Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wildstar

Khiran

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
yapacak bir şey yok arkadaşlar, bu oyun hypelanacak yani her türlü. aggresive marketing konuşturacam, oyun yokluğunda sürekli güncelde "wildstar" göreceksiniz, bir girip bakayım bunlar ne konuşuyor derken bir bakmışsın kredi kartı ters dönmüş güvenlik kodu sağ el tarafından giriliyor...

patlarsa 2 ay foruma girmem artık asdasdasd.

çıkış tarihi hala muallak da yılbaşı gibi closed beta bekliyorum. şubata falan open gelir sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

WildStar’s winter beta to begin soon, hopefuls can still apply

Carbine Stuiods is about to stick WildStar into a new round of beta testing — “we’re just about ready to start,” declares a blog post on the game’s site, but it will be a few weeks yet — and if you’re looking to get in on this early version of the anticipated sandbox MMO, they are still taking applicants, as invites have not been sent. Go here for that.

http://www.vg247.com/2013/10/30/wildstars-winter-beta-to-begin-soon-hopefuls-can-still-apply/

edit: yazıldı galiba geç kaldım :(
Sosyal ağlarda paylaş

zaten eskiden oyun betalarına girmek isterdim, artık girmek istemiyorum. oyunların ortalama ömrü 2-4 aya düştüğü için, betada 2 ay oyunu tüketiyorsun sonra releaseden sonra hemen sıkılıp bırakıyorsun veya direk release'e kadar dayanmadan oyunu bırakıyorsun. böyle en azından bir hype yapar sevdiğimiz insanlarla 2-3 ay oynarız, ona da şükür şu sektörün halinde.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu oyundan çok ümitliyim,

wow un ilk senelerindeki zevki verebilir, şimdiye kadar çıkan tüm mmo'lar wow gibi bir pve mantığı getirmemişti, bu oyun hem grafik olarak hem pve mantığı ile çok umut verici, e bunun yanında sandbox özellikleride güzel
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...