Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

scorch said:

Oyun iyi güzel hoşta subscription base için fazla yalın. Anında freebased olan oyunlara döner diye düşünüyorum insanlar uğraşmaz o biriktir satın al kısmı ile. Asıl cash flood kullanıcıları cezbedecek şeyleri var ama diğer yanda da amerikayı yeniden keşfetmek biraz meh olmuş.

-Kişisel olarak en çok rahatsız olduğum nokta keybindings sınırlı.
Yani space (zıplama) tuşundaki özelliği solak olduğum için ctrl yada daha kullanışlı bir yere almak istiyorum ama izin vermiyor.
Ctrl tuşunu kullandırtmıyor oyun sebebi de şey ctrl+1 ctrl+d gibi kullanımllar var ve bu yüzden ctrl hep modifier key şeklinde kullanılabiliyor. Çok büyük sorun benim için.
Zıplama tuşum hareket tuşlarımın solunda olması gerekiyor elim sakatlanmaması için sdfds 4-5 saat oynadım resmen acıdı bileğim.
Ciddi problem yani bu oyunu almamam için zıplamayı ne kadar kullanıyorsun ki demeyin explorer path resmen hoplama zıplama üstüne kurulu. Telegraph gibi sürekli harekete zorlayan bir sistem varken oyunda hareket tuşları daha makul olmalı.

-Esper rulz en çok esperi beğendim tabii bunda yukarıda bahsettiğim hareket etme zorunluluğunun en az olduğu class olmasının payı büyük. Ancak melee classlar vurma hissini hiç veremiyor. Spellslingerda autoshot olmadan sürekli basmaktan darlıyor rakibe dön 1 el ateş et hop sağa sola kaç tekrar rakibi hedefle vs. Çok hareketli bir class olması gerekiyor esperin tersine yorucu beni aşar.

-Telegraphlar birbirine karışıyor kısmı ile ilgili fikrim şöyle çok fazla olunca tek yapmanız gereken uzaklaşmak oluyor bir nevi dps kesmek için oluyor tabii ilerde bu sürekli olan bir durum olursa hoş olmaz.

-Pop up screenler türk web sitelerini aratmıyor ekranın her an herhangi bir yerinden bir pop up information fırlıyor. Ekranı dolu dolu kullanalım derken boğmuşlar insanı daha lvl 1-2 insana yapılmaz bu ayıptır.

*exile candır, dominion çok mehmehmeh havalarında zengin piçi tripleri falan haha fotoğrafı çekilen süper starlar, altın heykeller, kibir ve herşeye easy access. Questline bayık geldi. Exile da işte ezilmişler modunda tam bu da eğlence katmış aksiyonu mantıklı hale getirmiş hep yokluk, dominion baskınına direniş vs. Bar havası daha bi bizden daha bi meyhane tadında.

+oyunun tanıtım videolarının espritüel yaklaşımı aynen devam ediyor level almak bile güzel olmış haha spoiler olmasın.

+oyun debugger ve watermark varken bile smooth sorun olacağını sanmıyorum releasede de. Akıcılığı falan başarılı.

+chua harika olmuş dominion ırkı release de chuadan oluşursa şaşırmam

Aklıma ilk gelenler bunlar valla.

ONU BIRAK DA Bİ KEY BUL BANA.
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

heartstone hesabı ile takaslanır. allahın belası oyun bir yüzünü göremedim arkadaş.

bir de summon çakayım. wildstar hesabıysa ilgilenmiyorum ya. ama key ise pm at.
hani trade i beğenmemek değil mesele. şimdi başkasının hesabında oynama durumlarını sevmiyorum ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

paradoksalkedi said:

heartstone hesabı ile takaslanır. allahın belası oyun bir yüzünü göremedim arkadaş.

hani trade i beğenmemek değil mesele. şimdi başkasının hesabında oynama durumlarını sevmiyorum ondan.

Selam hocam,
ben keyi kullanmıştım elimde sadece hesap var oynamadığım. ama sen o türlü sevmiyormuşsun. üstekki arkadaşla herhalde siz takas yaptınız. fazla key hiç mi yok elinde? veya yapmadıysan hala teklifim geçerli. oynamadığım hesap duruyor. ne lanet oyunmuş arkadaş bir oynayamadım :(

not: p.m. atacaktım kutun doluymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

paradoksalkedi said:

barbu said:

paradoksalkedi said:

Selam hocam,
ben keyi kullanmıştım elimde sadece hesap var oynamadığım. ama sen o türlü sevmiyormuşsun. üstekki arkadaşla herhalde siz takas yaptınız. fazla key hiç mi yok elinde? veya yapmadıysan hala teklifim geçerli. oynamadığım hesap duruyor. ne lanet oyunmuş arkadaş bir oynayamadım :(

not: p.m. atacaktım kutun doluymuş.

bir kişi daha istedi. sana haber vericem. eğer almazsa direk alabilirsin key i, wildstar key olmadıktan sonra çok umursamam trade i. al gitsin.
patiden biraz daha eskilere vermeye dusunuyordum ama alıp satmaya calısmazsın diye düşünüyorum.

neyse dediğim gibi bir arkadaş daha istemişti. ona göre sana döneceğim. ama çok da umutlandırmayayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi Dedigim gibi hesabı kullanmıyorum keşke aktif etmeseydim keyi gaza geldim. Diğer battle net hesabı ile oynuyorum o yüzden gözüm kapalı verebilirim hesap bilgilerini. Vallahi kaç aydır takip ediyorum streamler dev speakler. Bir kısmet olmadı oynamak :( umarım keyi vereceğin diğer arkadaş Vaz geçer pcsi çöker.
Sosyal ağlarda paylaş

Tutorial bölümü biraz koridor ama akabinde gezegene inince bildiğin wow olmuş oyun. Tek fark sağa dodge atma telgraflardan kaçma, onun dışında swtor betasının zoning olmayanı. Gerek swtorun gerekse wowun dünyası çok daha keyifli bu arada, dominion olsun exile olsun şakalar espiriler bi yere kadar. Ha kötü değil tabi de, ışın kılıcı ya da gorehowl sallamakla kıyaslanamaz.

İlk izlenim olumlu, telgraf dodge mantığı kurtarırsa kurtarır oyunu. Ha bide wow gibi eskimemiş olması. Yoksa gameplay ya da diğer mekaniklerin çok bi üstünlüğü yok, zaten sandboxlık falan gibi iddaları da yok.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Tutorial bölümü biraz koridor ama akabinde gezegene inince bildiğin wow olmuş oyun. Tek fark sağa dodge atma telgraflardan kaçma, onun dışında swtor betasının zoning olmayanı. Gerek swtorun gerekse wowun dünyası çok daha keyifli bu arada, dominion olsun exile olsun şakalar espiriler bi yere kadar. Ha kötü değil tabi de, ışın kılıcı ya da gorehowl sallamakla kıyaslanamaz.

İlk izlenim olumlu, telgraf dodge mantığı kurtarırsa kurtarır oyunu. Ha bide wow gibi eskimemiş olması. Yoksa gameplay ya da diğer mekaniklerin çok bi üstünlüğü yok, zaten sandboxlık falan gibi iddaları da yok.

Bone said:

üzgünüm ama oyun çok götü olmuş.
15-20 dakika civarında oynadım ve sıktı. hayalkırıklığı yarattı.

"tüm oyuncuların" sevmiş olması heyecanlandırmıştı beni, oyunu merak etmiştim, ama ne yazık ki konsol oyunu yapmışlar.
gamepad ile ps3 karşısında oynamak lazımmış bu oyunu, klavye ve mousela hiç zevk vermiyor.

misal,
-easy'de oynuyorum ve iki kurşunda yere yığılıyorum. thiefde bile bu kadar basit değildi ölmek. sanırım "health regen" sisteminin payı büyük bunda. konsol oyunlarında "kaç cover al" mantığı işlediğinden, health barı da az oluyor. bol bol cover arkasına gidip regen olasın diye.
-coverdan covera gitme sistemi kötü olmuş. space'e bir kere basınca yana atlıyor, uzun basınca duvardan dönüyor. normalde pc'de komutların uzun süreli basmalarla gerçekleşmesine alıştığın için atlayalım derken gitmiyor felan. hayır bi de sistem akıcı değil, duvarın kenarından döneyim derken yerinde duruyor boş boş öyle. pc'de çok daha akıcı cover sistemleri görmüştüm.
-fov çok sıkışık geldi, çok dar açıyla düşünmüşler oyunu. 90'a aldım daha rahatlattı.
-ilk deus ex'de her bölgede farklı farklı şeyler yapma imkanı vardı. adamları farklı metodlarla öldürebiliyor, farklı şekillerde ilerleyebiliyordun, daha ilk leveldan sana seçme şansı sunuyordu. bunda, hiç bir şey yok. coverın arkasına geç, ordan oraya atla, adamın arkasını dönmesini bekle ve ateş et.

hikayesi güzeldir belki, bilemiycem.
onu görebilmek için oyunu bitirmek gerekicek.
hiç olmadı hikayesi için oynamış oluruz oyunu eğer öyleyse...

ama "tutorial level"de sunulan gameplay bazında konuşursam bana beklediğim deus ex'i vermedi.
konsol oyuncularına hitap etmek için çok bozmuşlar oyunu.
grafik kalitesi de kötüymüş, ama oyunlar sabit kalan konsol kabiliyetlerine göre ayarlandığından, artık her oyunun grafikleri kötü oluyor. o yüzden bunu oyunun bir eksiği olarak görmek istemiyorum.

duke nukem forever gibi bir pc klasiği daha konsol oyuncularına hitap etmek için litelaştırılmış...
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Haklı ama oyunda bazı şeyler doğru yapılmış akıcı vs yani swtor ile kıyaslarsak kalas gibi değil karakterler vs ama tabii bu kadar zor beğenen bir community varken şu hali ile release olursa bayaa kısa sürede fail olur subs. Rakamlarında halen söylüyorum releasede free to play yaparsa kesin tutar ama subs hali ı ıh olmamış
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...