wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 O değil de ne hatırlatıyorsunuz lan? İşiniz mi yok? ahfajsds aynı boku demişim hoş seneye olsa yine aynısını dicem galiba :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 abi tam 3.03 te denk geldim videoya. skseler uyuyamam sabaha kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 30 yıl içerisinde büyük Marmara depremi olacak demişlerdi. 5478 gün kalmış http://time.remaining.to/earthquake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2017 Başlığı güncellenmemiş 3 senedir. Unutuyoruz artık. Son dönemde aklımıza daha çok getirilmeye çalışılsa da toplanma yerleri inşaat firmalarına verildi, acil malzeme konteynırları soyuldu, deprem yönetmeliğine uygun olmayan evlere oturulabilir izni verildi, depremde kullanılacak acil yollar otopark oldu... Tekrarında Allah yardımcımız olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 cetintas said: Öyle bir ülke hayal ediyorum ki işçiler maden göçüğünde hayatlarını kaybettiklerinde ya da depremde onbinler canlarını yitirdiklerinde veya sel nedeniyle dünyanın en büyük şehirlerinden birinin göbeğinde insanlar arabanın içinde boğulduklarında bütün bu olayları TAKDİR-İ İLAHİ ve KADER olarak nitelendiren politikacıların ve onların yandaşlarının yüzlerine tükürsün insanlar. Tükürükle boğsunlar. Boğsunlar ki bir daha böyle şeyler söyleyecek insanlar çıkmasın ve bir daha böyle şeyler yaşanmasını önlemek için çalışacak insanlara güç versin...Ama dedim ya, hayal ediyorum sadece... şunu görünce hüzünlendim iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 işin en acısı 18 sene geçmiş ama dün gibi hatırlıyorum. 18 sene ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 geçen şey aklıma geldi. yeni türkiyede aynı deprem olsa marmaranın yarısı eskisi gibi bir hafta çadırda sokakta yatamaz. ev ayrı soyulur biz ayrı boğazlanırız. tecevüzdense enkaz altında kalırım diyen kadınlar evde kalır. ama maneviyat arttı sorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 O zaman da hırsızlık için başka şehirlerden gelenler vardı. İnsanlar yarı yıkık evlerini bekliyorlardı. Arama kurtarma ayağına cesetlerden takı vs yürütenler vardı abi. Yeni türkiye'de can çekişirken dişini sökerler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 2033 de konu uplandığında hala aynı olacak ülke, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar