Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ooo çok sevindim =) yolun açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Abi gidiyorum diye açtığın konudaki yorumlara bak bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Yolun acik olsun. Simdi pingin yuksek olur ordan dfgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Redeagle said: Abi gidiyorum diye açtığın konudaki yorumlara bak bari :P sdfsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 bu arada master'a gidiyorum tatile değil hehe. Mum_Chamber said: telefon konusunda, yurtdisindayken telefonu acik tuttugun icin ucret odemezsin. mesaj almaya ucret odemezsin ama aranmaya ucret odersin. onun disinda hersey kaziktir, arama, mesaj atma filan ama 2222 gibi servis numaralari ve internet (roaming) ucretleri evlere senliktir. uzak durmakta fayda var roaming'i biliyorum, kıbrıs'ta kullanmıştım. bi tane yerel hat alacam orda. benim sorduğum cep telefonun kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 o zaman telefonun simlocklu degilse birsey yapman gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 dirt3 diye bi araba yarışı var. türkiyeden ulasılamıyor steamde. netten key dagıtıyorlardı onlardan aldık ekledik oynuyoruz. store sayfasına hala ulasamıyoruz mesela. catır catır calısıyor ama. librarye ekledigin herşeyi oynarsın steamde yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ulke sinirlamalarindaki amac x ulkesinde yasayanlara o oyunu oynatmamak degil. o ulkede yasayanlara satmamak. bir sekilde aldiysan sen ondan sonra oyna oynama pek dert degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 isvecte turk kokenli steamlerde engel var acamiosun, tr kredi kartlarida gecmiyor, yeni hesap acican direk http://encyclopediadramatica.ch/images/0/0f/AndersBehringBreiviktrolld.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 lol victor /sonunda gidiyomusun lan hehe. yerleşte benide aldır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 dasaaa said: Red said: gelirken getirceği şeyleri sorduguna göre maks 10 gün falan kalıcak git sarışın mavi göz bir kız bul abi ne oyunu harbi abi 10gün hatta 1ay falan için bile kimse oyunu iplememeli. gidin gezin lan! En aşağı 2 yıllığına gidiyor adam. Telefonun tersini soruyor hem, oradan buraya getirmeyi değil. Nasıl olur bilmyorum ben de. Steam sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 EagleEye said: lol victor /sonunda gidiyomusun lan hehe. yerleşte benide aldır :P uçak var birazdan eğer düşmeşse gitmiş olucam. inşaat masterı için gel sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 gidişin olsun dönüşünde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Türkiyeden çıkarken yurt dışı çıkış harcını da yatırmayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 yamulmuyorsam oturum izni olacagi icin yatirmasina gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 noldu şimdi, oyun aldın mı isveçten dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ahaha adam okumaya gidiyor aklinda steam var hala :D otur calis, okulunu bitirince hobi olarak yine oynarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ben de Almanya'da geçecek bir senem için nwn2 full pack ve oblivion almıştım, tez baydığında açar 1-2 saat oynarım diye ama ÜHÜHÜHÜHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 hayırlı olsun bone masterın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ne masteri ya, yapmayin boyle seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Viktor said: isvecte turk kokenli steamlerde engel var acamiosun, tr kredi kartlarida gecmiyor, yeni hesap acican direk http://encyclopediadramatica.ch/images/0/0f/AndersBehringBreiviktrolld.jpg oh god lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar