mardox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 çıkmadığı için oynayamıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 beklemek oynamanın yarısı sdfs arka sayfadaki video'ya baktım da abi 11 yaş oyunu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 aynen katılıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 sana fazla gelir 11 yas oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 çok çirkin dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Denmedi, hepimiz çok beğendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 betası başlasın ben hype'a başlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 sizin hypelarınız yüzünden maddi olarak dipteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 çıktığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ne zaman cikiyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 yapacak bir şey yok arkadaşlar, bu oyun hypelanacak yani her türlü. aggresive marketing konuşturacam, oyun yokluğunda sürekli güncelde "wildstar" göreceksiniz, bir girip bakayım bunlar ne konuşuyor derken bir bakmışsın kredi kartı ters dönmüş güvenlik kodu sağ el tarafından giriliyor... patlarsa 2 ay foruma girmem artık asdasdasd. çıkış tarihi hala muallak da yılbaşı gibi closed beta bekliyorum. şubata falan open gelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Güvenlik kodu ezberinde olmayan adam gelmesin oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 WildStar’s winter beta to begin soon, hopefuls can still apply Carbine Stuiods is about to stick WildStar into a new round of beta testing — “we’re just about ready to start,” declares a blog post on the game’s site, but it will be a few weeks yet — and if you’re looking to get in on this early version of the anticipated sandbox MMO, they are still taking applicants, as invites have not been sent. Go here for that. http://www.vg247.com/2013/10/30/wildstars-winter-beta-to-begin-soon-hopefuls-can-still-apply/ edit: yazıldı galiba geç kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 https://www.surveymonkey.com/s/WSWinterBeta Thank you for completing the WildStar Winter Beta survey! We'll be inviting testers starting in December, so keep an eye on your email! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 http://www.wildstar-online.com/en/news/winter_beta_is_coming.php baya uzun gameplayli stream var, questler çok bayık geldi bana ama hadi bakalım. bir de moblar ölmek bilmiyor, neden öyle anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 RRa said: https://www.surveymonkey.com/s/WSWinterBeta Thank you for completing the WildStar Winter Beta survey! We'll be inviting testers starting in December, so keep an eye on your email! aynen banada geldi mail, kesin vereceklermi acaba beta! yoksa bir ihtimal mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bir ihtimal sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 net patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sanş işi o, kesin gönderecekler diye bir şey yok. büyük ihtimal gelmez IP check falan yapıyorsa. türkiye'yi miklemediği için kimse, bende vpn falan kasamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 zaten eskiden oyun betalarına girmek isterdim, artık girmek istemiyorum. oyunların ortalama ömrü 2-4 aya düştüğü için, betada 2 ay oyunu tüketiyorsun sonra releaseden sonra hemen sıkılıp bırakıyorsun veya direk release'e kadar dayanmadan oyunu bırakıyorsun. böyle en azından bir hype yapar sevdiğimiz insanlarla 2-3 ay oynarız, ona da şükür şu sektörün halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://www.wildstar-online.com/en/the-game/classes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bir classı sadece bir silah türüne limitlemek neyin kafası ya 2013 yılında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 şimdi bayağa izledim okudum siteden de... harbi tek bir power sworda iteklemişler warriorı... başta alıcaz bunu devam ettikçe upgrade mi olacak nedir meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ben bu oyundan çok ümitliyim, wow un ilk senelerindeki zevki verebilir, şimdiye kadar çıkan tüm mmo'lar wow gibi bir pve mantığı getirmemişti, bu oyun hem grafik olarak hem pve mantığı ile çok umut verici, e bunun yanında sandbox özellikleride güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fotT6iVi-cg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar