BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Patchten çok DLC gibi. Yeni görev, bölge, eşya vs. eklediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 oyunu bitirdim ultimate zorlukta cap level olarak, factionların çoğu max, 20 kadar nemesis farmladım şu ana kadar. Ayrıca oyunda datalar server-side saklanmıyor. Tüm contenti legit olarak tükettiğim ve yavaştan sıkılmaya başladığımdan yeni buildlere bakmak için biraz kurcaladım oyunun ne kadar modifiye edilebildiğine. Kısacası istediğiniz her iteme ulaşmak, karakter bilgilerini editlemek vs. kolayca mümkün. Aramaktan sıkıldığınız bir item/set varsa pmden steam linkinizi atın, verebilirim size istediğiniz itemleri oyun içi trade ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 ya bu kadar güzel bir oyunun neden bu kadar dandik bir endgame contenti olabilir? leş diabloda bile oyunda tutacak riftler falan var ama burda neredeyse bir şey yok. karakter yapılandırma falan harika ya. frost skilleri atan ve dagger kullanan bir karakter yaptım kendime. subzero gibi oldum biraz. ama malesef endgame contenti çok az. DLC desen aynı yaratıklar, aynı waveler o da bayıyor bi süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 çok fazla crash sorunu yaşıyorum. var mı bunun bir çözümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 nasil bir makina ile oynamaya calisiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 makinadan degil sanırım oyunda var o sıkıntı. co-op'la ilgili olabilir bilmiyorum ama bende de çok oluyordu. crucible'da özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 steamde %50 indirime girmiş. alırsam 2 tane dlc ile alacağım. Tavsiye eder misiniz? yoksa "git poe de stash al" mı dersiniz? efektleri pek sevemedim niyeyse. ver glowu parlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Ben de gördüm yorumlara falan baktım herkes baya övmüş, de hiç hack&slash oynayasım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Densiz said: steamde %50 indirime girmiş. alırsam 2 tane dlc ile alacağım. Tavsiye eder misiniz? yoksa "git poe de stash al" mı dersiniz? efektleri pek sevemedim niyeyse. ver glowu parlasın. kesinlikle al, inanilmaz derin bir oyun hayvanlar gibi content var ayrica yeni ek paket gelecek yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Alayım o halde teşekkürler. Bu aralar (aylar) 2 saat anca giriyorum, poe pek zevk vermiyordu bu yüzden :P teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Densiz said: Alayım o halde teşekkürler. Bu aralar (aylar) 2 saat anca giriyorum, poe pek zevk vermiyordu bu yüzden :P teşekkürler. Hiç düşünme al, deli zevkli oyun, ek paketi bekliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 gamepad friendly midir oyun ? aldım cevabımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 knox said: Densiz said: steamde %50 indirime girmiş. alırsam 2 tane dlc ile alacağım. Tavsiye eder misiniz? yoksa "git poe de stash al" mı dersiniz? efektleri pek sevemedim niyeyse. ver glowu parlasın. kesinlikle al, inanilmaz derin bir oyun hayvanlar gibi content var ayrica yeni ek paket gelecek yakinda. contenti pek hayvanlar gibi değil. aynı şeyleri farklı classlar ile denemek istiyorsan hayvanlar gibi. ama bir zorlukta bir kere bitirince oyundaki content hemen hemen bitmiş kadar oluyor. diablo'daki gibi rift olayı vs. de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 steam indirimini görüp aldım. ps4 controller'la oynayayım diyorum ama beceremedim bir türlü. diğer tüm oyunlarda görüyor bunda gamepadi görmüyor oyunun içinde. tavsiyesi olan var mı? ha bi de gamepadle güzel mi oynaması direkt uğraşmasam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 gamepad ile oynamak iskence ya bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 hikaye sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 gamepad e bulaşma. öyle bir oyun değil. tüm oyun mousela ve sol tuşla geçiyor zaten. oyun epey güzelmiş ama. çok güzel sardı beni. shamanda karar kıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Arpg oyunu gamepadle oynamaya calisan islak odunu hakeder :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bi nwn'yi çok uzun oynamıştım. bunda onun aheste atmosferi yok ama bunun da atmosferini beğendim. renk körleri için destekli hem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 occulist'te cunning mi gommek lazim physical mi gitmek lazim? ikisine esit gomuyorum simdilik, ama ilerde cunning'e yuklenmek gerekcek galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 gamepad'le oynanamadigi icin guzel zaten, peasentlar da oynayabilsin diye oyunlari basitlestiriyorlar normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 expansiyon çıktı aldım başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 2 saattir falan oynuyorum yeni exp'i. Kaldığı yerden devam. Gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2017 oyun da %70 indirime girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Yeni expansion açıklandı. 2018'in ikinci yarısı çıkacakmış. Nefis haber. http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=68923 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar