Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

az önce girdim 20 dakika kadar oynadım. izlenimler;

başlangıç yerini çok boğmuşlar. heryer makina cihaz, onlarca npc bok püsür. bi yandan menüler, tip'ler fışkırıyor, npcler in balonlarını okurken bi şeyler oluyor. quest desen yön duygunu falan cebine koyup hara gürele oraya buraya ışınlanıyorsun. harbi yordu yani.

wow da orc açınca valley of trials da 1 tane kazan 2 npc vardı dolanıyorduk ortalıkda ne güzel. yavaştan yavaştan oyuna dünyaya karışıyorduk.

şu haliyle başlangıç kısmı beni açmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya wildstar key'i diye ölücem, fazladan olan biri versin sevabina, valla 10 sene boyunca inancina gore, dua ederim, pozitif enerji yollarim, guzel dusuncelerle anarim falan filan. oyunsuzluktan da kurudum. 5 maille beta sign up oldum bi sene önce, tık yok :(
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam bi girim dedim karakter yarattım,log in, ilk 3-4 questi yaptım, sonra GG mode quit. Aynı tarzda oyun piyasada çok. Gerek yok wow clon(gelecekte geçsede) oyunlarına. Sıkıldım çıktım anlicağın. Elder scrollun havası,quest modu, bir de umarım combata biraz çeki düzen verirlerse çok daha iyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

hem hublarda hem de başka yol üzeri yerlerde settler noktaları var oralara npc/istasyon falan dikebiliyorsun. buffları baya imba. soldier oynuyorum da keşke settler'i bırakmasaymışım. soldier tam no brainer, tıkla mob gelsin öldür ayarında. zaten questlerde sürekli bunu yapıyoruz. doğru gelen skiller güzel aoe run speed buff falan.

yeni başlayan arkadaşlar için : oyunu öğrendiğiniz tutorial bölgesini bitirmeye bakın en hızlı şekilde. ilk 15 dk'sı ile oyunu yargılamayın çünkü oyun tutorial bölgesindeki mekaniklerle çalışmıyor. instance instance dar koridorlardan oluşmuyor. sadece tutorial bölgesi öyle. bitirdiğinizde open world'e çıkacaksınız.

TESO'dan beklentisi olan arkadaşlara ayrıca sabır diliyorum.

themepark istemiyorum ben diyen wildstar key'i istemesin zaten. var olanlarda lütfen ilgilenen arkadaşlara passlasınlar hesapları. çünkü wildstar bildiğimiz klassik 1-2 tane feat dışında basic themepark. "yeni bir şey" beklentisiyle gelirseniz hayal kırıklığı yaşarsınız - zevk almazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de çok gereksiz olmuş o tutorial bölgesi. neden öyle bir şeye ihtiyaç duydular anlamadım. kutu kutu, kapalı swtor andıran bir yer. dominion'ın ilk zone'u da başarısız. kapkaranlık iç bunaltıcı bir yer. oynayası kaçıyor adamın. 2. zone'a geçiyorsun oyuna yeniden başlamış gibi oluyorsun. ambiyans yapsınlar tabii de oyuncunun daha oyuna adım attığı yere depresyona sokan bir ambiyansa gerek yoktu bence.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de ilk oyuna girdim

tutoriala başladım 2-3 quest yapıp içim sıkıldı çıktım. Sonra bir daha deneyeyim şunu dedim, tutorialı bitipr ilk open worlda çıkıcna biraz daha wow vari geçtiği için, hoşuma gitti onda da oynadım oynadım level 10 a geldim. rutine bağladı ilk zoneda ve yine çıktım. bayadır girmedim.

şidmi sabredip 2. zonea geçecem haftasonu ki güzel yerleri göreyim (bingildakin dediine göre :)) ama bildiğin oyun aşama aşama bayıyor. Sonra sabredip tekrar giriyorsun.

iyi bir başlangıç değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bende öyle az az oynuyorum ya. günde maksimum 1-1.5 saat falan oynuyorum. her türlü bayıyor abi hub'a git, quest al, mob öldür, questi geri ver level atla. adamlar herşeyi güzel yapmışlar. artworkten kombata kadar, moblara kadar (tamam belki questler ortalama üstü, iyi denebilecek seviyede değil) ama bayıyor yani.

housing'le crafting'e bakıyorum son zamanlarda işte ek olarak. o biraz oyunda kalma süremi uzatıyor. rested bonusca oynayıp çıkıyorum genelde her gün.

ha benim için bu wow'da da farklı değildi. ben temel itibariyle themeparklardan çok sıkılıyorum. karakter kasma themeparkta her zaman endgame e ulaşmak için çekilmesi bir gereken bir çile olmuştu. karakter kasarken tek sıkılmadığım (bir nebze sıkılmadığım diyelim) themepark gw2'di.
Sosyal ağlarda paylaş

Wowda xpaclerin endless grindlarını bi kenara bırakırsak vanilla baya iyiydi lvl atlama açısından. Hep eğlenerek oynadım ilk karakterleri. Hatta tbc ve wotlk bile fena değildi sanki, catayla birlikte geldi o kopukluk hissi. Pandada da ortamlar falan eğlenceli olmasına rağmen sonlara doğru parmaklarım uyuşmaya başlamıştı.
Sosyal ağlarda paylaş

vanilla öyle değildi ama vanilla'nın öyle olmaması themepark konseptine ilk girişimiz ve tazeliğinden dolayı öyleydi. en azından ben vanilla wow'a lineage 2'den geçiş yapmıştım. grindfestten sonra o questler falan çok hoşuma gitmişti. o kadar yıl oynayınca sıkılmamız normal aynı şeyleri diye düşünüyorum. çok irdelememek gerek "neden böyle oldu" noktasında. bizim vanilla wow'da yaşadığımızı şu an wildstar'da yaşan genç bir nesil var mesela. adam öle bite oynuyor. bana göre "meh".
Sosyal ağlarda paylaş

abi dominion asıl sux ya

supreme being bloodelf kılıklı bir tip emperor diye uydu yayınla emir veriyor falan. sikko sikko teknolojiler ile amaçsızca gezegen yeşilliklerini falan yakıyorsun neymiş "dominion siler!" intibası yaratmakmış. peeh.

exile candır ya tavşankulak mis gibi zıp zıp zıplaya zıplaya takıl, hep bi ot kafası dumanlı dumanlı.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bu arada benim key stormeagle a gitti. Gelen seksi resimler arasında seçim yapmakta zorlandım ama stormun kalçaları sonunda cezbetti

Diğer arkadaşları da mental liste yazdım, daha key gelirse bu ilk pmleri atanlara gidecek.

Resmi mi beyeniceğini biliyordum

http://i.hizliresim.com/KDlj0O.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...