Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Zor hedef koyarsan, işine yarıyor. 2. karakteri yaratmadan legendary yapıcam diye hedef koymuştum, bildiğin 2 ay aralıksız oynattı. Şimdi de ascended armor için hedefim var, bekliyoruz çıkmasını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tierlar arası upgrade seviyesi nedir 10% falan mı? efor/kazanç iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Gangren said: GW2 şu anda BAYA iyi durumda. Yaptıklarımı/yapılabilecekleri aşağıya yazayım: Bir kere her 2 haftada bir yeni content geliyor (bazen minor, bazen major) WvW boostladılar, lig usulune döndü. Her hafta kapıştığın serverlar değişiyor, skor tutuluyor ve serverın performansına göre season sonu ödüller farklı oluyor, vs. (Detaylar burada: http://mos.millenium.org/ Desolation akıyor) Mini dungeonlar gelmişti, Fractals of the Mists diye. Haftaya revamp oluyor, yenileri ekleniyor. Arada Living Story diye yeni eklemeler geliyor. Yeni moblar, yeni itemlar, achiler, bi dolu. (Gelen patchler burada: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/) Hemen yapılamayan craft itemlar geldi, CD olan refinement gerektiriyor, onunla vakit geçirebilirsin. (Ascended Weapons, gelecek ay armorlar da geliyor) Ben bi de legendary item için kastım, kendime legendary yaptım falan. Farklı bir guilde girdim, her hafta Guild Missions yapılıyor. Dungeonlar var üstüne falan. Gayet güzel gidiyor yani bi de bunların hepsini beleşe yapmak inanılmaz güzel. Oyuna verdiğim para dışında daha tek kuruş harcamadım. vay haber vermeden geri dönmek ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 valla bensırf biinstanceları yapalım bi content görelim derseniz bile gelirim level 80mesmerımla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bende de hazırda 80 warrior, guardian, necro var. başlığından bir call to arms çekelim bakalım 5 adam çıkacak mı pvelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ahhaha yalnız başka bi oyunun topiinden başka bi oyuna hype yaratmak misdirection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 wildstarın yeri ayrı hype'da ;) main hype wildstar side kick gw2 haftasonluk adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 60 Guardian var. Item filan fena durumda değil. Oynuyordum 1-2 ay öncesine kadar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bingildak said: tierlar arası upgrade seviyesi nedir 10% falan mı? efor/kazanç iyi mi? Tierler arası derken exotic-ascended farkını soruyorsan eğer, tek itemda ciddi bir fark oluşmuyor ancak takılar+silahlar tamam ve üstüne armorlar gelicek. Çoğunluğu alıp topladığında evet efora değiyor yani. Çünkü ciddi bir stat farkı oluşuyor o durumda. ArenaNet ascended itemları çıkarma amaçlarınıda söyledi. Exoticlerin bu kadar kolay elde edilebileceğini düşünmemişler. Daha zor bir tier eklemeye karar vermişler. Şuan hardcore bir oyuncu değilsen ve bir yerden dropla şansına düşmez ise bir ascended weapon craftlaman hemen hemen 1 ayını alabilir. Ascended weapon için farm yapmayı yanlış anlamayın. Ascended metaryaller tpde satılmıyor. Hepsi account bound. Bol bol dungeon ve belli bossları farmlıyorsunuz token biriktirir gibi. Yoksa gidip aynı yerde haftalarca gold farmlıyayım olayı işlemiyor bir süre sonra. Zaten ascended metaryeller haricinde gereken gold çok birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bingildak said: tierlar arası upgrade seviyesi nedir 10% falan mı? efor/kazanç iyi mi? Kesinlikle değil ama işte insanın canı çekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ascended materiallarinin bir kısmı AH'den alınıyor, yanlış bilgi olmasın ama itemin kendisi alınmıyor. Itemi yapabilmek için de 500 gerektiyor. Siz bıraktığınızda 400'dü. 400-500 arası bankanızdaki materyallere bağlı, 50-150g arasında değişebilir. Yine de uzun bir süreç. Crafting'i 400'den 500'e çıkarmak ayrı dert, her gün cd bekleyip refinement ayrı dert. Tüm bunlar göz önüne alındığında bence değmez. İşin sonunda, tüm itemlerin ascended olduğunda, exotic giyen birine 1 - 1,5 item stat değerinde fark atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben dominyon olmam, her platformda emperyalizme karsiyiz. yetolar hemen guclu gibi goruneni secelim diye atlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 hippie olalım diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Nolur dominion aç şükrü, yoksa ne eyleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Tek başına oynarsın artık aquila. Ya da yok yok exodusla oynarsınız. Nihehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Yoo ben dominion oluyorum zaten. Yıllarca emperyalizme karşı savaştık bir hayrını görmedik. Yaşasın emperyalizm lan bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Dreag bak yine doğruyu gösterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 axedice said: Tek başına oynarsın artık aquila. Ya da yok yok exodusla oynarsınız. Nihehehehe olm sen starter zonedan cikamicaksin ki, her combat kirmizidan yerden kacmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Beyler yeniden düşündüm de şükrüyü yalnız mı bırakacağız bunca yıldan sonra? Gogo exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Aahahaha. ezecem lan sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 energy vortex amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 He Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Pay it forward dominion? Just no Nexus is ours ak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dün dominion'ı daha da çok sevdim. kilise-temple konsepti, dominus, tanrılar, chivalry, virtuelar falan çok hoş. diğer yanda ormanda odunlara sarılıp ot içen exile işte. temsili exile vs dominion senaryosu: http://www.youtube.com/watch?v=_xn1Uyuoakw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ben karıların tipine göre faction seçen biri oldugum için dominion hatunu beyendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar