Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

one arada bana da oluyor o. sebebini bilmiyorum acikcasi. demin de rage quit attim duzelmedi diye. ilk defa boyle takili kaldi ama. 200 400 arasi gidip geliyordu.

sanssizsansli said:

yok baktım da o minimum req. lar genelde tam değerleri vermiyor belki siz oynuyosunuz diye daha sağlıklı cevap gelir diye sordum.
oyun 15 dolar bişey. gayet makul almayı düşünüyorum çünkü.

bende core2duo 3.2 geforce 8800gt var. 4gb ddr2. bayagi kulustur yani. low'da oynuyorum, cok nadir takilma oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

oyuna üçüncü dördüncü seferde anca giriyor ya. application is currently unavaible fln geyiği yapıp sonra giriyor. benim pc mi kırılmış yoksa millette de var mı? sadece cs'de bu şekilde diyor en az 10 tane steam oyun yüklü.

Bu bana oyun kapalıyken milletin invite'ını kabul ettiğimde ya da Steam'den adama view game info diyip o menüden join dediğimde oluyo genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

oyuna üçüncü dördüncü seferde anca giriyor ya. application is currently unavaible fln geyiği yapıp sonra giriyor. benim pc mi kırılmış yoksa millette de var mı? sadece cs'de bu şekilde diyor en az 10 tane steam oyun yüklü.

aim açıp girersen öyle oluyor. aimi oyuna girdikten sonra aç.
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

df said:

aim açıp girersen öyle oluyor. aimi oyuna girdikten sonra aç.

adamı ıskalamak için yapılmış bi aim var o zaman bende. tek mantıklı açıklama bu. ya da içimizden biri virüs atıyor bunun için rakiplere. =)

Kojiroh said:

df said:

Bu bana oyun kapalıyken milletin invite'ını kabul ettiğimde ya da Steam'den adama view game info diyip o menüden join dediğimde oluyo genelde.

benim de bunu yapınca oluyor. sonra normal oyundan giriyorum bi kere daha yapıp açıyor. başlarda böyle değildi ama hayırlısı =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...