souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Şubat'a kadar bekleyelim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 hc karakter kasmayi dusunen varsa, beraber oynayabiliriz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Oyun dün content complete oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 steam kullanıcılarından %94 olumlu puan almış oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Ciksa artik.. %40 indirimdeymis tq ya saygimdan alayim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Yeni patchle 0dan başladım. Daha güzel akıyor oyun. yeni devotion olayı getirmişler içerik zenginleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 incredible adventures of van helsing i bitireyim buna baslicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Optimize edilmiş mi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 early access diye 'çıkınca alırım' yapmayın bence indirimden kapın hemen çünkü içerik tamamlandı daha bir şey eklenmeyecek release olana kadar. dün 2 saat bakabildim bayağı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 van helsing mi? bilmiyorum medium da oynuyorum ben iste gtx 660m le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 2.6 gb, pek kucuk geldi download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Oyun çok iyi, alınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 begendim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Tüm content açıldı ve lvl cap 85 oldu. Tum itemlar da eklendi. 240 tane legendary item var. Dusuk levelli Epic (mavi) itemlar empowered olarak lvl50 üstünde düşüyor. Levele gore scale edilmis ve haliyle güçlenmiş şekilde. Devotion sistemi de oyuna çeşitlilik anlamında çok şey kattı. Normalde devotion puanlarini sifirlama sansimiz yok. Ancak Nemesis bosslardan dusen bir item (clarity bilmemne) ile sifirlanabiliyor. Reputation olayı da gayet güzel oldu. Nemesis bosslar nadiren çıkıyor, zorlu oluyor ama droplar guzel. Oyun normal'den elite'e geçince bayağı zorlaşıyor. Daha keyifli hal alıyor. Ultimate nasıl daha henüz görmedim. Benim karakterlerden birini lvl70 yaptım ve daha anca act2 bitti (elite). Subatta patch b30 ile resmi surum olarak cikacak. Bu patch ile sadece class balancing ve polishing yapilacak. Ben beklediğimden bile iyi oyun buldum. Gerçi alpha/beta derken 2-3 senedir oynuyorum. A-rpg diyen atlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Karakter(ler) silinecek mi release de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Yokmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Karakterler lokal saklandığı için wipe yok. Bu arada item database'i için fan-made bir uygulama var: Win32 Win64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 dreagloth said: Optimize edilmiş mi o ? 64 bit client da sorun var ya oyun icinden "force 32 bit client" diyceksin ya da 64 bit - 32 bit exe lerin isimlerini degistirip oyunu 32 bit olarak actiracaksin o zaman akiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 oyun nefis de, lootlarken, potion ya da parayi auto loot yaparken anlik bir stutter ya da lag gibi bir sey olusuyor. bunun cozumu var mi? hersey ultra acik da oynuyorum bu arada cozunurluk 2k. 90-100 fps her an ama o loot anlarinda rahatsiz edici stutter/lag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=28525 solusyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 hediye geldi, ilk oynayışımızda arkadaşımla 8 saat oynadık. 6/7 GOTYAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Diablo 2 ve Titan Quest sevenler için ideal oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 aynen tam diablo 2 kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Dun aksam wardenin dungeona girdim masallah git git bitmedi. Guzel arpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Level 30-35 arası varsa aranızda beraber oynayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar