok hazinmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Viktor said: ulan 2 haftada tek t2 dusmedi 2 kisiye ben çözdüm işi warlockla giricem haftaya çantayı t1 t2 ile doldurup çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Nereye lockla girip doldurucan çantalarını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 haahh benim hiç full tier setim olmadı o zamanlar. Ama almayınca da oluyodu ya, mavilerle kapışıoduk kardeş kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Benim ilk fullsetim herhalde 371 pvp setle oldu. her zaman 1-2 parça eksikti ya. Veya tam ben tamamlayacak olurum yeni tier çıkar o dungeon raidleri iptal olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Viktor said: aylarca mc farmlayip ne t1 ne t2 hunter bacakligi gorememis olan sahsima anlat bunu tbc geldiginde hala argent dawn bok pusur toplama ile verilen mavi mail pantolonla geziodum, ustumde mavi bi o pantolon bide hunterim diye weapon vermedikelrinden DM north dan dusen barborous blade vardi, agi degisikliginden sonra zin rokh istedim onu bile ret palaya verip bana vermediler... guild ile ragnaros'a ulaştığımızda millet cayır cayır fire itemlerini giyiyordu ben mal mal duruodum hunterle, zira üstümdeki set blackdragonscale setti asfjashdfaldsfh item değiştirmeden ragnarosa dalıodum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bende chestte cok zorlanmistim 20 25 hafta falan cikmamisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 lifegiving gem 6 ay farmladım ben ve çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Absolut said: Benim ilk fullsetim herhalde 371 pvp setle oldu. her zaman 1-2 parça eksikti ya. Veya tam ben tamamlayacak olurum yeni tier çıkar o dungeon raidleri iptal olurdu :P Vanillada full t1- t2 birde 4 parça t3 üm wardı hunterda en zorlandıgım t1 full olmustu hydraxian la herhalde 10 defa falan exalted olcak kadar hunterla mc yapmısımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Yakında böyle best looking weapons items sets babında site çıkar çıkmışta olabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 cikti bile ama two hand axe onerilerinde kalitesiz bisuru mavi balta varken gorehowl u listeye almamislar diyim, siz anlayin ne kadar basarili :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Viktor said: ashkandhi idilde apolyon farmliyo millet deli gibi apolyon'un brutal 2h swordden farkı yok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 2 haftadır mc bwl ag40 farmlıyorum tek basıma cıkmıyor kafayı yıcem hos butun tierler fullde dagger fılan cıkar dıye ama cıkmıyo bırde bakıyorum bu mc max ag yu nası yapıyormusuz ya gıt gıt bıtmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Viktor said: cikti bile ama two hand axe onerilerinde kalitesiz bisuru mavi balta varken gorehowl u listeye almamislar diyim, siz anlayin ne kadar basarili :p ver bakem linki:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 mmoların geldiği nokta,nasıl ciks görünürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar