The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 aradım goremedim o yuzden baslatayım dedim, Titan quest i yapan abilerin Hack and slash oyun cabası, su an pre-alpha ancak adamlar satıyorlar :)Official website Buda videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 valla gaye iyi duruyo. heleki pre-alpha için. hoş pre alpha nedir biliyoruz. bunun pre alpha olmadığı cok belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 gayet guzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bencede baya iyi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 liseli'nin yorumundan ne beklemiştiniz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bu direk d3 motoru değil mi ya ben mi yanlış algıladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 The_Delucian said: Buda videosu http://www.youtube.com/watch?v=wMGDHkIh2_E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bunneh said: liseli'nin yorumundan ne beklemiştiniz ki kişisel zevkime hitap etmiyorsa aşşalamaya çalışmanın alemi ne? Sen bok yemeyi seviyorsun diye ben yiyemem kusura bakmada :D Ayrıca oyun bildiğin animasyon spam yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 titan quest grafikleri ama olsun hala müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 2012'nin sonunda doğru çıkmasını ve güzel bir oyun olmasını bekliyorum. Titan Quest (+Expansion) ile damağımızda gayet leziz tat bıraktı bu adamlar. Arkalarında büyük bir firma'nın olmayışı adamların çok rahat ve hızlıca oyunu geliştirmelerini etkiliyor. Ayrıca resmi siteleri açıldığıdan beridir çok güzel bir fikir ile oyunu satıyorlar. Şu an alpha aşamasında olan oyunun standart versiyonu 19 dolares. Ancak bunu Epic Fan (38 $) veya Legendary Fan (48 $) olarak şimdiden satın alırsak Credits kısmına ismimizi yazıyorlar. Bence oyuna kaynak yaratmaya çalışan firma için çok güzel bir fikir. Açıkçası Titan Quest'i yapan bu gruptan ben iyi bir bekliyorum. Umarım çıktığında da iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XYI2DMPWpWg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paticik ahalisinin şu oyuna gereken ilgi ve heyecanı duymuyor oluşu üzüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 diablo 1 oyuncuları için path of exile diablo 2 oyuncuları için grim dawn öte yandan diablo 2 oyuncuları diablo 3 beklediği için grim dawn'a pek ilgi olmaz diye tahmin ediyorum. ama diablo 3'ün oyuncu pastasından büyük bir bölümünü kapabilir, belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Kickstarter olayına başladılar bugün. 1 ay süre var. Linki de şudur: Kickstarter Şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 18 günde 60k toplarlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 %100 funded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 cok iyi duruyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 işte bu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 goal: 280.000 dolar pledged: 537.515 dolar üst seviye bütçeler hakkında: [UNLOCKED] $350k - Dual wielding pistols (feature tech and new animation set) [UNLOCKED] $360k - 25 extra pieces of unique item art [UNLOCKED] $375k - Additional end-game boss monster (total of 2) lurking somewhere out there in the darkness for you to find... [UNLOCKED] $385k - 25 more pieces of unique item art [UNLOCKED] $400k - A new environment set that you'll get to decide on. We'll create a thread on the Grim Dawn forums to discuss ideas with fans, then select the best ideas and create a poll for you to vote the one you want most. [UNLOCKED] $412k - 2 additional monster types (models and animations) [UNLOCKED] $425k - Three large, high-level dungeons, each with its own theme and named hero monster. The dungeon entrances will randomly appear in the world. [UNLOCKED] $450k - Savage two-handed melee weapons (includes animations and all the art required to create an entirely new item type) [UNLOCKED] $465k - Additional end-game boss (total of 3) to encounter in some dark and dangerous corner of the world. [UNLOCKED] $480k - New survivor town hidden in the remote wilderness for you to discover. Will include a new faction group and new quest-lines to unlock once you've gained their trust. [UNLOCKED] $480.5k - New and higher-quality developer beer, as requested by many after the sad beer in Update #10. Surely this will help enhance the quality of all our work! [UNLOCKED] $490k - 2 additional monster types (models and animations) and another 25 extra pieces of unique item art [UNLOCKED] $500k - A new dungeon art-set with a choice of catacom... scratch that! Not exciting enough? Fans have suggesting visiting the Aetherial or Chthonic home-worlds and we're down for that! We'll post a thread on the forum to gather other ideas and then put it up to vote in a poll. ; ) [UNLOCKED] $520k - SURVIVAL MODE! We'll create a new gameplay mode that will be free for all backers (KS or Website Pre-order). In survival mode players will fight to stay alive against increasingly difficult waves of monsters. It will release sometime after the game so as not to delay development. [UNLOCKED] $535k - A new faction and story-line! This stretch goal was determined by a fan poll thanks to William Potash for having the idea to run that! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Oyunla ilgili geliştirme çalışmaları şuradan takip edilebilir. Kickstarter'dan gelen 500.000 $'dan sonra bayağı hızlandılar, ekibe bi' kaç kişi katarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 alphası felan olan varsa durumlar nasıl söyelyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=6347 burada oyunun yapımcısının dediğine göre alpha'ya yakınız ancak ne kadar yakınız belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://www.grimdawn.com/forums/showthread.php?t=6985 Skill ağacı yapı itibari ile Titan Quest (bilenler için tabii) ile hemen hemen aynı yapılmış. Gene yancı olarak ikinci bir mastery daha alınabilecek. TQ'in sistemi iyiydi, devam etmeleri mantıklı. Ayrıca Friends & Family denemeleri başlamış. Yakında alpha'ya girer. Eylül'de falan çıksa güzel olur şu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Alpha süreci bugün başladı. http://www.twitch.tv/runningpenguin adreisnden bakılabilir şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar