Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 benim yuzumden oyuna girecek yuzun kalmadi, eskisehir'e gidicem falan diye yalan uyduruyosun, burada gelip eline verdim falan diyosun bi de fdkfjsdfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 oynatir herhalde ya, cok sorun olacagini sanmiyorum. minimum requirements'a bak steam'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yok baktım da o minimum req. lar genelde tam değerleri vermiyor belki siz oynuyosunuz diye daha sağlıklı cevap gelir diye sordum. oyun 15 dolar bişey. gayet makul almayı düşünüyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 sorunsuz oynarsın çok yuksek çözünürlükler olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 oyun içinde arada ping 1k ya çıkıyo sonra yavas yavas 15-20 lere iniyo, nedendir bu bilen varmı nasıl çözerim, 2mbit neti tek kullanıyorum ve diğer hiçbi oyunda latency sorunu yok.. halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 one arada bana da oluyor o. sebebini bilmiyorum acikcasi. demin de rage quit attim duzelmedi diye. ilk defa boyle takili kaldi ama. 200 400 arasi gidip geliyordu. sanssizsansli said: yok baktım da o minimum req. lar genelde tam değerleri vermiyor belki siz oynuyosunuz diye daha sağlıklı cevap gelir diye sordum. oyun 15 dolar bişey. gayet makul almayı düşünüyorum çünkü. bende core2duo 3.2 geforce 8800gt var. 4gb ddr2. bayagi kulustur yani. low'da oynuyorum, cok nadir takilma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bu akşam da çok iyiydim. süper hareketler yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 YOKETTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 en birinci ben ooldum da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 anelorun abisi en iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 sen en kötüydün eyimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 hem en kotuydum hemde hileciydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 aha itiraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 steamde şu an bir problem mi var download yarıda kesildi connection error veriyor. şimdi düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Red said: dün 5 kişi öldürüp bombayı da kitsiz son saniye defuse edince oyundan sogudum ajskhdjsak Nasıl yalan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 oyuna üçüncü dördüncü seferde anca giriyor ya. application is currently unavaible fln geyiği yapıp sonra giriyor. benim pc mi kırılmış yoksa millette de var mı? sadece cs'de bu şekilde diyor en az 10 tane steam oyun yüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bende de ilk sefer öyle diyo sonra giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 df said: oyuna üçüncü dördüncü seferde anca giriyor ya. application is currently unavaible fln geyiği yapıp sonra giriyor. benim pc mi kırılmış yoksa millette de var mı? sadece cs'de bu şekilde diyor en az 10 tane steam oyun yüklü. Bu bana oyun kapalıyken milletin invite'ını kabul ettiğimde ya da Steam'den adama view game info diyip o menüden join dediğimde oluyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 değişik mapler lazım yalnız. 1 haftadır oynuyorum ona rağmen baydım klasik haritalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 df said: oyuna üçüncü dördüncü seferde anca giriyor ya. application is currently unavaible fln geyiği yapıp sonra giriyor. benim pc mi kırılmış yoksa millette de var mı? sadece cs'de bu şekilde diyor en az 10 tane steam oyun yüklü. aim açıp girersen öyle oluyor. aimi oyuna girdikten sonra aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Arkadaşlar oyunda çok heycanlandığım için arada ff yapıyorum, canını yaktıklarımdan özür dilerim. Özellikle kharon ve kaede ye her gördüğümde vuruyorum bir tane =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Aiko said: df said: oyuna üçüncü dördüncü seferde anca giriyor ya. application is currently unavaible fln geyiği yapıp sonra giriyor. benim pc mi kırılmış yoksa millette de var mı? sadece cs'de bu şekilde diyor en az 10 tane steam oyun yüklü. aim açıp girersen öyle oluyor. aimi oyuna girdikten sonra aç. adamı ıskalamak için yapılmış bi aim var o zaman bende. tek mantıklı açıklama bu. ya da içimizden biri virüs atıyor bunun için rakiplere. =) Kojiroh said: df said: oyuna üçüncü dördüncü seferde anca giriyor ya. application is currently unavaible fln geyiği yapıp sonra giriyor. benim pc mi kırılmış yoksa millette de var mı? sadece cs'de bu şekilde diyor en az 10 tane steam oyun yüklü. Bu bana oyun kapalıyken milletin invite'ını kabul ettiğimde ya da Steam'den adama view game info diyip o menüden join dediğimde oluyo genelde. benim de bunu yapınca oluyor. sonra normal oyundan giriyorum bi kere daha yapıp açıyor. başlarda böyle değildi ama hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Silphatos said: değişik mapler lazım yalnız. 1 haftadır oynuyorum ona rağmen baydım klasik haritalardan oilring tundra falan yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 HikmetHoroz said: Arkadaşlar oyunda çok heycanlandığım için arada ff yapıyorum, canını yaktıklarımdan özür dilerim. Özellikle kharon ve kaede ye her gördüğümde vuruyorum bir tane =< sen neyse amonyak awp ile hs atıyor ff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar