Kharon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 restart attim server a girebilmeniz lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ben girdim de kimse gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 1 dk sonra maç başlıyo normal adgfhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 gavur dolmuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 şu oyun yüzünden zenofobik olup çıkacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 eski headshot dinamiği yok denecek kadar az bu oyunda. rakibin kafasına 15 mermi bosaltıyorum banamısın demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 sanssizsansli said: eski headshot dinamiği yok denecek kadar az bu oyunda. rakibin kafasına 15 mermi bosaltıyorum banamısın demiyor. rakibin kafasına 15 mermi boşaltırsan 3.mermiden sonra saçma yerlere gider. max 2 mermi ile hs alırsın adamı. forumda genelde oyun dinamiklerine (hö?) laf atılıyor. Aynı serverda oynuyoruz ya ben sürekli hile açıyorum ya da sizler biraz önyargılı oynuyorsunuz (CoD , BF vb.. fps için kanser olan modern fps oyunlardan dolayı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi eski bir cs turnuva oyuncusu olarak 15 mermi işin kinayesiydi. ben de biliyorum, öyle vermiyorum adamın üzerine ateşi. özellikle tek tek attığım halde bazen ölmüyor arkası dönük adam 2 metre önümdeyken dönüp tırrıt bi sıkıyor 2 saniyede ölüyorum misal. çözemedim tam olayını. bf cod falan hiç oynamadım bilmem. old school csci olarak özlem gidermek amaclı oynuyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Valla serverda bazı ibneler var ayağıma sıksa kafama geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 gayet kötü oyunun mekanikleri, savunmanın alemi yok resmen x. mermiden sonra basmaya devam edersen y. mermiye kadar hiçbir şekilde o mermiler adama gitmez gibi bir script var. point blank ama harbiden süngü olsa karnında olucak mesafeden keleş ile bassan gene gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 uzaktan seri attığında saçma yere gitmesi çok normal ama 2m mesafeden seri atsan bile head olmasa da ölmesi lazım. kısa mesafeden o kadar sapması çok saçma. 100hp bile kalabiliyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 cs2 yi bilmem de 3 bıçaklarla levyelerle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Oyunun dinamikleri eski cs ye göre rezalet.3-4 adamı rahatlıkla öldürceğim yerde, 2 adam anca öldürebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 keleşle yakından basılı tuttuğunda %90 head oluyo bende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Kaede said: gayet kötü oyunun mekanikleri, savunmanın alemi yok resmen x. mermiden sonra basmaya devam edersen y. mermiye kadar hiçbir şekilde o mermiler adama gitmez gibi bir script var. point blank ama harbiden süngü olsa karnında olucak mesafeden keleş ile bassan gene gitmiyor en mantıklı açıklama şu ya. kısa mesafede saçmalık derecesinde merminin dağılması var. mid-long range anlarım da short range'de ayağa sıkıyorum soluna gidiyor, sağına sıkıyorum kafasına gidiyor. Geçen zıplayıp 5 metre önümdeki adama 2 tane salladım random hs yedi adam. aynı adama eğilip vucudun tam ortasına döşemeye başlasam 4.cü mermi garanti vücutla alakasız yere gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 benim kotu oynamamin oyun dinamikleriyle alakasi yok, belirteyim dedim. herkes bi bahane bulmus da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 abi dinamikler düzelince de iyi oynayan kötü oynayan farkı olacak mesele o değil. en azından saçma hatalar görüp oyundan soğumayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 ben sogumuyorum ya, zaten tutturamiyorum dusmani. vuruyorum daga tasa bi bakiyorum headshot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Bence tam tersi spray yeterince cezalandırılmıyor ya. Strafe+spray yaparken ak47 ile hs çekiyor adam sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 spray ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 oyundan sprayi kaldırmalarının sebebi çıplak insan resimleri vb spray olarak basmalarıymış. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 shotgun alınca çok vahşi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Aiko said: spray ne la basili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 uzun kontrolsüz bürst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Kaede said: gayet kötü oyunun mekanikleri, savunmanın alemi yok resmen x. mermiden sonra basmaya devam edersen y. mermiye kadar hiçbir şekilde o mermiler adama gitmez gibi bir script var. point blank ama harbiden süngü olsa karnında olucak mesafeden keleş ile bassan gene gitmiyor go back to CoD ehuuhe şaka maka yahu 1. mermide adama isabet etmeyi deneseniz az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar